Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marusia88

A ja Wam powiem, czemu teraz tak ciężko o dziewicę i małolaty sie źle prowadzą.

Polecane posty

>> DO MARUSIA Sama jesteś infantylna i ograniczona, co Ty wogóle bredzisz? 18 lat upoważnienie do seksu? - beznadziejny tekst muszę Ci przyznać i głupia próba upokorzenia autorki. Weź kobieto pod uwagę, że psychika ludzka jest bardziej złożona, niż potrafisz to sobie wyobrazić, a czasem taka 18stolatka jest bardziej dojrzała i lepiej przygotowana emocjonalnie do seksu, niż niedojrzała psychicznie 22 letnia dziewczyna. Jeśli chodzi o seks to wiek NIE MA NAJCZĘŚCIEJ NIC DO RZECZY. Wiesz co jest ważne? Żeby czuć się gotowym i nie kochać się pod żadną presją, czy przymusem i z osobą, którą się kocha. A czy ma się wtedy 16, 17, 18, 20, 25 lat? Co za różnica? I jak mówią anglicy: \"none of your fucking bussiness\" :)

Gość Matka - Marusia88
Nie czytaj już tych gazet - córko. I przesta się walić!!! Masz zawód? Masz pracę? A twój partner ma? Kto da jeść twojemu dziecku? Znowu ja???

Kro - właśnie, mój facet ma 23 lata i nie czujemy żadnej różnicy wieku, a nie jest bynajmniej niedojrzały czy dziecinny. Czy wiek ma coś do rzeczy? No ja jednak jestem starodawna i uważam, że te 13 czy 14 lat to za mało. A czy 18 to wystarczająco? To już zależy od osoby. Dla mnie tak.

i żeby było na temat :) Tak, zgadzam się, że media wywierają presję na nastolatkach, bo nie wszystkie podejmują tą decyzję z pełną świadomością - tak jak np ja to zrobiłąm w wieku 18,5 - nie licząc się z tym, że większość z osób, które mnie otaczały już dawno miały to za sobą. Zresztą media wyrządzają niedojrzałym umysłom wiele szkód, nawet nieświadomie. Czasme artykuły, które mają ostrzegać przed problemem stają się swoistą instrukcją np: jak okraść młodszego kolegę w szkole, a najgorsze są już artykuły i programy ostrzegające przed bulimią i anoreksją, które dla zagubionych nastolatków z problemami są szczegółowym instruktarzem, co i jak robić, żeby być szczupłym. To akurat znam poniekąd z autopsji, bo miałam okazję rozmawiać z ludźmi dotkniętymi tymi problemami - 98% nigdy nie pomyślałoby o tym, by głodzić się, bądź wymiotować, gdyby nigdy nie trafiły na informację o tych chorobach w mediach...

Gość marusia scierko
spłoniesz w piekkle za rozpuste dziwko, módlmy sie za ojca Tadueza R.

marusia scierko ---> A) jeśli jesteś kobietą: czy Ty, kochając sie ze swoim facetem też uważasz sie za ścierke? B) jeśli jesteś facetem (co robi facet na babskim forum? ;) ) - czy kochając się ze swoją dziewczyną masz ja za ścierkę? Czemu ja reaguje?

i jeszcze sprostowanie :) bo z mojej wypowiedzi właściwie wynika, że jednak uległam presji, a nie uległam :) zrobiłam to we właściwym czasie i z właściwym mężczyzną i myślę, że nigdy nie będę tego żałować. A czy warto czekać naprawdę długo np. do ślubu? Już teraz mogę powiedzieć, że są pary super dobrane charakterologicznie, ale seksualnie nie koniecznie. A to też jest istotne...

Gość Matka - Marusia88
Jebcie się na zdrowie. I niech ci sperma oczu nie wyżre.... A gazety mózgu...

hehehehe >>Matka coś tam coś tam Tacy ludzie jak Ty wogóle powinni mieć banicję na seks :) Jak ja Ci współczuję :) Na szczęście nie \"jebię\" się ze swoim mężczyzną, a się z Nim kocham i na szczęście nie mam takich przykrych doświadczeń z Jego spermą jak Ty :)

Gość Jin
Marusia, cuz za argumenty, to facetom juz niewolno przebywac na tym forum?? bo ty tak powiedziałaś??? zaszczana gówniara która jest workiem na sperme dle cwanego 23 latka:classic_cool: nierozśmieszaj mnie buhahahahahah

Gość zazdroscicie i tyle

Gość czyzby ojciec matka i jin
to ta sama osoba :P

Gość Jin
nie ale popieram poglady matki, tak samo głupia jak córeczka:D

Nie dam wam tej satysfakcji i nie odpowiadam na te niskie inwektywy... trudno, miałam dobre chęci, ale wyszło jak zawsze, możecie dalej rozwalać topik - ale beze mnie!

Gość Gin I.
a ty wiez co to są inwektywy?? dla mnie to są wyzwiska szczylówo!1 idz lepiej obciągnij swojemu chłoptasiowi:-O

Gość Gin I.
lubie gdy moj koles spierdza mi sie na twarz, dostaje wtedy nieziemskiego orgazmu. Sprobuj tego polecam

Gość Marusia88 - dała dupy
I myślała że stała się kobietą. I wyroczną w sprawach sexu nastolatek. A stała się małą dziwką dwudziestoparolatka. Smutne :(

Gość Gin I.
ona juz doszła do agreswynej penetracji analnej w wykonaniu jej chłopaka i jego kumpli bez nawilżenia

Gość Gin I.
sram do zlewu :classic_cool:

Gość Gin I.
bije po twarzy penisem 40 niewyżyte kobiety:D

Gość Gin I.
A najbardziej marzy mi się, zeby drużyna czarnoskórych koszykarzy NBA, wyposażonych w wielkie knagi, zrobiła mi z dupy jesień średniowiecza:classic_cool:

Gość Gin I.
daje wylizac mój odbyt marusi za opłata 40 pesos kubanskich