Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellarossa

plamienia 2 tygodnie po okresie. trzeba do ginekologa?

Polecane posty

Gość bellarossa

ostatni okres zaczał sie 8 sierpnia. a dzis mam czerwone plamienia. własciwie to chyba cos wiecej niz plamienia bo wyglada to jak poczatek miesiaczki.. tyle, ze to nie mozliwe,zebym znowu miała miesiaczke.2 dni po ostatnim okresie tez miałam plamienia.. wiecie moze co to moze byc? ciaza to raczej nie jest. ma nadzieje

Gość bellarossa
niestety nie biore.. ale chyba zaczne bo sie wykoncze nerwowo przez to wszystko.. chyba jednak powinnam isc do ginekologa. bo zdecydowanie cos nies nie tak..

Gość Aneta30
Dokładnie którego dnia cyklu zaczęły Ci się plamienia? Jeśli to 2 połowa, to możesz mieć problem z odpowiednim poziomem hormonów. Luteina na to pomaga. Idź do lekarza.

Gość ASienieczkaAA
no to lepiej sie wybierz do ginekologa

Gość Aneta30
w okresie płodnym też pojawiają się małe plamienia z silnym bólem brzucha - to efekt samej owulacji - raczej jest to normalne

Gość bellarossa
tylko własnie to nie jest takie małe plamienie.. poza tym nigdy tak nie miałam..

Gość Aneta30
a w którym dniu cyklu Ci się zaczęły? Jaki kolor: czerwony, brązowy?

Gość bellarossa
dzis jest 16 dzien. to faktycznie drua połowa. badania hormonalne miałam robiore jakies poł roku temu i wszytsko było w porzadku..

Gość bellarossa
kolor zdecydowanie czerwony.. i plamienia sa na tyle duze ze musze nosic wkładke.. ach 2 dni temu tez były ale duzo mniejsze..

Gość Aneta30
ja miałam podobnie, czasem zaczynały mi się ok. 20 d.c. , trwały kilka dni, później przerwa i znowu kilka dni. Dostałam właśnie luteinę i się więcej nie pojawiły, ale tylko jak ją brałam. Chyba poziom prolaktyny się bada, jeśłi chodzi o hormony, zapytaj lekarza.

Gość bellarossa
dziękuje :) mam nadzieje, ze to własnie jest przyczyna.. bo ja juz sobie wymyslam jakies głupoty.. ogolnieczuje sie jak podczas okresu.. płakac mi sie cały czas chce. moze to tez przez pogode..

Gość bellarossa
dzis bardzo chciało mi sie i nadal chce wymiotowac..

Gość NARIARI
ja dzis tez zaczelam plamic.to 15 dzien cyklu.kolor brazowy.nie zrobilam przerwy po ostatnim opakowaniu tabletek anty.wiecie skad to plamienie?? a ta luteina to tylko na recepte??pozdrawiam