Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirkat

POMOCY!!! straszny bol, pieczenie i swedzenie po stosunku....

Polecane posty

Gość mirkat

KOchani co to moze byc? Odczuwam bol, swedzenie pieczenie po tym jak wspolzylam ze swoim chlopakiem. moje czesci intymne sa zaczerwienione, nawet w toalecie mam problemy bo tak mnie bola czesci intymne. Co to jest, jakas grzybica/??? Dodam ze uzywam tabletek antykoncepcyjnych, a ddodatkowo takze prezerwtywy. czy jest to poprostu jakies podraznienie czy cos powaznego???Pomozcie i moze ktos we jak zlagodzic bol?

Gość olalele
przy tabletkach często kobiety mają problem z wilgotnością, radzę uzywać lubrykatu, jeśli to nie pomoże to zgłoś się do lekarza, możliwe że to jakies zapalenie

Gość mirkat
a jaki lek uzywac na chwilowe znieczulenie, poki nie pojde do lekarza?

Gość luna11
a może ty jesteś uczulona na lateks?

Gość susi
na moje oko to zwykła grzybica! nie lecz sie na własną rękę bo to nie pomoże. możliwe ze objawy ustąpią ale niedługo powrócą ze zdwojoną siłą. od razu do lekarza :)

Gość susi
na razie możesz się smarować na zewnątrz clotrimazolem w kremie (bez recepty) i zafundować sobie na godzinkę tampon zamoczony w jogurcie naturalnym. jednak nie odkładaj wizyty u lekarza. ja tak zwlekałam, leczylam sie na własną ręke i niby przeszlo, ale... podczas pobytu na wakacjach odezwalo się ze zdwojoną sila :/ cały wyjazd mialam spieprzony :(