Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwugwiazdkowa

stosunek w 7 dniowej przerwie miedzy tabletkami

Polecane posty

Gość dwugwiazdkowa

prosze powiedzcie (bo zapomnialam sie zapytac gina w trakcie wizyty a są to moje pierwsze tabletki anty) czy w czasie tej 7 dniowej przerwy w zażywaniu również sie mogę kochać na maxa (tzn. z wytryskiem wewnatrz mnie), czy tylko w czasie 21 dni brania tabletek jest to bezpieczne?

Gość sonka2
możesz się spokojnie kochać na maxa antykoncepcja działa cały czas:)

Gość Emanuellla
potwierdzam w 100 % wypowiedx sonki, a co do ulotki, to faktycznie, mogłabys ja przeczytać, bo tam jest to wszystko dokładnie napisane:)

Gość dwugwiazdkowa
no w sumie w ulotce powinno wszystko być, ale jeszcze nie zakupilam tabletek i dlatego tak sie wyrwalam z pytaniem, dzieki:)

Gość tina23
mozesz sie kofac ale w pełni jestes zabepieczona jak wezmiesz nastepne opakowanie po 7 dniowej przerwie

Gość lady13
szczerze mówiąc bardzo się bałam kochac w czasie przerwy i nadal stosuje wtedy gumki:(

Gość anoośka
W mojej ulotce nie jest napisane, że można sie kochać bez dodatkowych zabezpieczeń w czasie 7-dniowej przerwy...a też mnie to bardzo interesuje. Dotychczas tego unikałam, bo nie miałam pewności. Więc jest się wtedy w 100% zabezpieczonym, czy powinno się dodatkowo uzywac np. prezerwatywy?