Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miracleee

SZUKAM PRZYJACIÓŁ-kobieta30l.

Polecane posty

byłam kiedyś w Sarbinowie, plaża jest bardzo blisko ale niestety nie ma wydm i lasu

Witajcie dziewczyny :) 👄 Na poczatku przesyłam troche promieni słonca i zapach pini ......witam tez nowa kolezanke :D Wrocilismy juz z Chorwacji było super jednym słowem pogoda na medal jedzenie pyszne jak zawsze a morze mokre .... Teraz jestem w pracy i jak tylko znajde chwile czasu wieczorem to napisze ...miłego dnia babeczki :)

zapomniałam !!! Moon - gorace usciski dla Majeczki i ciebie kobito :) ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczyło i mozesz cieszyc sie niuna :D jak znajdziesz chwile wyslij jakas fotke Maji na @ ...Pozdrawiam 👄 Uciekam bo pracy tyle ze szkoda pisac :o

cześć dziewczyny 🌼 witam również nową koleżankę 🌼 właśnie oglądam \"Herosów\" w TV, zaraz po filmie idę spać, straszny mam zapierdziel w pracy :( urwanie głowy.... miłego wieczoru Wam życzę 🌼

dopadła mnie dzisiaj chandra w stylu - k...a codziennie to sprzątanie, gotowanie, pranie, czemu ja nie mam gosposi! albo nie jestem arystokratką z całym zestawem służby domowej

Ja wczoraj miałam kiepski nastrój, dziś poszłam na zakupy, kupiłam spodnie dżinsowe, w których ładnie wygladam i od razu poprawił mi sie humor :) Znów przygotowuje się do kolejnego podejścia i w związku z tym mam zmienne nastroje, raz myślę, że się uda drugi raz że może dać sobie spokój ze wszystkim.

hej! a ja cieszę się, że dzisiaj już w końcu piątek wieczór :D już nie mogłam doczekać się weekendu... ten tydzień ciągnął mi się w nieskończoność :( jutro sobota, a więc jak zwykle...pranie, sprzątanie itp. - też niestety nie mam gosposi :( :( :( a po południu imrezka u rodzinki :) Akria 🌼 - nie trać wiary!!!! i trzymaj się dziewczyno!!! pozdrawiam

:D :D :D imrezka :D :D :D oj! źle ze mną... ;) ale to raczej ze zmęczenia :( oczywiście chodzi o IMPREZKĘ!!!! :D

Gość maudie
Hej,ufffffff,wreszcie jutro sobota :) rzadko tu przebywam,bo od paru dni mam ręce pełne roboty,a chciałabym ze wszystkim zdążyć przed wyjazdem na wczasy,już się na ten wyjazd nie mogę doczekać :).Pozdrawiam wszystkie dziewczyny 🌼 Akria-trzymam kciuki ;)

Hejka Wszystkim! siedzę dziś w pracy - 1wszy dzień po urlopie i absolutnie nic nie robię, oprócz surfowania po sieci :-) w zeszłym tygodniu wkońcu odebrałam z salonu mój samochodzik jest małutki, ale śliczniutki :-) i tak to - pogoda się zrobiła, a ja do roboty :-) ale 5 dni poudaję, że pracuję, a potem 5 dni wolnego, jeśli pogoda się utrzyma. W tedy będę leżeć plackiem 3 dni na plaży by jakoś tak blado nie wyglądać ;-D słodkie pozdrowki dla Was!

hej :) OJ ale tu cisza :) odzywam sie dopiero dzisiaj bo jednak pare dni mnie nie było a zaległosci duzo :o brat meza tak mieszal w kompie jak nas nie było ze musiałam zrobic małe sprzatanko w plikach :D wole nie myslec co te chłopczysko ogladalo jak chata była wolna :D ale młodosc tez ma swoje prawa .... :) Xaro - wszystkiego naj naj z okazji urodzin i imienin wybacz ze dopiero teraz ale szczere i z całego serducha :) życze Ci zeby sprawy z lubym sie jakos pozytywnie rozwiazały .....a czy ten nowy samochodzik to taki sam ktorym jezdziła serialowa Magda M ? Akria - jak wizyta u lekarza Kropeczko - masz juz wszystko dla synka do szkoły ? ja byłam dzisiaj po ksiazki 220 zł poszło a jeszcze brakuje trzech cwiczen a gdzie reszta :o głowa boli ....a i mundurek koło 100 zł Maudie - pakowanie to problem kazdej kobiety ale odpoczniesz i naładujesz akumulator :D przywies troche tego jodu dla nas .... Tak ogolnie dla wszystkich duze buziaki - miłej nocki ;)

cześć wszystkim, rzeczywiście pusto ostatnio. fajna pogoda się zrobiła, rolki i rower pójdą w ruch. a w weekend morze, wreszcie! kocham Bałtyk a nie byłam już 2 lata, nie mogę sie doczekać. uwielbiam to słone powietrze, wiatr i szum, zachody słońca. ciepłe morza nie mają tego

Hejka! pogoda fajniutka, ale ja wczoraj po pracy zamiast pojść położyć się na plaży, albo skoczyć na fitnes polożyłam się na drzemeczkę :-) taka małe 2 godzinki dobrze mi zrobiły.. ja kocham nasze morze :-) jak już pisałam muszę przejść tylko przez ulicę i jest wejście na plażę.. wczoraj kicia chciała wyjść na spacer, więc jeszcze zaspana ubrałam jej szelki i kroczymy, ja za nią... ojej ile ludzi!! i wszyscy zaskoczeni.. O! kot na smyczy! jaka rasa? denerwują mnie troche już te pytania o rasę.. dachowiec i tyle, tylko że ma puszysty ogon! wczoraj całe tłumy przystawały, aby kicię podziwiać. Czułam się troszkę jakbym przyszła się z kotem lansować na plażę /oczywiście na plaże nie wchodzę bo jest zakaz tylko kicia wskakuje na murek obok ścieżki wzdłuż plaży, potem trawy poskubie i wracamy do domu/ Dlatego trochę czekam na wrzesień.. kiedy z kicią wyjdę na spacer wieczorkiem, a tu pustka.. jeszcze ciepło a ludzi malutko.. Narazie jest sezon, może i dobrze.. niech ludziska wypoczywają, inni zarabiają.. oby pogoda wszystkim dopisywała!!! :-D Dobra pracę swą kontynuuję ;-) czytaj: obijanko! A! mój samochodzik też francuski, ale nie jak Magdy M. :-) mam pezocika.. oh! jak mi się cudnie jeździ. i teraz się z tego cieszę jak jadę do- i z pracy :-) 3majcie się kochane i łapcie opaleniznę. Dziś po pracy jednak chyba pójdę się poopalać, albo ten fitnes, bo w pracy mam kanapki ze smalcem i ogórki małosolne - co za rozkosz!!!

u mnie też zrobiła się pogoda rewelacyjna :) rodzice wzięli małego i pojechali na kilka dni nad wodę... ...a ja....w pracy :( Akria 🌼 - jak wizyta?! Mimi 🌼 - synkowi do szkoły kupiłam książki...ceny podobne :( masakra :( no i zamówiłam mundurek...i tornister :) reszta zakupów jak wróci z wakacji, najgorsze co mnie przeraża to ceny artykułów szkolnych :( a wymagania nauczycieli...i to w I klasie...ogromne :( czy Oni chcą z dzieci zrobić omnibusy?? koszmar :( :( :( enternal 🌼, Xara 🌼 - \"morza szum.....ptaków śpiew....złota plaża pośród drzew....\" - uwielbiam to.....no niestety...w tym roku wypad nie wypalił....hm...może podczas kolejnych wakacji :) pozdrowionka 🌼

Gość maudie
Witam,ale u mnie upał!!!!!!!!ale ma się ochłodzić,pewnie akurat jak pojadę na wczasy:(,ale co tam,nawet jak nie będzie pogoda dopisywać to nic się nie stanie,podobno jak jest pochmurno to nad morzem więcej jodu.Trzeba widzieć dobre strony we wszystkim:D

Gość szczerze pytam
co tu tak pusto?

cześć rzeczywiście tu pusto.... :( chyba ta pogoda wszystkie dziewczyny wywiała :(( Akria 🌼 - czekam na wiadomośc!! Mimi 🌼 - a Ty już porobiłaś wszystkie zakupy do szkoły? oczywiście nie liczę tego o czym pisałaś wcześniej :) a co sądzisz o mundurkach? pozdrowionka 😘 🌼

Gość Agusia35
Hej, dziewczyny chcę was poznać.

Hejka dziewczyny! pogoda ładniutka a ja dziś w pracy :-( pusto-siedzę sama, bo \"moje chłopaki\" się urlopują jeszcze. Ja wzięłam pon. i wt. wolne więc mialam mini-urlopik :-) wypoczęłam nawet, bo pojechałam na wieś do rodzicow. Potem z mamą kolędowałyśmy do ciotki - na takie babskie spotkanka, nawet wybrałyśmy się na basen, sauny, jacuzzi - we wtorek. fajowo. malo ludu :-D wszystkich wywiało na plaże, więc pomysł z basenami był trafiony :-) obiecałyśmy sobie, że raz w tygodniu będziemy chodziły na aqua-aerobic ! no zobaczymy jak będzie z tym postanowieniem :-) zmykam pic kawusię. dobrego dzionka dla Was! :-D Agusia serdfecznie witam :-) napisz coś więcej może o sobie..?! ;-)

Gość Agusia35
Hejka, ja żyję tak: praca, dom, praca, dom, i moje kochane dzieciątka... i wiele przerw na kawę.A w nocy siedzę przy kompie i piszę. Ale teraz ... wreszcie odmiana: jutro wyjeżdżam do Szczecina, do moich starych znajomych w odwiedziny, czyli tygodniowy urlop nad morzem. To pierwsze wakacje od 5 lat!!! Bo mam bardzo małych synków, i dla nich to pierwsza podróż w życiu.Napisze coś więcej za tydzień jak wrócę. Znajomi u których będę mieszkać nie mają internetu, niestety.A może to dobrze, odpocząć również od komputera...pozdrawiam

cześć szukam przyjaciółki mam poważne problemy. Jestem mężatką kocham męża ale jest w moim życiu ktoś jeszcze .Zakochałam się w nim nie umiem sobie poradzić z tym związkiem jest nam ze sobą wspaniale . Tylko jest jeden problem on kłamie ostatni wyszło na jaw że pisze przez telefon z inną on oczywiście przysięgał na naszą miłość na wszystko co ma dla niego największą wartość.okazało się jednak bo udowodniłam mu że jego przysięgi były kłamstwem. Pewnie pomyślisz po co jeszcze z nim jesteś przecież masz męża .wiem że powinnam to zakończyć ale nie potrafię kocham go powiedziałam mu że jeśli mnie kocha to ma mnie szanować i pozwolić być z mężem zamiast oszukiwać i kłamać. Lecz on ciągle mi powtarza ze jestem jedyną kobietą w jego życiu że tylko mnie kocha reszta się nie liczy. Chyba zwarjowałam na jego punkcie.Co mam dalej robić jak sobie pomóc powiem ci że myślałam o samobójstwie tak bardzo nie umiem poradzić sobie z tym uczuciem albo następnym razem jak mnie okłamie to zwariuje i zamkną mnie w psychiatryku.nikt o tym nie wie .pomóż proszę

widzę ze topik opustoszał. gdzie się podziewacie? wszyscy wyjechali chyba. wróciłam znad morza, było pięknie ale komary - masakra! dawno tyle nie było, cała jestem pogryziona.

eternal 🌼 - witaj!! :) je jestem na miejscu, ale mam strasznie dużo pracy :(( nawet w weekendy byłam w firmie :(( a popołudnia spędzam w sklepach - kompletuję wyprawkę szkolną dla syna :) dzisiaj np. idę odebrać mundurek AN_998 🌼, Agusia35 🌼 - witajcie!! :) Mimi 🌼 - a Ty już wszystko kupiłaś? Akria 🌼 - co u Ciebie? pozdrowienia dla wszystkich 🌼 🌼 🌼

U mnie kiepsko, znów nie wyszło :( Teraz robię sobie przerwę w leczeniu.

Nie poddaje się, ale przerwa jest konieczna, lekarz zalecił. Za miesiąc sprawdzenie czy wszystko ok, jeśli tak to dalej próbuję.

Cześć laseczki Oj dawno nie pisalam do Was moje kochane :) ale tyle spraw miałam ...Jakos przezyłam moje trzydzieste urodzinki i powiem wam ze w sierpniu wydarzyło sie tak wiele i dobrych i złych spraw ze dawno takiego okresu w zyciu nie miałam .....okazało sie ze jestem w ciązy było to dla nas zaskoczeniem ale bardzo sie cieszyłam ja i mąż ......ale niestety los chciał innaczej był to 5-6 tydz. Jestem na zwonieniu do konca tygodnia . Rodzice z synem sa na urlopie i wracaja w sobote moze lepiej ze nic nie wiedza . Mialismy im powiedziec w niedziele ....{to tak w paru słowach} Akria - jest mi strasznie smutno ale mam nadzieje ze kiedys sie uda .... Kropeczko - juz wszystko mamy do szkoły brakuje mi tylko ksiazka do angielskiego i ten szalony Giertychowski mundurek :) ale to chyba szkoła juz zamowiła ..... Pozdrawiam wszystkie pisza i czytajace ....Babeczki piszcie cos bo nam topik szlak trafi !!!!! ;)

Mimi 🌼 - również współczuję Akria 🌼 - nie poddawaj się!! właśnie kończę pracę, uciekam na zakupy i do domu, mój mały rośnie jak na drożdżach i muszę kupić dla Niego parę rzeczy...a mundurek już mam - bajer :( pozdrawiam 🌼 😘 🌼