Śliwka w Polonezie 462 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Myślisz że da się ziołami wyleczyć zęby On dzięki ziołolecznictwu przeniósł się na drugą półkulę ziemską, zęby to pewnie pikuś. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Myślisz że da się ziołami wyleczyć zęby Wyleczyć nie, prędzej trochę ból usmiezyć albo spowolnić psucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Gdzie to przeczytałaś, bo chyba nie w moim poście? Nie w twoim jednym, ale ogólnie w utyskiwaniu tych i tamtych że kiedyś to było, a teraz to nie jest. Zwykły trik mózgu tęskniącego za młodości nawet jak się jadło byle co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu Czy ten wrzask macic sie kiedys zakończy? Nie ma chetnych panów żeby zadowolić 2 milfice? Bo to już nie do zniesienia sie robi. Płace pieniędzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Myślisz że da się ziołami wyleczyć zęby Lepszy rydz niż nic i na pewno korzystali z roślin chociaż nie zawsze to pomogło i liczy się efekt ludzie przetrwali do tej pory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: - czemu zawsze wychodzisz na balkon jak śpiewam? - żeby sąsiedzi nie myśleli, że Cię biję Niech myślą byleby na policję nie dzwonili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu Na qwerty proponuje byczka byczego co prawda na razie nie chce sie zgodzic ale moze jakos sie go da przekonać, moze jakies browary żeby nie musiał placic kaucji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: On dzięki ziołolecznictwu przeniósł się na drugą półkulę ziemską, żeby to pewnie pikuś. Zaczyna się masturbowanie jakbyś nie miał bliższych w rodzinie zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wkrótce będziesz w domu? Och, maybe. A może wciąż w nim jestem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie w twoim jednym, ale ogólnie w utyskiwaniu tych i tamtych że kiedyś to było, a teraz to nie jest. Zwykły trik mózgu tęskniącego za młodości nawet jak się jadło byle co. W moim przypadku za młodością tak nie tęsknię. Chyba tylko za beztroskim nieświadomym dzieciństwem do 10 roku życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Czy ten wrzask macic sie kiedys zakończy? Nie ma chetnych panów żeby zadowolić 2 milfice? Bo to już nie do zniesienia sie robi. Płace pieniędzmi Znowu tutka paryska wypiła za dużo i szuka awantur. Do roboty się weź bezrobolu, to odechce ci się łazić za ludźmi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu Serio bo już nie ma tu innych tematów od dobrych 2? Tygodni jaki dedi / libed / wlewki żelaza / przytycie po białym winie itd. Jakby do pewnego momentu jest to klasycznie żałosne, potem zaczyna bawic ale na sam koniec po prostu meczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Zaczyna się masturbowanie jakbyś nie miał bliższych w rodzinie zwyrolu No nie znam nikogo, kto by 10 lat mieszkał w zmyślonymi Jukonie. Tam to pewnie ziółka dopiero zbierałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Znowu tutka paryska wypiła za dużo i szuka awantur. Do roboty się weź bezrobolu, to odechce ci się łazić za ludźmi . O kazirodca dawno cie nie było, śnieg już spadł gdzieś tam u ciebie ze taki zajety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Nie miał bloka Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie w twoim jednym, ale ogólnie w utyskiwaniu tych i tamtych że kiedyś to było, a teraz to nie jest. Zwykły trik mózgu tęskniącego za młodości nawet jak się jadło byle co. Podlinkuj o jakie utyskiwanie ci chodzi , czy tak bredzisz żeby tylko wstrzelić się w rozmowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 909 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Och, maybe. A może wciąż w nim jestem . to może Belinda Carlisle - Leave A Light On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: W moim przypadku za młodością tak nie tęsknię. Chyba tylko za beztroskim nieświadomym dzieciństwem do 10 roku życia. Chyba każdy tęskni. Ale obiektywnie rzecz biorąc chyba nie ma niczego, co by było lepsze w Polsce lat 80- 90 niż jest teraz. No, może Ptyś w dużych szklanych butelkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu Pieprz odpowiadając na twoj post o ogłoszeniu w prasie ze szukamy panów na forum bo libed wszystkich grazyn nie obskoczy ja bym poszla już dalej, ze szukamy 2 byczków do pokrycia 2 głośno ryczących 40+++ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: I sąsiedzi by myśleli że awantury są kręcąc różne czarne scenariusze. Raz po saunie chłopak puścił na mnie taką zimna wodę to głupio było krzyczeć jak ludzie obok a on mnie trzymał i wypuścić nie chciał to go kopnęłam tak że wstać nie mógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No nie znam nikogo, kto by 10 lat mieszkał w zmyślonymi Jukonie. Tam to pewnie ziółka dopiero zbierałeś A ja nie znam nikogo kto by dziesięć lat mieszkał w zmyślonej wawie i jeszcze syn mu zmartwychwstał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: to może Belinda Carlisle - Leave A Light On Kocham to. Skąd zgadłeś/aś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Chyba każdy tęskni. Ale obiektywnie rzecz biorąc chyba nie ma niczego, co by było lepsze w Polsce lat 80- 90 niż jest teraz. No, może Ptyś w dużych szklanych butelkach. Z pięć dych masz już na karku co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: A ja nie znam nikogo kto by dziesięć lat mieszkał w zmyślonej wawie i jeszcze syn mu zmartwychwstał Jezu już nie wiadomo co gorsze ten z tymi synami zmartwychwstaniami i masturbacja rodzica czy zapętlone milfice 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Raz po saunie chłopak puścił na mnie taką zimna wodę to głupio było krzyczeć jak ludzie obok a on mnie trzymał i wypuścić nie chciał to go kopnęłam tak że wstać nie mógł Trzeba umieć się obchodzić z Tobą, bo pół biedy w domu , ale publicznie można zarobić w dziub i nie wiadomo co zrobić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Raz po saunie chłopak puścił na mnie taką zimna wodę to głupio było krzyczeć jak ludzie obok a on mnie trzymał i wypuścić nie chciał to go kopnęłam tak że wstać nie mógł przeciez prysznice nie sa koedukacyjne co ty znowu wymyslasz jez ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Raz po saunie chłopak puścił na mnie taką zimna wodę to głupio było krzyczeć jak ludzie obok a on mnie trzymał i wypuścić nie chciał to go kopnęłam tak że wstać nie mógł Te małe kobiety to są jednak zadziory, jak te małe ujadające pieski Edytowano 2 godziny temu przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 909 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Kocham to. Skąd zgadłeś/aś po prostu pasuje do poprzedniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Jezu już nie wiadomo co gorsze ten z tymi synami zmartwychwstaniami i masturbacja rodzica czy zapętlone milfice Po co zaczepiasz pijaczko , a później lament że ci pocisne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: po prostu pasuje do poprzedniej Belindę bardzo szanuję i lubię. A ta jej uroda…. Ach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach