Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĘ O POMOC ASIA

Namiętny pocałunek we snie...

Polecane posty

Gość PROSZĘ O POMOC ASIA

Znam Go od dawna, bardzo mi sie podoba, a nawet fascynuje....ja jego chyba też. Nigdy do niczego miedzy nami nie doszło, prócz spojrzeń i uśmiechów. Nie widziałam Go rok, a dzisiejszej nocy przyśnił mi się. Sniłam, że to On zaczął mnie całować...bardzo namiętnie, a mi się to bardzo podobało i byłam taka bezpieczna w jego ramionach. Potem śniło mi się, że gdzies wyjechał, zapisywał mój telefon, widziałam ten numer i sie zgadzał....potem ja trzymałam w reku aparat telefoniczny ...Pomóżcie mi ten sen przetłumaczyć.

Gość Panterka Sad
podejrzewam, ze obydwoje tego chcecie

Gość k12678
no, albo na odwrót, moze ty chcesz on nie , albo on chce ty nie....nie wiadomo

Gość lalunaskinka
nie znam sie na snach.........ale miałaś piękny sen

Przyjemny sen ;) Nie znam się na snach, ale sennik mówi: Pocałunek dać komuś: twoja prośba zostanie odrzucona; pocałować kobietę: masz wzięcie u płci przeciwnej; pocałować mężczyznę: pożegnanie z kimś; ucałować matkę: tęsknota za czułością; starszą osobę: rozczarowanie w miłości; w rękę: szczęście w miłości i przyjaźni; widzieć, jak inni się całują: smutek; całować ziemię: zmartwienia i upokorzenie; kogoś w twarz: sukces; chcieć kogoś pocałować wbrew zakazowi: melancholia; otrzymać pocałunek: będziesz poważany; wymienić wiele pocałunków: dobre widoki na przyszłość. Telefon widzieć: zawrzesz znajomość z człowiekiem, który nie wyłoży wszystkich kart na stół i którego nie będziesz mógł łatwo przejrzeć; być wezwanym do telefonu: ktoś odmówi ci spotkania; telefonować: dla nowo poznanej osoby pozostaniesz człowiekiem nieprzeniknionym; jeśli osoba, do której dzwonisz, nie zgłosi się: ktoś nie przyjdzie na umówioną randkę; rozłączenie rozmowy telefonicznej: radosne spotkanie; pomyłka przy wykręcaniu numeru: zapowiada również w rzeczywistości fałszywe połączenie. Mężczyzna u kobiet znaczenie seksualno-erotyczne, u mężczyzn próba rozliczenia się z samym sobą przez uświadomienie sobie swoich braków; widzieć lub obcować z nim: starszy mężczyzna - otrzymasz dobrą radę; spotkanie z młodym wprowadza niepokój; jeśli młoda dziewczyna spotyka mężczyznę we śnie, w rzeczywistości będzie musiała jeszcze na niego poczekać; kobieta bita we śnie przez mężczyznę jest albo będzie przez niego na jawie niewymownie kochana; gruby: miłość kogoś, kto będzie uprzedzał każde życzenie kobiety. Skopiowałam, jak lecialo ;) Szkoda, że mi się już bardzo dawno nic nie śniło. Ciekawe, czemu? :(

Gość moze go kochasz

Gość podświadomość ci mówi
że za nim tęskinisz. ciekawe czy i on też? telefon? moze czekasz na jego telefon? moze zadzwoni?

Gość telefon na pewno
oznacza niemoznośc skontaktowania się moze jest tak on - ponieważ pisze twój numer zgubił go lub nie ma ty - czekajac na telefon - poprostu na jawie równiez czeksz wyjechał...bo pewnie dawno się nie widzieliście sam pocałunek ? nie wiem

Gość pewnie dawno się nie kochałaś
organizm ma swoje potrzeby.

Gość PROSZĘ OTO ODP.
pod postacią namiętnego pocałunku może kryć się informacja nie o pożądaniu, ale o głębokich, szczerych uczuciach wobec osoby całowanej. jesli on cie całował pierwszy to....są jego uczucia

jakby to były jego uczucia to śniłoby się to jemu:D

Gość PROSZĘ OTO ODP.
nie koniecznie to co napisałam moze byc prawdą popieram wczesniejsza wypowiedz o niemozności skontaktowania się sen Asi daje jej do zrozumienia, że ten chłopak o niej mysli, ale z jakis względów nie ma mozliwosci skontaktowania się....moze sie np bać odrzucenia, może zgubił numer telefonu a ona poprostu czeka skoro on zaczął we śnie ja całować - to sa jego uczucia, nie jej czuła się bezpieczna , wiec prawdopodobnie ma jakies obawy czy lęki wobec niego, np podobnie jak on moze bac sie odrzucenia taki sen nie ma nic wsólnego z seksem co wy na to?

Gość Kasia - lat dużo....
ciekawa interpretacja

Gość ale miałaś cudny sen..........
jak się nie spełni - szkoda bedzie

marzenia senne to twory fizjologiczne. wyłącza się świadomość i dochodzi do głosu podświadomość. wy nadajecie snom jakieś mistyczne, czarodziejskie znaczenia.

Gość Alina z Koła
nie, sny sie sprawdzają

Gość Taka mała sobie Anka
ja wierzę w sny, wierzę, że nic nie śni sie tak po prostu

Gość odpowiedz jest taka
ciekawy i erotyczny sen, a czy sie spełni??? kto to wie?

Gość ..tym razem pomarańczowa
super ten sen, kiedys miałam podobny i sie zdarzyło potem to na prawdę, ale to było bardzo dawno. Pamietam, ze ten chłopak mi sie bardzo podobał i we snie mnie pocałował, potem po jakimś czasie bylismy na imprezie, zaproponował mi byśmy sie zaczęli spotykać i mnie pocałował, a sceneria była taka sama jak z mego snu. Więc moze i Tobie się spełni.

Gość jestem pomaranczowa bo tak
wczoraj sie naczytałam o tym Twoim snie i dzisiaj snilo mi sie cos podobnego:P i bardzoooooo mi sie ten sen podobal:D

Gość Kasia z Jolką
to tylko sen....

Gość Renia 14678
o, miałam podobny sen. ale w sny nie wierzę, poprostu mi sie wyśniło i było cudownie:)))

tak sobie czytam i ciekawa jestem czy ten sen CI sie spełnil czy nie? Jakoś wierzę w sny, moje zawsze sie spełniają - odezwij się i napisz

Gość gość
MI tez sie snilo ze siedze na schodach i nagle on mnie caluje niestety on powiedzial mi kiedys wprost ze miedzy nami nic nie bd ale bylo miedzy nami goracych ze dwie chwil pocalunkow mmmm milo to wspominam :)