Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

mistral - dla Ciebie i dla gówniary (i która tam jeszcze chce) Chodź tu miła, będziesz ze mną wino piła, będziesz wino piła!

Gość ohoho ale temacik
...zanim czasu deszcz rozmyje moją twarz zainspiruj mnie jeszcze raz zanim zachwyt namiętności zgaśnie w nas zainspiruj mnie jeszcze raz... no kto wie co top za zespół spiewa i jaki jest tytuł tej piosenki?

Przyznaje bez bicia - nie mam pojęcia:) uffff jeszcze chwilke i sobie zaśpiewam to już jest koniec... niema już nic jesteśmy wlni mozemy iść hihihihihih

Gość ohoho ale temacik
tamto to był refren, teraz pierwsza zwrotka: "Wiem, to na chwilę jestem tu Niewiele czasu mam by móc powiedzieć wszystko Lecz kiedy krwawię wiem, że cierpisz tak jak ja ..."

\"...żegnam was już wiem nie załatwię wszystkich innych spraw ide sam, całkiem sam gdzie czekają mnie...\" Pa, miłego popołudnia:)

dobra, dam wam pole do popisu: kawałek No. 1: \"Sąsiedzi panny Janki ich żony i kochanki Orzekli nie mogąc po nocach spać Dość mamy panny Janki, tej gramofonomanki Potrzeba policji dać znać!\" kawałek No. 2: \"Czy pamiętasz stary sztuner trójmasztowy Co kołysał się na fali niczym ptak...\" kawałek No. 3: \"uważaj! Idiota wymusza pierwszeństwo, patrz! Idą i idą jak krowy przez pasy, Uważaj! Bo zajmie ci miejsce ten kretyn, Pa, przedzwoń i podjedż po pracy\" dawać, dawać everybody a kto w google wpisuje, niech się tu nie pokazuje!!!!!!!!!!!11

Ta pierwsza to chyba tez starsza...A ja kojarze w wykonaniu Szwgierkolaski a te dwie pozostale - nie wiem...

Aaaaaaaaa pan Fogg;) No ale ja mam w wykonaniu Szwgra...;) i dlatego podałam tego wykonawce;) A to ostatnie to Elektryczne...Hmmm... A wiesz,tez mi się kojarzylo z warszawską piosenką - coś takiego kiedyś było -Taksówkarz warszawski i tam tez on \"wyzywa\" na kierowców i pieszych:D

Gość odświeżam bo fajne

Gość upupupupupupupup

Zagadka Tasmańskiej cholery - Hej, \"A ty ?\" :D A to : \"Tańczyłaś boso, byłaś jak natchniona, a po chwili zaczął padać deszcz...\" ???

Gość upppppupppup
Katherine>>> Wilki - Na zawsze i na wieczność