Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agniechaaa

No to może topik dla nastolatek.......

Polecane posty

No dobra to ja cos napisze....ehhhh Powiedzcie czy to zdrada????????????????????????????? Ja pisze na icq z obcokrajowcem a dokladnie to on jest z Egiptu...nie powiem,jest przystojny...przyslal mi pare swoich fotek....co ja mowie pare....chyba z 20... No i tez uslyszalam cos...czego chyba nie powinnam \"i love u\"...tylko jak sie mozna zakochac przez internet (no moze mozna,nie wiem).Wczoraj gadalismy na skypie...i normalnie nie powiem co mi zaproponowal...domyslacie sie-zebym do niego przyjechala...no bo on nie wie ze ja jestem zareczona...a co do tego wyjazdu to normalnie zrobilam sie taka czerwona i wogole...no i mu powiedzilam ze ma przestac zartowac,a on na to ze nie zartuje i ze powaznie mowi...oczywiscie nie teraz,no chyba ze chce,ale jak bede gotowa to mam mu tylko powiedziec,a on mi przysle bilet lotniczy i wogole... W sumie to ja tego nie traktuje na powaznie...i mysle ze on tez nie,bo uwazam ze nie mozna sie zakochac przez neta...chyba,a co bedzie jak on gada wszystko na fakcie:O:O:O Normalnie ja to swinia jestem...ale co moge za to jak on tak ladnie pisze,a teraz nawet mowi...(booze,ze ja sie odwazylam z nim na skypie pogadac) Cholerka tylko czemu sie tak z tym zle czuje.Strasznie kocham mojego robaczka ....ale :O:O:(:( Sama nie wiem co mam myslec :O:O:O:O:O:O:O Buzka 👄

Kaczorynka---> mialam sie rozpisac ale chyba sie nie rozpisze tak jak mnie prosilas bo wiesz co o tym mysle...Juz ci to powiedzialam.Musisz skonczyc ta znajomosc bo z tego co mi opowiadalas to on sie wkreca i cholerka niestety ty takze!!!!!!!!!! Wiec skoncz z nim pisac i gadac i na pewno nie przyjmuj komplementow i zadnych tekstow typu \"i love\"!!! PAmietaj masz swojego Robaczka i mysl tylko o nim a nie o arabach do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacozrynka----> wiesz to jest arab.....ja troche zwiedzialam Europy i tam spotkalam wlasnie sporo Arabów.to sa tacy faceci ze kazda sie im podoba......skoncz ta znajmosc i tak bedzie najlepiej......Ale to nie jest zdrada,nie przejmuj sie tym..............twojego chłopaka nie ma tutaj na miejscu, a tez masz czasem ochote z kimś pogadać, poznać jakis ludzi, więc to nie jest zdrada i mysle ze nie musisz miec zadnych wyrzutów sumienia. A mówie o skończeniu tej znajmości tylko z tego względu ze to jest Arab

ufff....nareszcie weekend.....dzis ide do kina z moim skarbem na film o Papieżu...pewnie sie bede płakać, no ale trudno :) :)

HEJ HEJ!!! Dlugo mnie nie bylo.mialam troche ciezki weekend,duzo zajec na uczelni. Agniechaaa ja wiem ze arab,no i wlasnie ja mu nawet takie ptanie zadalam,a on mi powiedzial ze to taka mentalnocs przede wszystkim polakow i ze to nie prawda,ze wcale im sie nie wszystkie podobaja i ze w Egipcie faceci wcale nie chca kupowac polek...a jak juz to to sa tylko zarty...ja tam nie wiem i faktycznie nie traktuje jego slow powaznie. A co tu tak wogole nikt nie zaglada???? Buziak👄

hej dziewczyny!!! no widze ze nikt nie odwiedził topiku po moim wpisie. ehhh......chyba musiscie byc bardzo zajete Ja sobie dzis ide do fryzjera(wiadomo nowa fryzura to lepszy humorek :D ) Pozdrawiam

A jak obcinasz sobie wloski,czy moze robisz jakis balejaz,co??? Ja jak narazie probuje troszke zapuscic oczywiscie caly czas stopniuje ale nigdy nie scinam z calej dlugosci,he :) No i chce miec swoj kolor,chociaz nie wiem czy wytrwam,bo to praktycznie jeszcze cala moja dlugos...ehhhno ale najwazniejsze ze prawie nie widac odrostow chociaz sa juz na 2,5cm :):):) Buzka 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄

Jestem jestem Dziewczyny tylko wiecie nigdy nie ma czasu bo ciagle musze kuc,ale pamietam o naszym topiku hihihihi;)

Kaczorynka----> ja robie sobie balejaz. mniej wiecej co 2 miesiace chodze na balejaz bo juz mam wtedy spore odrosty. Ja mam włosy półdługie i kręcone. Kiedys jak byłam młodsza wręcz nienawidziłam swoich kreconych włosów, marzyłam o prostych. A teraz w zyciu bym ich nie zamieniła na żadne inne. Cos mi sie odwidziało i bardzo sie sobie podobam w kręconych włosach.

HEj!!! No ja tez marze o kreconych...nawet przedwczoraj sobie pokrecilam i loki to to nie wyszly...tylko troszke wlosy mi sie pogniotly ze tak powiem :) No a ja dalej tesknie,to zycie jest do dupy.:( Ja chce miec Go caly czas przy sobie...jak to unitra kiedys ladnie napisala w swoim opisie \"JA CHCE ZEBY MOJ *T* BYL, A NIE TYLKO BYWAL RAZ NA JAKIS CZAS\" 😭 Buzka 👄

Tylko wiecie ja sie sie czuje czyjas a dokladnie mojego kochanego robaczka ale bardzo mi smutno ze go nie ma...i dlatego nie dokonczylam... CZYJAS TAK-ALE COZ Z TEGO JAK WIKSZOSC CZASU BARDZO SAMOTNA 😭 :(

Hej!!!! A tu jak zwykle malo wpisow.... Unitra nie martw sie bedzie wszystko ok.Moze ma jakies zle dni,a moze tylko tobie sie wydaje....uszy to gory ;) :P Buziaczki dla was 👄

Unitra---> wiesz sa czasem takie chwile ze w zwiazku jest tak troche nudno......szczególnie jak sie jest ze sobą długo. I dlatego może ci sie wydawać ze on jest jakiś oschły a to nie jest tak. Jest po prostu taki sam tylko kazdy z nas ma jakieś obowiązki studia,praca,szkoła i czasem sie trzeba skupić na tym co nieznaczy że nie pamięta sie o tej drugiej osobie tylko ma sie mniej czasu by do niej cos napisac czy zadzownic. Ja jestem ze swoim chłopakiem 1,5 roku i czasem mam takie wrażenie ze jest nudno że on tez jest taki oschły w stosunku do mnie. Jak jest tak troche nudno to tez czasem mam mysli że może się nie nadaje do takiego długiego związku. Ale potem mi to przechodzi i znów jest wszystko pięknie :)

Gość tegoroczna maturzystka
hehe myslałam ze topic bedzie bardziej powazny , ale czytajac ubawiłam sie .... widze ze majac 18 lat niektórzy sa jeszcze niedojrzali

No dobra moze miec gorszy dzien ale kurcze caly tydzien????????????????????????????????????????????????? Zebys czytala esy od niego to bys sie przekonala ze jest oschly...Pisze tylko 2 razy na dzien ... rano i wieczorem... :(:(:(:(:(:(:(:(

No nareszcie mam chwile czasy aby tu wejsc.......dzisiaj mam 18 urodzinki,także mam dzis popoludniu gości i kupe roboty :) Pozdrowionka :) :) :) :) :) :P :P

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ..... ILE GWIAZDEK JEST NA NIEBIE ILE LISTKOW JEST NA DRZEWIE ILE RYBA MA OSCI A SERDUSZKO MILOSCI TYLE SZCZESCIA I SLODYCZY TEGO TOBIE MADZIA ZYCZY!!!!!!!! :*

Idzie żółwik oraz słonik, Idzie małpka oraz konik, Wszyscy razem z balonami, Z najlepszymi życzeniami, Bo to dzień radosny wielce, Masz o 1 roczek wiecej!! :) Systkiego najlepsego Agniesiu hihi :):):):)