Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna zolnierza.....

jak zmienić termin okresu,żeby zaczynał się w ponie. a nie w czwartek przy anty

Polecane posty

Gość dziewczyna zolnierza.....

Cześć dziwczyny! Mam pewien problem.Biore tabletki diane35.Okres mam regularnie.Ostatnią tabletke biore w niedziele,okres pojawia się w czwartek i trwa do niedzieli.I tu jest problem-nie chce aby okres wypadał w weekend,tak jat teraz.Jak mam przesunąć,żeby wypadał np w poniedziałek czy we wtorek??

Gość aris-84
jeżeli ostatnią tabletkę bierzesz w niedzielę to wychodi na to że okres występuje po 4 dniach, więc kiedy zaczniesz brac nastepne opakowanie i będzie zblizal sie koniec to przedluz branie tabletek o następna paczkę i weż jeszcze 4 tabletki przez cztery kolejne dni, wtedy wyjdzie że osttnia tabletkę wzięlaś w czwartek a wedlug tego co mówilas okres pojawi sie po czterech dniach czyli w poniedzialek, pamiętaj tylko że to opakowanie z którego wzielaś 4 tabletki juz sie nie nadaje chyba że kiedyś zgybisz to mozesz wybrac resztę, zawsze bierz cale opakowanie tab. od 1 do 21, chyba ze chcesz przesunąć termi okresu ale zawsze weż więcej o te 2 czy 3 tabletki,ale nigdy mniej, pozdrawiam

Gość ASienieczkaAA
a nie lepiej wziac odrazu nastepne opakowanie?

Gość dziewczyna zolnierza....
Aris-84 bardzo dziekuję za pomoc :)

Gość aris-84
wlasnie o tym piszę,że trzeba rozpocząć nastepne opakowanie, ale już po tej siedmiodniowej przerwie zacząć zupelnie nowe 21