Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

tamto to bylo SHOUT Zimne rece- uwielbiam ich kawalki a to? polna droga pośród kwiatów i złamany krzyż strumień skryty w mroku i zdziczały sad stara cerwkiew pod modrzewiem i pęknięty dzwon

kasia to KSU Bieszczady no dobra cos bardziej znanego \"Co to będzie, gdy słoneczko zajdzie za daleko wiernych sobie pozasmuca, radość sprawi kretom co to będzie, kiedy zgaśnie gdy rano nie wstanie \"

ale ja też wam zadam zagadke;) \"..czy pamiętasz jak żesmy czekali jedenascie wyblakłych miesiecy na pierwszy niebieski plusk fali...\"

Co to będzie, gdy słoneczko zajdzie za daleko wiernych sobie pozasmuca, radość sprawi kretom co to będzie, kiedy zgaśnie gdy rano nie wstanie to przeciez Smolen spiewal z Laskowikiem to znane bo czesto powtarzają w telewizji

A ja Laskowika lubię jeszcze to Starych nie ma chata wolna oj będzie bal.... hihihih zawsze to rodzicom śpiewam,ajk wychodzą ;)

tak tak a to? Jakaś karafka, stary zegarek Trzeba zarobić te parę marek Renta, stypendium, wyżyć się nie da Tu kupisz tam sprzedasz nie weźmie cię bieda

to bardzo znane Big cyc - Berlin zachodni a to? Co ci się stało mój mały Skąd taki nastrój dziś masz Kiedy zaszły te zmiany Gdzie twój podział gdzie szpan ....

fajne sa te stare kawałki nie? mi sie bardzo podobaja a to troszke nowsze i latwe Nic tam nie jest wybaczone Byle drobiazg, byle grzech... Wszystkie chwyty dozwolone, by przywalić komuś, eh !

a to: ...Kiedy cię rano widzę na swej drodze mam dobry dzień nawet już nocą na twą drogę wchodzę bo dobry dzień....\"