Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

Gość pinkkk
popieram i jestem za!!!

JA też z 24 paź czyli pierwszego dnia skorpionów:) ( w tym właśnie dniu urodziła się Ewelina Flinta i rozpoczęła się rewolucja październikowa) a WY??

Gość pinkkk
ja jestem tzw skorpionkiem 2 dekady 12 listopad

Moja \"lepsza połowa\" jest Skorpionem.. Jak na razie - delikatnym, czułym serdecznym..

Gość Anna626
Czesc Ja tez jestem SKORPIONICA :) 20 listopad moje urodzinki Pozdrawiam wszystkich

Gość pinkkk
no własnie a jacy wy jesteście jako skorpiony , czy odzwierciedlacie to co piszą o nas czyli wredne, uparte, sexowne;)

coś w tym musi być bo sexowna to ja jak mało kto:D:D ale na 1000%jest coś z tą upartością wstyd sie przyznać ale wredne tez potrafimy być i to jak!!

Gość Anna626
Moze nie wszystko co o nas pisza jest prawda, ale niestety wiele w tym prawdy. ja jestem baaaaaardzo uparta, zlosliwa (oczywiscie w granicach rozwagi), PAMIETLIWA, ale zarazem czula, z wielkim temperamentem ;) A jak jest u Was?

Gość pinkkk
ja muszę przyznać że jestem okropnie wredna chociaż chce to zmienić ale nie mogę jest to silniejsze ode mnie;( chciałabym zmienić jeszcze swoje ciągłe dążenie za kasą bo widzę ze powolutku staje sie to dla mnie najważniejsze

popieram !!! tez jestem uparta jak mało kto, czasem złośliwa i cwana.. seksowna hmm o to muszę panów spytać :-) ale w gruncie rzeczy jestem miła i przyjaźnie do wszystkich nastawiona :-)

Witam skorpionów równiez jestem SKORPIONICA I urodzinki mam 20 listowada tez:) mało tego jak miałam 17 lat zakochałam sie w chłopaku który równiez jest SKORPIONEM mimo iz teraz jestem po szlubie z innym facetem nadal go kocham, i mój SKORPIONEK urodzinki ma 3 listopada jak również 3 listopada brałam szlub z aktualnym mezem BYKIEM którego równiez mocno kocham!!!!!!

Gość Noah..
.... ja jestem z pażdziernika>> pinkkk>>> ja odzwierciedlam to co pisza :O moze z tą sexownoscią troche podupadłem bo latka już nie te :D

Gość pinkkk
właśnie z jakimi znakami najlepiej sie dogadujecie? ja zauważyłam ze ze skorpionami i rybami

Gość Anna626
Ja bardzo dobrze dogaduje sie z RAKIEM - moj malzonek:), a takze z wodnikiem i panna:)

Gość Noah..
zdecydowanie ze skorpionami , strzelcami ...... cała reszta na jednej szali

Gość pinkkk
to widze ze cały zodiak jest nam przychylny;) a może macie złe doświadczenia z jakmś znakiem?

Skorpion pamięć ma nie lada, Przy tym głową nieźle włada, Ale bywa nieżyczliwy I okropnie pamiętliwy! A gdy już do celu zmierza, Ustępować nie zamierza. Sieje przy tym straszny zamęt, Bo ma wielki temperament! wiersze o nas piszą:D:D ja najlepiej dogaduje sie ze skorpionami chociaz jak sie pokłuciny to strach się bac...ach te temperamenty... a tak poza tym to z bykami , rybami i koziorożcami.... strzelce mnie denerwóją...

Gość pinkkk
super wierszyk !!!!!!!!!!gratulacje

inny wierszyk o skorpionkach:\" mściwy, lecz uczciwy\" - zgadza się w 100%

Gość Noah..
Klaudiusienieczka >>> zgadzam sie z Tobą zwłaszcza ze uwielbiam jesień........