Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o radę

Mam paskudne przebarwienia na twarzy jak się tego pozbyć?

Polecane posty

Gość Prosze o radę

Całe szczęscie że istnieje podkład bo on tuszuje te przebarwienia. Czy są jakieś sposoby na pozbycie się takich przebarwień. Słyszałam że można rozjaśniać zerę sokiem z cytryny, ale nie wiem jak się przygotowuje taka miksturę.

Gość Arash...
Takich wątków jest mnóstwo! Nie możesz poszukać! Nie zaśmiecaj forum!!!!!

Gość skorzystać z wyszukiwarki
to naprawdę pomaga!!! ludzie, co wy tacy zarozumiali, że myślicie, że jesteście pierwsi i jedyni na świecie z przebarwienami czy jakimkolwiek innych problemem?! otóż mylicie się, przed wami były setki innych!

Gość Arash...
my tu nic ci nie będziemy pomagać, sama znajdź sobie odpowiedzi, leniuchu!

Gość ona../
wstrętne baby!Nigdy nie zdarzylo sie wam powielic topic na jakims forum?badcie fair i odpowiedcie na to pytanie same sobie?Jak wam cos nie odpowiada to nie odpisujcie a nie od razu te dziewczyne ataKUJECIE.moze ona jest tu 1szy raz i nie zna mozliwosci forum.moze chcialazalozyc nowy topic bo tamten jest stary i nie ma zadnych nowosci.ruszcie mozgownicami,jak widze pustymi i samolubnymi,zanim zaczniecie kogos atakowac. Do autorki: nie moge niestety Ci za bardzo pomoc.z tego co wiem z Vichy jest jakis krem na przebarwnienia,nie mam pojecia czy jest ok.kosztuje sporo ,bo okolo 100zł.Poza tym unikaj slonca stosuj kremy z filtrem. Powodzenia

Gość kasiulka1988
Podobno dobry jest na pzrebarwienia krem acne derm mam zamiar tez go sobie kupic Ja np robie sobie okłądy z rumianku i musze powiedziec ze przebariwenia trszeczke sa bledsze albo czesto pzrecieram sobie twarz ogorkiem troszke pomaga ale i tak jesczze mam te pzrebarwienia a najgorzej z tymi takimi sinymi:/

Gość kulka 25
Ja mialam przebarwienia na twarzy po ciazy stosowalam krem z apteki Drula,nawet niezly.W avonie tez jest dobry nazywa sie esencja doskonalosci.Ja musze teraz w sezonie letnim uzywac kremow z bardzo wysokim filtrem nawet z 50.bo niestety od slonca te przebarwienia sie szybko odnawiają.Nie wiem czy Ci cos pomoglam teraz ciagle jest tyle nowosci kosmetycznych.Pozdrawiam!

Gość agaaai
kupujcie acne derm i GRUBO smarujcie przebarwione miejsca. skora sie zluszcza i blednie. Prosze o rade>>>>> jakiego podkladu uzywasz?? mi po walce acne dermem z przebarwieniami znow nastapil wysyp i znow bede musiala sie meczyc zeby to jakos dobrze ukryc:/ szukam wlasnie jakiegos dobrego fluidu zeby nadawal sie tez do tlustej cery

Gość AneciaXII
Agaaai a używałas juz moze kremu acnofan?? Jak dla mnie jest dobry na takie wysypy jesli nie uzywałas to sprobuj moze Ci pomoze. Własnie tez chce sobie kupic acne derm bo mam pare przebarwien:/

Gość Proszę o radę
Stosowałam krem Vichy na przebarwienia i niestety po jednym opakowaniu nie zauważyłam poprawy a nie stać mnie na dłuższe stosowanie. Maść Acne-derm też już mam używam pomaga ale bardziej ma pryszcze niż przebarwienia. Już nie wiem co robić może taka już moja uroda? Mam też cienie pod oczami takie od zawsze.. A podkład dla mnie idealny to aquaSurge fundation Oriflame.

Gość Proszę o radę
Czy ktoś wie ile kosztuje ten krem Albucin Dr Eris ???

Gość google wiedzą
widzę, że to poważna alergia na wszystkie wyszukiwarki :P

Gość iza..
nie mądrzyj się i przeczytaj sobie wpis "ona"

Gość kulka 25
ale ludzie są zlosliwi ,az szkoda komentarza.

Gość kasandra_18
polecam maseczke: twarog+troszke cytryny+posiekana natka pietruszki. mozna dodac smietane. ja daje wszystko na oko zeby mialo dobra konsystencje. najwazniejsza jest tutaj swieza zielona pietruszka ktora rozjasnia plamki

Gość gość
Krem Monobenzone usuwa piegi .

Gość gość
Na przebarwienia bardzo dobry jest zabieg Purles F-Peel

Gość gość
z doświadczenia wiem, że najlepiej jest się wybrać do dobrego specjalisty, dobierze zabieg, który pomoże ci się pozbyć kłopotu. Ja byłam u dra Marka Wasiluka i przyznam szczerze, że dla mnie on jest najlepszy w tym temacie.