Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa

kto mi oprawi humor??

Polecane posty

nie nie, analny w domu hihi, jutro bo mam jeszcze okres (wrrr) a w jaccuzi normalny, chyba nie dałoby rady analnego w jaccuzi a propos: uprawiałyście kiedyś seks analny?? bo ja od niedawna i mam trochę z tym problemy bo to nie jest takie do końca fajne ale zgadzam się, no cóż, ale właśnie chciałam zapytać jak to jest, czy po którymś razie jest lepiej czy cały czas jest tak samo??

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Eugenia,ja tez nie lubie spać samotnie w łóżku.Gdyby był u mnie,to juz bysmy sobie lezeli wtuleni w siebie,oglądali tv,a potem zasneli w objęciach.. :( Przecież w marzeniach miało być lepiej,ale my tworzymy świat,w którym ktoś odlicza czas.Może po drugiej stronie jest lepiej,ael my wierzymy wciaz że nad nami czuwa los :(

a ja nie dość, ze sama w łóżku to sama mieszkam więc sama w domu, nie jest wesoło, no ale na szczęście rozmawiam sobie z Wami wiec jest ok :D

Gosia Ty mi nie mow o analnym, ok? :o:o...bo ja mam jeszcze parę czopkow do uzycia i na samą myśl mi się robi ...:o....łłeeeeeeeee....

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Gosiu ja nie lubie seksu analnego,ale pozycja na pieska jest git :) Mój luby jest moją pierwszą miłością i miejmy nadzieje,że ostatnią...

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
foka o matko hehe Miłego czopkowania :) Tak na poważnie,to pamiętam jak kiedyś byłam mała i mama mi ładowała czopka do tyłka,wrrrrrrr Gosiu,net i te forym to zbawiciele...

hehehehehe kurczę bo wiecie co?? mnie to wcale nie bawi, seks analny, no ale jego tak więc 2-3 razy na miesiac mogę sie zgodzić, ale nie wiem czy to nie przesada, czy za bardzo się nie poświęcam, skoro tego nie lubię?? jak myślicie?? pytałam przyjaciółek ale one od razu fe ble i koniec tematu

Gienia >>>:D..bo dostaniesz....:D...chyba nie zadzialają lepiej jak polknę... pytanie o milość? o to chodzi? bo się gubę w tych analach...i pytaniach

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Ja już napisałam,że wierze w pierwszą miłość,bo mój luby nim jest...a stara miłość nie rdzewieje,hm nie wiem,ale może cos w tym jest....

foka, biedaku, o miłość mi chodzi, zawsze chodzi o miłość, a nie wbrew pozorom, o pieniądze

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Gosiu jak nie lubisz anala,to nie ma co się zmuszać... Przypomniało mi się coś blondynka się pyta dentysty oral be.....nieee anal cacy....yhh chyba pokrecilam :)

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Gosiu,nie wiem po czym to poznac,to trzeba chyba czuć....

poznaje sie po tym, ze cię trzęsie na samą myśl o nim, ja sobie kiedyś mało oka nie wydłubałam tuszem do rzęs bo miał zadzwonić.. Dżizas!!!

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Są zmęczeni zagubieni,miłością która teraz tak boli....Taka piosenke słucham teraz....... :/

nie wiem, czy nie rdzewieje a z tą miloscia od pierwszego spojrzenia to je tak, ze podobno zdarza sie ludziom, ktorzy od dawna się znają.. co prawda mialam taki epizod, ze mnie wzielo od samego początku, ale nie skonzylo sięto dobrze i nie chcę do tego wracać... A jak u Was bylo dziewczyny?:)

Gosia, ale nie wiesz czy jestes zakochana w facecie, z którym uprawiasz seks analny? Hm..

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
foka ja juz pisze po raz 3,ale napisze jeszcze poznalam swego lubego w 99 roku,byl w wojsku a ja postanowilam kogoś poznać i tk na mej drodze stanąOn-mój luby.Pisalismy listy,bylismy przyjaciolmi najpierw,potem nasza milosc przejawila się w milosc i tak trwa do dziś.

ja nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia bo jak można kogoś kochać nie znając go, nie wiedząc jaki jest, nie znać jego zalet i wad, łeee nie, to nie możliwe, od pierwszego wejrzenia to się można zauroczyć, li i jedynie, tak jak ja w mym lubym przecudnym, przeukochanym i przeprzystojnym odbija mi bo to już ta pora od tego momentu będę pisała: - bzdury - jaki to mój facet jest cudowny (a jutro na bank mnie wkurzy) - że idę spać i nie będę mogła się stąd ruszyc

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Ehhh Gosiu,,,,,,,,,kurde a ja tylko wzdycham jak piesssssssss

Gość life is brutal
o tak, ja też idę spać zaraz... tylko może jeszcze zajaram... no dobra, zauroczyć, ale mnie tak trzepnęło, ze potem łąziłam w różowych okularach nie widzą najdrobniejszej skazy... a było tych skaz troszkę :(

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Musze zrobić wyrko,ale mi się nie chce...dupa mnie boli od siedzenia.................