Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia32

Czy do błyszczyku GLAM SHINE jest jakis prezencik?

Polecane posty

Kupilam dzisiaj ten błyszczyk,ale nic nie dostalam.Przeczytalam,ze powinnam dostac lakier do paznokci.Czy ktos cos wie na ten temat?

Gość hehh
może to tylko jakaś promocja i nie każdy sklep sie w to" bawi"

Widzialam,ze taka promocje ma rossman.Nie wiem,czy wrocic sie do tego sklepu?Czy nie bedzie głupio. W nowej OLIWII jest reklama tej pomadki,ale nie ma wzmianki o lakierze:(

Gość hehh
no jeśli tam gdzie kupiłaś wiesz,że jest taka promocja,to może ekspedientka zwyczajnie zapomniała,więc możesz się wrócić.... Choć swoją drogą mogłaś właściwie od razu zapytać,czy dostaniesz lakier...

Gość AKHSXAIL
Tak w rossmanie dają lakier

Gość AKHSXAIL
a tak w ogóle jaki jest ten błyszczyk?

Fajnie,ze jeszcze sa w tym kraju porzadni i wartosciowi ludzie,którze potrafia doradzic człowiekowi.Zaczynam wierzyc w ludzi:) PS Czytaj ze zrozumieniem.Nie pytalam cie o zdanie.

Gość wszystkie błyszczyki są
tandetne i wyglądają okropnie:o Zwłąszcza jak jakieś lalunie się takim omażą i myślą, że wyglądaja super:o Nie znosze błyszczyków. Nawet dobrze, że się nimi malujecie, bo śmiać mi8 sie chce:) Nawet mój Estee Lauder czy Diorkiss sklejają usta, przyklejają się do nich włosy na wietrze itd. Nie znosze błyszczyków i uważam, że to wyjątkowo tandetny kosmetyk..... A Loreal- szkoda gadać... Dziwaczne, różowiaste kolory, działa niczym klej, nie nawilża ust, magigantyczne kawałki odpustowego brokatu, porażka... Dostałam kiedys w prezencie i wyrzuciłam po 3 użyciu:o Jeżeli juz koniecznie ktoś chce używać błyszczyka, to jedynie nadają się Clinique, ale z aplikatorem, nie te nowe w tubce i Estee Lauder.

Gość Bleeeeeeeeeee
snobizm się szerzy........Rzygać się chce.........

I tu bym polemizowała:D Uwazam,ze ten błyszczyk jest rewelacyjny(oczywiscie glam shine) i nie ma rozowiastego koloru,tylko akurat brazowy.Nawilza usta i długo sie utrzymuje.Teraz bede uzywac trzeciego. Do bleeeeeeee--------->snobizmem byłoby kupowanie błyszczyka za np. 200zł.A jak masz ochote, to rzygaj:O

Gość Bleeeeeeeeeee
Ewcia,to nie było do Ciebie !!! Tylko do tej kretynki wyżej.....

Gość ja kupowałam szminke co prawda
ale w Rossmanie i nie było żadnej informalcji o promocjach. Może już się skończyła promocja, albo te lakiery?:) A błyszczyków też nie lubię;)

Gość ja kupowałam szminke co prawda
ten błyszczyk kosztuje jak wszystkie produkty Loreal- około 40zł. Ale szczerze mówiąc nie polecam produktów Loreal, lepsza jest Isa Dora:)

Ewcia kupiłaś Glam Shine, Glam Shine Crystal, a może Glam Shine Sorbet?? Ja zastanawiam się nad tym pierwszym, ale korci mnie reklama telewizyjna i chyba kupię Crystal. Zależy mi na dużej ilości drobinek, brokatu i mega połysku.

Gość nie ma nic gorszego niż brokat
:o

Te drobinki są potocznie nazywane brokatem, ale chodzi mi o coś zupełnie innego. Mam średniej wielkości usta i takie błyszczyki z dużą ilością drobinek mi po prostu pasują. Zawsze stosowałam Wather Shine Diamonds, ale niestety ten błyszczyk znika z ust już po 15 minutach, mam nadzieję, że Glam Shine Crystal jest lepszy. A co do promocji, ja na Twoim miejscu udałabym się do sklepu, zapytała ekspedientkę czy jest taka promocja i po kłopocie.

Ja kupiłam po prostu Glam Shine,jest taki \"wyposrodkowany\";)Nie wiem,czy nie wyjde na pazerna:(

Gość do kasi
ja też używam Wter Shine Diamonds i jest cudny.A żeby tak szybko nie znikał,to przed nałożeniem go,posmaruj ust bezbarwną pomadką nawilżającą.Mnie pomaga :)

Gość chyba wyjdziesz na pazerę
zwłaszcza jak po kilku dniach przyjdziesz się upomianć o swoje... Na twoim miejscu bym się nie kompromitowała. To nie jest tak, że coś ci się należy. Jeżeli nie spytałaś przy zakupie ani nikt ci nie zaproponował, tu trudno. W końcu kupiłaś i zapłaciaś tylko za błyszczyk.

dzieki:)Mogła jednak kobitka zapomniec,czesto robie tam kosmetyczne zakupy:)

do kasi-----> Dzięki za radę🌼na pewno wypróbuję. Ewcia napisz czy ten Glam Shine ma dużo drobinek, bardzo się świeci i czy blask jest mocno zauważalny??

Wlasnie ten glam shine jest taki \"wyposrodkowany\".Uwierz mi, uzywałam roznych błyszczykow i prawie mozna było sie zadusic brokatem.Ciagle czułam go w ustach. Tutaj owszem jest,ale w formie drobinek.Efekt błysku osiaga sie przede wszystkim w pełnym sloncu:)

Gość itkaa
Ewcia33, promocja Glam Shine dopiero nie dawno weszła na rynek. Może w Rossmanie w twoim mieście jest jeszcze reszta starej serii, która się nie skończyła, a kiedy zamówią nową serię dostaną te lakiery. Poza tym lakier powinien być doczepiony folią do błyszczyku, a nie pod ladą ekspedientki.