Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agniechaaa

No to może topik dla nastolatek.......

Polecane posty

O kurde, dziewczyny, ale macie tempo... ledwo mnie pare godzinek nie było, a Wy juz 2 strony zapisałyscie.. A co do chłopaków.. ja takowego nie mam, za to moi rodzice wciąż domagają się, zebym z jakims do domu przychodziła itp :) nie wiem, czemu im tak na tym zalezy.. czasem to az mnie to męczy.. kurde.. co za zycie.. jedni muszą sie ukrywac, ze mają chłopaka.. inni, ze go nie mają..

asiuulka -------> hehe...no zgadzam sie z toba, troche to zycie jest niesprawiedliwe. ale na pewno kogos sobie znajdziesz :)

asiuulka----> u mnie tez sie pytaja ale to przewaznie ciotki, babcie, wojkowie..ale nie rodzice :( no tempo to my mamy;)

wiecie co...czytam topic o dziewczynie ktorej chlopak wyjechal za granice i ja zostawil...ja mam szczescie e moj misiek planuje wyjazd jak juz to tylko ze mna;)

Oj ciotki, wujkowie itp to to samo... zawsze jak gdzies ich widze to leci taki sam tekst: \"Asiu... ale wyrosłaś.. taka z Ciebie pannica.. no no.. niedługo to pewnie na ślub będziesz prosić.. a kawalera to masz?\" Juz sie przyzwyczaiłam do tego i zawsze odpowiadam w ten sam sposób.. no bo skoro oni zawsze tak samo pytają.. to czemu ja mam sie nie powtarzac.. :) No kiedyś może kogos znajde.. tylko.. kiedy... juz tak długo jestem sama

asiuulka ------> wiesz co jak sie szuka na sile to sie nie znajdzie w zyciu. miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie....sama tego doświadczyłam. więc nie martw sie, głowa do góry...a jesli chodzi o ciotki i babcie to zawsze będą gadac :)

A własnie.. mam taki problem.. jest pewnien chłopak.. no sama nie wiem, co mam o nim myslec.. bo tak... jak jestesmy na jakiejs imprezie itp.. to mozna powiedziec, ze \"kleimy się\" do siebie.. przytulamy.. czasem cos wiecej.. poza tym, jak organizuje jakies ogniska albo wypady, to zaprasza mnie etc.. kiedy gadamy ze sobą, to zawsze mamy o czym.. na gadu potrafimy gadac po pare godzin.. ogólnie mamy b.dobry kontakt.. ale.. problem jest w tym.. ze nic wiecej sie nie dzieje.. i taki stan trwa od dłuzszego czasu.. nie wiem, co o tym wszystkim myslec.. troche męczy mnie ta sytuacja..

znaczy sie chodzi o to... ze nie wiem, co on o mnie mysli... jego kolega twierdzi, ze mu sie podobam... no ale.. sam tego mi nie powiedział.... a do niesmiałych to on nie nalezy

agniechaaa---> u mnie tez to sie stalo w najmniej oczekiwanym momencie;) Asiuulka---> a moze z nim o tym pogadaj??

z tego by mozna było wywnioskowac że może jest niesmiały. ale ty mówisz że raczej taki nie jest. może powinnaś mu dac jakis znak...sama nie wiem

no własnie wszystkie kolezanki doradzają mi rozmowę... tylko.. sama nie wiem, jak to zacząć.. bo nie wiem, jesli on tego nie traktuje powaznie, to boje sie, ze troche głupio to wyjdzie.. Poza tym.. mozna powiedziec, ze juz \"pewne sygnały\" mu wysyłałam.. Ehh.. gdyby był nieśmiały, to jakos łatwiej byłoby mi coś zrobić.. bo bym własnie myslała, ze to wszystko przez tę jego nieśmiałość.. Ale chłopak własnie jest raczej przebojowy i śmiały w stosunku do dziewczyn... dlatego nie wiem, o co mu chodzi..

tyle co ja.. czyli 16... i ostatnio troszke go obserwuje.. i wydaje mi sie jakis taki.. dziecinny(?)..nie wiem, czy to dobre słowo.. zawsze byłam ze starszymy chłopakami.. moze to dlatego.. ehh... Aaa.. sorry, ze tyle wielokropków stawiam.. ale jakos tak sie nauczyłam..

Gość 89
A ja jakos nie jestem w temacie.. ale moge dołaczyc? :D

Heh.. no ja tez wole starszych.. :DD w sumie to tak jak mówiłyscie wczesniej... rówiesnicy(w większosci) są jakby opóźnieni troszke :PP Moze dlatego z nim tak jest.. :) Ehh... zakochana w nim nie jestem.. nie wiem tylko, o co mu chodzi.. a teraz.. tak potrzebuje kogoś, do kogo mogłabym sie przytulić.. Ide teraz do tego liceum... może kogos poznam :DD

na bank kogos poznasz...wicie co... moj misiek jak zaczynalismy to sie bal ze jak pojde do technikum to sbie kogos tam znajde....ale chyba juz tak nie mysli- i dobrze;)

Gość 89
Moj nick pokazuje jaki rocznik :P Takze, latek mam na dostatek :D A faceta.. brak... to i chyba dobrze bo wolę dziewuszki :D hihih ;)

Gość 89
I wszystkie uciekłyscie jak przyszedłem? ;(

agniecha --> dobranoc :* unitra --> a jaki profil w technikum? w sumie to sie chłopakowi nie dziwie, ze zazdrosny był.. sporo facetów w technikum jest, więc.. miał sie o co bac :D 89 --> serio wolisz dziewuszki? aaa.. a jak macie na imie? bo z nicków nie wynika :)

aaa.. to Ty facetem jestes :) to juz rozumiem :D 89 --> to moze Ty mi powiesz, z męskiego punktu widzenia, o co moze chodzic chłopakowi, o którym pisałam pare postów wczesniej.. w koncu jestes facetem.. :) bawi sie, jest dziecinny, czy moze cos innego? naturals --> dobranoc

Gość 89
Jestem facetem.. i zdecydowanie wolę dziewuszki :) Imie.. tak oficjalnie to Grzegorz.. ale zalezy jak kto lubi ;)