Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haneczkaaa 1987rr

WSZYSTKO O STUDIACH ZAOCZNYCH

Polecane posty

Gość haneczkaaa 1987rr
a w jakich firmach moge szukać zatrudnienia?? znacie jakieś w gliwicach, zabrzu, bytomiu? a może mogłabym mieć staż w urzędzie?

Gość trust
Ale fakt na rozmowach kwalifikacyjnych nikt nie pyta czy dzienne czy zaoczne.

Gość inninis
mozesz wszedzie ale w urzedach raczej biora takich co maja chociaz licencjat zawsze mozesz sprobowac, napisz sobie cv i list motywacyjny z prosba o przyjecie na staz i w droge.. ja zycze powodzenia :)

Wiecie co ja jestem za studiami zaocznymi bo praktyka jest niesamowicie ważna. Co do tego że poziomu nauczania w szkołach są niskie to się w zupełności zgodze. Ktoś tu pisał o szkołach średnich.Podam wam przykład mojego ekonomika.Kiedy składałam papiery do szkoły średniej myślałam że się rzucam na głęboką wodę bo wybrałam najlepszy ekonomik w moim mieście chociaż miałam tylko 100 punktów z świadectwa i testów. Szkoła ta miała zawsze bardzo wysoki poziom i przyjmowali naprawdę dobrych uczniów. Jeszcze 5 lat temu żeby się tam dostaćtrzebabyło mieć ok 150 punktów.Kiedy poszłam złożyć papiery kobieta w sekretariacie zapytała mnie czy to jest szkóła mojego pierwszego wyboru.Ja jej powiedziałam że tak a ona przeglądając moje świadectwo powiedziała że mogę odrazu zostawić wszystkie oryginały i zapewniła mnie że na 100% się dostanę.A mnie szokło poprostu. Bliżej września były już rozwieszone listy z nazwiskami osób które się dostały.I z moimi 100 punktami byłam w pierwszej piątce najlepszych a reszta miała koło 60 punktów.Poprostu załamka jak poziom spadł.W tej szkole zawsze najlepsi byli. Teraz przyjmowali każdego kto tylko przyszedł.A najlepsze z tego że po pierwszym roku zlikwidowali 1 cała klase bo ludzie odeszli bo nie dawali rady. Porażka poziom strasznie niski. Ma ktoś może znajomych którzy studiują w Niemczech?

Gość kroFka
a moze mi ktos powiedzieć kiedy sie ubiegac o zaswiadczenie o tym że się uczy??? można np we wrześniu czy trzeba czekać do października????

prawo i administracja kosztuje ok4500 za rok wiec bedziesz musiala troche wiecej wydaj jednak te studia nie roznia sie niczym od dziennych jesli chodzi o dyplom