Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe pytanie

do gina w spodniach czy w spódnicy? a może się przebrać w trakcie?

Polecane posty

Gość małe pytanie

Ide dziś do gina na kontrolę, zazwyczaj ubierałam na tę okazję spódnicę, ale dziś jest dość chłodno i jestem w dzinsach. Zabrałam ze sobą spódniczkę z myslą o tym, że przebiorę sie u niego w ubikacji przed wejściem do gabinetu (bo przebieralni tam nie ma), albo tuż przed badaniem po prostu naciągnę spódnice na dzinsy, a te zrzucę razem z bielizną. Czy to nie będzie głupio wyglądało? A może darowac sobie tę spódnice i po prostu zdjąć dżinsy przy nim? Sama nie wiem co robić. Nie chcę się po prostu ośmieszyć ani przesadną pruderią (w końcu to zwykły lekarz) ani zbytnia swobodą, paradując z gołą cipka po gabinecie. Co mam zrobić, jak wy rozwiązujecie takie "problemy"?

Gość cassssssssanova
bez majtek

Gość małe pytanie
bez majtek powiadasz? a ja całe życie myslałam, że w majtkach :o jestem zdruzgotana... a tak powaznie, ktoś mi pomoże? bo za godzinkę udaję sie do gabinetu :)

uwierz ze nie bedzie zaskoczony widokiem golego tego i owego bo juz setki takich widzial jak Cie nie krepuje przejscie od parawanu do fotela z golym tylkiem to po co Ci spodnica ? mi np nigdy to nie przeszkadzalo ale ja do gina kobiety chdze :P

Gość małe pytanie
Tez tak sobie pomyslałam, sprawdziłam nawet w domu rano podczas ubierania, jak to wygląda - bluzka + goła cipka, no i powiem szczerze że tak sobie :) Zwłaszcza, że ide tam na usg i do tej pory po prostu kładłam sie na kozetkę, a ten nie przyglądając się zbytnio po prostu robił swoje, a teraz sama nie wiem... Przesadzam pewnie, nie smiejcie się. Zdarzają się innym dziewczynom takie sytuacje? Tylko bluzka i nic więcej?

Gość małe pytanie
Dodam, że zawsze starałąm się podczas usg zasłonić nieco spódnicą, a jemu zostawiałam tylko tyle miejsca, ile potrzebował do badania.

Gość małe pytanie
Problem w tym, że siedzę własnie w pracy i juz jestem ubrana :) Wiem, że te pytania brzmią trywialnie, ale nie chcę, zeby sobie pomyslał o mnie - stara baba, w ciąży a głupia, z gołym tyłkiem mi tu lata. Nie mam 18 lat ;)

Gość AsiKKKKKK
ja chodze do babki i zawsze sciagam spodnie przy niej i ona czeka..