Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta Wierzbicka

pomocy czy moje obawy sa potrzebne?

Polecane posty

Gość Marta Wierzbicka

uprawiala sex z chlopakiem w dni plodne za jakies ok 32 tygodnie powinnam dostac miesiaczke,robilismy to bez zabespieczenia czy moge miec obawy,ze jestem w ciazy,ale jestesmy pewni,że on mi sie nie spuscil

Gość 32 tygodnie

Gość heh ja wlasnie w tej sprawie
obawy miec mozesz, a nawet powinnas :O a nie mialas obaw, kiedy czulas, ze masz w sobie penisa bez gumki? :O

Gość foxterierka
Ja z chlopakiem dwa lata uprawiamy seks bez zabezpieczenia. Z tym ze on moze bardzo dlugo sie kochac i nie ma problemów z przedwczesnym wytryskiem... Wychodzi zawsze wczesniej i dochodzi w ustach. Poki co miesiaczkuje regularnie :D

Gość Marta Wierzbicka
to tez nie nasz pierwszy raz,tylko,że ja jestem bojaźliwa,ale i głupia,bo jak to robie bez gumki to nie myśle o tym,a jak jest zaraz po to już zaczynam sie bać i teraz nie wiem czy się bać, czy zapomnieć

Gość Oluś
pójść po rozum do głowy i zacząć się zabezpieczać. Bo w wydzielinie, która poprzedza wytrysk też mogą się znajdować plemniki.

Gość 19tka
Boze?? ile Ty masz lat ze taki jest twoj tok myslenia?? 32 tygodnie?? to jest prowokacja

Gość Marta Wierzbicka
19stka pomyliłam się mam na mysli,że mam dostać okres za 2 tygodnie, 3 wbiła mi sie przez przypadek na klawiaturze

Gość Marta Wierzbicka
czy jest tu jakiś lekarz? poważne czy powinnam się naprawde bać,czy to chodzi o zaufanie do faceta?

Gość kret morderca
znam jedną martę wierzbicką , taką z rzeszowa

Gość Ciekawa___
foxterierka a czy miałaś nie raz większą ilość wydzieliny niż zwykle? czy to może być powodemcodziennego sex-u lub co drugi dzie? bo to wygląda jak soki