Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crigin

Facet blondyn to nie facet!!

Polecane posty

Gość mam kumpele
ona sama się z siebie śmieje, jak ona mogła się w blondynie zakochać skoro zawsze za brunetami latała, ale serce nie sługa. Mówi, że akurat ten facet ma mocniejszy charakterek niż niejeden brunet.

Gość taaaaaaaaaakk jasneee
no widzisz kochana, a mi na myśl o zarosnietym, czarnym, niedogolonym kaszalocie robi sie niedobrze dla odmiany:) a tobie proponuje taka opcję: smigaj na jakiś rynek podmiejski, miedzy straganiki nielegalne, na "dział cygański" i poszukaj jakiegos z rasowymi oczami i oliwkową cerą, zasmakować prawdziwej męskosci:) i jeszcze moze dodam-odbiegając od tematu bo mnie raczyłas obrazic:)- ze taka ze mnie "potwora" ze znalazłabys moje fotki na kilku sronkach tu i zobaczylabys jak tym "potwornym" ciałem i facjatą, miedzy innymi calkiem ok zarabiam:) takze posórd takich twoich zarosnietych czarnuchów moglabym troszkę poprzebierac zapewniam:);)

Gość mam kumpele
o to czekamy na fotki. zaraz cie ocenimy:)pewnie kolejny niskoskanalizowany kurdupel tonący w kompleksach . dla mnie nie ma nic bardziej żałosnego niż puszczanie swoich fotek do wglądu publicznego. robiąto tylko szmatki i to w dodatku zakompleksione po uszy i czekają tylko aż jakiś napaleniec napisze kolejemu pasztecikowi ładna jestes.gratuluje poziomu tandetko:)

Gość to znaczy się mam rozumieć..
Czyżbyś była prostytutką ? :P

Gość mam kumpele
Ta wypowiedź z godziny 16:30 to ktoś się podszył pode mnie !!!!!!!!!!!!! 😡 Podpisuj się pod swoim nikiem oszuście !! :P

Gość tiaaa pewnie kolejna paskudna
paszcza której się wydaje.Dawaj linka skoroś niby taka pikna.... zadna atrakcyjna nie bedzie się zadawał z towarem z dolnej półki

Gość mam kumpele...
cholera!!!! Ktoś mi zaczernił nick!!! 😡 Ty durniu!!!! Nie będę się tu więcej wypowiadać. Jeśli ktoś się niżej podpisze pod tym nickiem czy to czarnym czy czerwonym to znaczy że to podszywacz! Tylko nie podpisuj durniu pod spodem czegoś w stylu "Zmieniłam zdanie :)" bo durniu i tak wszyscy widzą że to będziesz Ty! Żegnam!

Gość konaczia
a ja tam tylko brunetow lubie i zdania nie zmienie chocby nie wiem co>>>>.

Gość nigdy nie mów nigdy..
:)

wiecie są tez inne miejsca gdzie mozna znalezc fotki:O nie tylko fotki pl, sympatie itp:O.... i są tez rózne agencje, nie tylko agencje towarzyskie:O.... i nie mam zamiaru wklejac zadnych linków, bo nie po to weszłam na ten durny topik:O nikt nie musi mi udowadniac czy jestem atrakcyjna czy nie; na to akurat,poczucia własnej wartosci mi starcza....a juz na pewno nie anonimowe złosliwe jak widze panny:)w sumie nie ma co sie smiac, bo to smutne...takie nastawienie ludzi... mi po prostu rosnie agresor jak widze takie debilne tematy i jeszcze bardziej debilne wypowiedzi autorstwa ludzi pokroju "wspo.lczuje cos tam"

zresztą.... ok jestem paszczurem i mam faceta ktory jest towarem z nizszej pólki :) zyjemy sobie wspolnie bo nikt inny nas nie chciał. jestemy szarzy, biedny, brzydcy i będziemy płodzili brzydkie blond dzieci:) mam nadzieje, ze poczuliscie się lepiej:) pozdrawiam i spadam bo szkoda mojego czasu:)

Gość lubicie Rumunów

Gość lukrecja.pl
blondyni sa slodcy, a jak maja zielone oczka to juz w ogole odplywam

Gość zgadzam sie z autorem topicu
wy gustu nie macie

Gość brunetów jest na pęczki
wystarczy pojechac do krajów arabskich lub gdzie kolwiek indziej. Blondyni są niczym białe kruki. Bardzo mi sie podobają.

Gość widziałam ratowników na
wakacjach, wszyscy mieli włosy blond i wyglądali uroczo;)

Gość maksiulka
moj Misiu ma sredni blad wloski i neibieskie oczka rozplywam sie na ich widok...:)

Gość maksiulka
neibieskie to malo powiedziane piekne lazurowe spojrzenie mniam mniam wiem ze podoba sie wielu dziewczynom...:(

Gość blondynów też jest na pęczki
wystarczy pojechać choćby do Szwecji:) nie lubie też blkondynów są tacy pospolici i zero mężczyzny w nich. A wy wiadomo że będziecie bronić tych wymoczków-trudno by najeżdzać na swoich chłoptasi lub mężów:(

Gość Sorayya
ale dziwczyny to że wy nie lubiłyście a jednak poznałyscie kogoś o jasnych włosach i się wyszłyście za maz lub jesteście w związku z blondynem to nie znaczy że każda tak zrobi. Ja np. nienawidze tego typu i choćby facet był cudowny pod każdym względem nigdy przenigdy bym się z nim nie spotkała ani razu.

Gość sprawdź sobie populacje
Szwedów, a dopiero potem sie wymadrzaj :-)

Gość blondyni to kiepskli towar
maluch jest gorszy od mercedesa i blondyni sa gorsi od brunetow to nawet nie ma porwonania-to takie ludzkie kundle.

Gość S-e-r-i-o
Hmmm a jak juz ten brunet osiwieje i zrobi sie jasniejszy od blondyna to wrzucacie go w czarna farbe czy szukacie lysiejacego,zeby jasnych wlosow nie bylo widac ?????????????

Gość blondyni to kiepski....
..... ale ty jesteś ciul !