Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

\"miałem kiedyś wielki plan Byłem własnie wtedy sam Wtedy pojawiłas się mój plan runął odszedl gdzieś...\"

Kasia , tylko jaki tytuł? mistral -you`re right mogą być byki teraz :P " hot town summer in the city back of my neck getting dirty and..."

jak jeszcze raz dziś tu zajrzę, to mnie wywalcie. Robota nie jest jak zając, raczej jak osioł uparta

27 Kasia* ---> I love do bólu - RObert Chojnacki? :) "zbyt pochopnie oceniłam nas zbyt naiwnie chciałam myśleć chaos życia zmienić w ład czemu wzrok twój zimny jest jak stal czemu wolisz odejść niż zrozumieć mnie raz szansę dać \" :)

Nuapurista kuulu se polokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa kun myö tanssimme laiasta laitaan. Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. a to żarcik, pamietacie? ps -guglałam ofkors;)

Loituma levas polka , dziewczynaka z porem... wyguglajcie sobie oryginal , bo nie mama linka w tym kompie

27kasia* ----> zgadza się, kowalska :D "Czy widzisz to co ja I mówić głośno o tym chcesz Powiedz czy odpowiedź znasz Jak długo można słuchać kłamstw Czy wiesz jak ciężko powiedzieć wprost To o czym myślę i to co widzę każdego dnia"

tu masz podpowiedź :) "Czy wiesz jak ciężko powiedzieć wprost To o czym myślę i to co widzę każdego dnia Może przyjdzie taki dzień Gdy przestanę się już bać Może kiedyś będę mógł Wyrzucić z siebie wszystko" ps: ten wykonawca już się tu przewijał ;)

\"....słońce zabija na raty nas w nadfiloecie schodami do nieba zacząłem się piąć...\" a to??:D

Gość Do autorki..
Tomek Żołtko? Czy jakos tak :P

kochaj mnie i dotykaj - tomasz żółtko - super kawałek... :) "kocham cię już wiem jedno słowo a tyle mieści się kocham cię już wiem jedno słowo cichy szept"

Gość Do autorki..
Juz wiem tytul: kochaj mnie i dotykaj !!!

Gość Do autorki..
Tasmanska czy to DZem? Tytulu nie pamitam jak zwykle :P

hihihi to spudłowałam:) \"bez jedzenia i bez spania bylebyło by co pić kiedy Antek na harmoni zaiwania trzeba tańczyć trzeba życ...\"