Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

to teraz ja :) jedna z moich ukochanych piosenek ( b. latwa zagadka): \"Cos srebrnego dzieje sie w chmur dali Wicher do drzwi puka, jakby przyniosl list Mysmy dlugo na siebie czekali. Jaki ruch w niebiosach! Slyszysz burzy swist\"

\"...chce wiedzieć gdzie teraz jesteś gdzie cię rzucil los.. czy kiedyś choc raz jeszcze ujrze twoją twarz...\"

cd. piosenki \"czy kiedyś choć przez chwile myslisz o mnie tak jak słowa tak gorące,które padły z ust...\"

to własciwie zespól 2-3 piosenek;) a ten hit pochodzi chyba z 2000r. a zsepól to młode chłopaszki;) w tym dwóch braci;)

27 kasia* ---> Kindla "niebo bez gwiazd" ? ale pewna nie jestem ;) Luis ---> SDM "Szczęście" ? "Wspomnienia czają się Jak dziki zwierz Mrużą oczy Gotowe pożreć mnie Gdy myślę że zapomnę"

a to? uwielbiam ten kawałek :) "o tak, będę cię kochać jak ptak, w długą podróż cię zabiorę, nie będziesz sam. tylko ty możesz mnie kochać jak nikt, proszę więc w to uwierz mi i otwórz drzwi"

27 kasia* ----> tu masz dalszą część ze wspomnieniem ;) "tak bardzo tak chciałabym w przestrzeni lekko stąpać odwiedzić siebie móc w przeszłości tej nie tak odległej"

hhhhhhhhhhmmmmmmmmm nie znam ani jednej ani drugiej:( a najgorsze jest to,ze coś tammi gdzieś świta ale skojarzyć nie mogę:( mam jednak sklerozę:D

27 kasia* ---> to nie jest coś piaska ? coś mi świta, ale mało skutecznie ;) ponawiam coś z wcześniejszego posta, bo nierozwiązane a fajne ;) "o tak, będę cię kochać jak ptak, w długą podróż cię zabiorę, nie będziesz sam. tylko ty możesz mnie kochać jak nikt, proszę więc w to uwierz mi i otwórz drzwi"

a to? ....Każdy pozostawia na tym świeci swój ślad Możesz o tym szybko się przekonać słysząc mnie...