Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miracleee

SZUKAM PRZYJACIÓŁ-kobieta30l.

Polecane posty

piłam nalewkę z pigwy, ale najlepsza to była z czarnej porzeczki

Gość maudie
A ja pisałam poważnie,może się kiedyś tak stanie,że się spotkamy(no i oczywiście z milutką Eternal też):)Akria,ty na poprzednich stronach podałaś swój e-mail to może napiszę kiedyś?

ja nie robię sama, podpijam u brata i znajomej :-) możliwe ze do Poznania się wybiorę, mąż biega w maratonach i moze wystartuje w tym roku w Poznaniu.tylko nie pamiętam kiedy dokładnie on jest, chyba w październiku. rok temu byliśmy też.

Gość maudie
A ja nie byłam w waszych miejscowościach.A Poznań polecam są tu jeziora -sztuczne(Malta)i naturalne(Rusałka)dużo zieleni nawet w centrum i wiele zabytków.Tu się urodziłam i moi dziadkowie też więc kocham to miasto:)

Gość maudie
i ja tez 😴 dobranoc.

Hej :) widze ze juz wszystkie uciekły spac ;)....czytałam ze lubicie nalewki :) ja tez robie pigwoweczke jak pisałam wczesniej :D ogolnie lubie nalewki i winko szczegolnie czerwone......

etenal - dopiero teraz przeczytałam ze jestes z Bedzina :) ...ja jestem z Zabrza ;) pozdrawiam

Hejka dziewczynki!! Znowu sobie pokimalam popołudniu, więc w nocy mam troche wolnego czasu i mogę sobie poczytać :-) Narazie mi się wszystko stabilizuje, czyli nuda ;-) jesteśmy na etapie buziaczków z Mojim Panem /czyli Love kwitnie/, mam wolne popołudnia /niczego się nie uczę i jakoś tak dziwnie!!?/. Czytaj: Normalnie bez stressowo żyję, czego i Wam życzę. NO STRESSS!!! Akrio - 3mam mocno kciuki za Twe \"sprawy\", uszka do góry , myślę że dacie radę - wkońcu tyle bocianów przyleciało, że na pewno i dla Ciebie mają przygotowaną słodką niespodziankę.... Nie poddawaj się!! Jesteśmy myslami z Tobą! :-) Witajcie Eternal i Kukuta vel. Maudie !!! Super, że dołączyłyscie się!! Dla wszystich milej środy - już tylko 2 dni do weekendziku! i ponoc ma przyjść piękna pogoda... Buziule

maudie - fakt Poznan to piekne i bogate miasto :) i chyba z tego co widze bedziecie najlepiej przygotowanym miastem do euro 2012 ....u Was juz ida pełna para przygotowania nie tak jak w innych miastach sciernisko ;) ....

ok uciekam spac :) mam jutro wyjazdowy dzien do Bielska wiec troche musze naładowac akumulatory ;) pozdrowienia dla wszystkich ....

cześć ...trochę mnie było... :( takie czasy..... witam nowe koleżanki 🌼 przeczytałam zaległości... i tak...ja też lubię nalewki i czerone półwytrawne, czerwone winko, no i oczywiście piwko :) ...do Poznania jeżdżę dosyć często, na 100% co dwa miesiące - wizyta kontrolna u lekarza, zresztą spędziłam tam trochę czasu...studia, praca...i tak jak pisała Maudie 🌼 Poznań jest super! miasto sudentów :) (o rany! przypomniały mi się stare dobre czasy :D), no i tam właśnie urodził się mój synek :) aktualnie jestem w Będzinie w hotelu....zrobiliśmy sobie z mężem wypad we dwoje :-p :) ...jutro jedziemy do Krakowa :) Akria 🌼 - wiesz, że trzymam kciuki!!!!! pozdrowienia 🌼 😘 🌼

Gość maudie
witaj Kropka71 żeczywiście,długo cię nie było!a gdzie mieszkałaś w Poznaniu?:)

Gość maudie
ale byka strzeliłam!!!!!!!!!!!!!oczywiście że RZECZYWIŚCIE przez RZ!to tak jak się szybciej pisze a nie myśli:O

Maudie 🌼 najpierw w akademiku na Rocha (chyna teraz JP II) :), a potem na Przybyszewskiego :)

akria 🌼 enternal 🌼 - na zamku jeszcze nie byłam, może w piątek....ale widzę go z okna :)

Gość maudie
Kropka ja na Przybyszewskiego pracowałam 7 lat:)

Gość maudie
Już nie mogę na oczka 😴 dobranoc!

Maudie 🌼 - więc może kiedyś mijałyśmy się na ulicy...??? :D ...a teraz spotkałyśmy się na forum :D .....jaki ten świat mały :D