Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osolek kohany

gdy świat się wali!

Polecane posty

Gość osolek kohany

mieliscie kiedyś tak że wasze uporządkowane życie wali się? u mnie tak się dzieje z jednej strony cieszę się że to nie żadna choroba kogoś bliskiego tylko porblemy finansowe. Ale obawiam się że za chwile bede poprody=tu biedna... nie to że byłam bogata ale pomagali mi jaqkoś rodzice, a lada moment nie beda nic mieli tylko tyle żeby sami przeżyć, boję się bardzo?

Oj pewnie. Takie życie raz pod wozem , raz na wozie. :) To wcale nie jest złe. Pozwala na inne spojrzenie na ludzi i na pieniądze.

Masz 12 lat? Bo już 16 latka bez problemu może dołożyć się do budżetu rodzinnego a nie żerować na rodzicach. Bez pieniędzy, a z rodziną nikomu jeszcze się świat nie zawalił. No, ale z siebie trzeba coś wykrzesać, a nie być trutniem

Gość Ewelina ze Zgierza
maly lord ty gooopku idz se stad

od pucybuta do miliona -----> i tak sie zdarza :P takze nie zalamuj sie, bo jak widzisz wszystko jest mozliwe ;)

Gość multi
pieniadze to nie wszystko..innym sie swiat wali z innych powodow..kazdy ma jakies problemy

Gość osolek kohany
dzęki!! małylord nie jestem trutniem pracuje, tylko mam tak sytuacje że nie starcza mi (jestem samotnym rodzicem) chcialabym być nie zależna i samam móc pomóc rodzicom, ale żyjemy w polsce!! a tu albo sie ma tyle ze nie wiadomo co z tym zrobic albo sie ma mało!! poza tym chyba nawet o siebie sie nie boje bo jakoś sobie poradze, kasa dla mnie nie jest najwazniejsza martwie sie o rodzine no i troche czy moje dziecko bedzie mialo tyle ile trzeba

Gość osolek kohany
poza tym są ludzie, któym wszystko się układa są egoistami patrzą na siebie a wszystko im łatwo przychodzi