Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martaanna

Świeżo Upieczone Mężatki

Polecane posty

Gość
Martuś wielkie dzięki (również za miłego maila) wierzę, ze będzie dobrze :)

Cześć dziewczynki! Agitalku, jestem z Tobą. Napewno będzie dobrze!!! Muszę nadrobić u Was zaległości. W rodzinie zrobiło się jakoś nieco weselej. Przyjechał mój tato (przebywał za granicą) i jest wręcz zachwycony wnukiem, a Maleńki cały czas do niego gaworzy i się uśmiecha. Wiadomo, że nie jest jakoś świetnie, ale już jest jakoś lepiej niż było w okolicach świąt. Dziękuję Wam w ogóle dziewczynki za miłe, życzliwe słowa 🌻. Zabulinko, jak tam żyjesz?? Validosku, jak u CIebie z \"kopaniem jajników\"? Alice, jak u Ciebie??? Ach, pewno wszystkiego się dowiem, jak coś doczytam wstecz. Acha, jeśli mogę to mam prośbę do Was. Kiedyś chyba Martusia, lub Miki podawałyście nazwę jakiegoś niezawodnego specyfiku zapobiegającego wypadaniu włosów po porodzie. Mnie też to dopadło pełną parą i jestem przerażona, że całkiem wyłysieję... Jeśli możecie, to podajcie proszę tę nazwę. Jak na razie kupiłam sobie Vitapil i mam nadzieję, że coś pomoże, bo te włochajki to normalnie prawie garściami wychodzą, porażka... Co do pozytywów z ostatnich dni. Zamówiliśmy płytki do łazienki, kupiliśmy gres do schowka i gres na ścianę pomiędzy meble w ciągu górnym i dolnym w kuchni. Wszystko to udało się nam kupić w miarę korzystnie, więc fajnie:) Teraz czekamy na wiadomość, kiedy dokładnie odbieramy mieszkanie,a wtedy trzeba zakasać rękawy i do dzieła:) Jak zwykle trochę nie nadążam, ale jakoś to będzie, w koncu musi:) Mój Maleńki wielkolud rośnie jak na drożdżach. Jak na razie rozmiar 68 jest dobry, ale ciekawe jak długo:) Mój tato zasypał Maleńkiego ubrankami takimi nieco większymi, tak, że Piotruś może spokojnie rosnąć:) i przebierać w garderobie, za to ja jeśli Maleńki będzie nadal tak rósł to chyba zapiszę się na siłownię (ostatnio ważył blisko 7 kg). No nic to nie narzekam, bo Maleńki jest cudowny, takie fantastyczne słoneczko. Rozgadałam się, nadrobię zaległości w lekturze forum i wracam do Was:) Jesteście super!!! Buziaki wielkie!

Agitalku- Załatwione i nie denerwuj się! Validos - od czerwca słonko zaczynamy:) Miłego weekendu. Dziewczyny, wracajcie, bo nam topik zlikwidują:)

Kiedysiu, to była chyba Henna Vax - odżywczy wosk w postaci maseczki; nabyłam, nałożyłam raz a i tak ( raczej nie po Vaxie ;) ) wkrótce ten włosowypad mi minął zatem myślę, że i u Ciebie będzie podobnie :) to przejściwy \"wypad\" tych herów, które trzymały się ( choć powinny były naturalnie wypadać sukcesywnie ) w czasie ciąży, dzięki hormonom. No to chłop na schwał z Piotra :):):) bravo mój ma coś koło 10 kg, też odczuwam, w chuście lżej nosić, ale idąc nawet na pobliski Plac na Stawach z Nim czuję ciężar w stawach biodrowych...klocuszek❤️ pozdroofffka

Kiedysiu;) jamniki kopniete:) póki co wychodował sie jeden pecherzyk ale zawsze to cos:) i czuje od dwóch dni ucisk :) wiec tabletki podziałały:) jednak mam brac wieksza dawke w kwietniu:) zeby pecherzyków było wiecej:) agitalku jestem z Toba:) słonko:) bedzie lepiej niż było zobaczysz!! Emsy w czerwcu:) ja sie biore od kwietnia::) moze dołaczysz to mój miesiac urodzinowy:) ale mi sie nic nic nie chce:) dzis ide na basen :) relaks z mezem:)

Validos - działaj, działaj:D No, ja muszę 3 cykle odczekać:) Ale na pewno dołączę:) No i wreszcie jest tu ruch!!!

Martus wasze klocusie rosna jak na drożdzach:) Kiedysiu ten WAX naprawde dobry mi jeszcze pomogła bellisa -tabletki z duza iloscia skrzypu!!!!!!

A kto wie co u Miki? O Alice się martwię:( Oby wszytko było dobrze - 3mam kciuki!!!

nio niestety latek przybywa nie odwrotnie;) 28 latek lada dzień:) ale i tak lubie swoje urodziny to taki wyjatkowy dzien:) tylko mój!

Witajcie! Agital - cóż mogę powiedzieć, modlę się i będę się modlić ❤️ wiesz, masz bardzo mądry tekst w swojej stopce - może te zegary, które teraz biją, biją na lepsze..? Validosku - a kiedy to dokładnie, hmm?? :) Kiedyś - Gołota będziesz, nie ma co;) U mnie wszystko OK, szykuję się na wizytę teściów w niedzielę :P Wszystkim - 🌼

Kiedysiu;) jamniki kopniete:) póki co wychodował sie jeden pecherzyk ale zawsze to cos:) i czuje od dwóch dni ucisk :) wiec tabletki podziałały:) jednak mam brac wieksza dawke w kwietniu:) zeby pecherzyków było wiecej:) agitalku jestem z Toba:) słonko:) bedzie lepiej niż było zobaczysz!! Emsy w czerwcu:) ja sie biore od kwietnia::) moze dołaczysz to mój miesiac urodzinowy:) ale mi sie nic nic nie chce:) dzis ide na basen :) relaks z mezem:)

cos poszło dwa razy:) wrr Zabulinko 27 kwietnia:) moje ur:) aaa moze w przyszłym tygodniu sie spotkamy:) jakoś:) masz cos wolnego:) aa mam pomysł zapraszam Cie do Aqua parku:) mam troche wejsciówek od meza z pracy i trzeba sie zrelaksowac! co Ty na to !

Validos - REWELKA!!!! Tylko muszę niestety poczekać jeszcze ze 2 tygodnie jak nic z moimi bliznami :( Ale już się cieszę!! Acha - tylko nie wiem, czy na Twoje wejściówki bym poszła, bo na pewno M też będzie bardzo chciał, i normalnie się zabiletujemy:) i tak chcieliśmy się w końcu wybrać :) :) :) z Tobą będzie jeszcze fajniej :)

Jaki tu ruch!!! Martuś, Validosku, dzięki za ratunek dla moich włosów. Wiem wiem, że to przejściowe i że to te, które nie wypadły podczas ciąży, niemniej okropnie się z tym człowiek czuje, jakby lada dzień miał wyłysieć...:( Validosku:), ja mam w domu też takiego jednego jegomościa z kwietnia, ale jedną wiosnę starszy od CIebie i Emsy. Tak w ogóle to wszystkie roczniki tu piszące są dobre, a co! Rocznik \'82 też nie najgorszy:) Martuś, ja mojego szkrabika noszę tylko po domu. Na zewnątrz grzecznie śpi w wózeczku:), ale zastanawiamy się też nad nosidełkiem, takim \"plecaczkowatym\". Lesinek jak widzę wagowo też się nie daje, zresztą to już prawie 7 miesięcy mu stuknęło!!! Validosku, będę ściskać kciuki z całych sił za Styczniowe Maleństwo 2009, chyba, że decydujesz się jeszcze na Grudniowicza 2008:) Wspaniale, że tak wszystko idzie ku dobremu. Ciekawa jestem co u Miki, jak znosi rozstania z Zosią i jak Malutka. W ogóle jak tam u niej po powrocie do pracy. No i gdzie jest A_guu?? Buźka dla Was i jeszcze raz dzięki!!

Validosku, teraz zobaczyłam kiedy masz urodziny!!! Dla mnie to też szczególny dzień, bo to będzie dzień chrzcin Piotrusia, właśnie niedziela 27 kwietnia, napewno zatem zapamiętam!!! Zabulinko, buziak

Jaki tu ruch!!! Martuś, Validosku, dzięki za ratunek dla moich włosów. Wiem wiem, że to przejściowe i że to te, które nie wypadły podczas ciąży, niemniej okropnie się z tym człowiek czuje, jakby lada dzień miał wyłysieć...:( Validosku:), ja mam w domu też takiego jednego jegomościa z kwietnia, ale jedną wiosnę starszy od CIebie i Emsy. Tak w ogóle to wszystkie roczniki tu piszące są dobre, a co! Rocznik '82 też nie najgorszy:) Martuś, ja mojego szkrabika noszę tylko po domu. Na zewnątrz grzecznie śpi w wózeczku:), ale zastanawiamy się też nad nosidełkiem, takim "plecaczkowatym". Lesinek jak widzę wagowo też się nie daje, zresztą to już prawie 7 miesięcy mu stuknęło!!! Validosku, będę ściskać kciuki z całych sił za Styczniowe Maleństwo 2009, chyba, że decydujesz się jeszcze na Grudniowicza 2008:) Wspaniale, że tak wszystko idzie ku dobremu. Ciekawa jestem co u Miki, jak znosi rozstania z Zosią i jak Malutka. W ogóle jak tam u niej po powrocie do pracy. No i gdzie jest A_guu?? Buźka dla Was i jeszcze raz dzięki!!

Zabulinko:) macie wejsciówki ode mnie:) TY i Twój mąż:) tylko daj znac kiedy będziesz juz mogła:) a w przyszłym tyg moze na kawke??? Kiedysiu czy sie zdecyduje na Grudzien 2008:) nie nastawiam sie:) ale jak juz wybieram wiosne :) na urodziny -to jak moge pogrymasic:) póki co biore leki !!! i zobaczymy!zycie samo pisze scenariusz najlepszy:) i nie mamy na to wpływu:) a Lesio na moje ur bedzie miał chrzest:) bosko:)

Kawka superchętnie, ale o wejściówkach jeszcze pogadamy :P To mój ostatni tydzień fotograficznego "luzu", od przyszłego weekendu zaczynają się śluby - muszę przyznać, że się cieszę jak dziecko na cukierek :classic_cool: co prawda zaczną się nieustające zakwasy, bóle pleców itd, ale mam tyle pomysłów, że nie nadążam z ich spisywaniem :D

Hej Babeczki!!! Dziś sadziłam kwiatki i krzewinki w ogródku - no wreszcie i u mnie zawitała wiosna:) Alice - no nareszcie:D Czekam na maila! POZDRAWIAM!!! Zabu - dziś mi się śniłaś, że przyjechałaś do nas na weekend:)

Kurczę, przepraszam Was, które pisały mailami w okolicy świąt - dopiero teraz odczytałam proszę o maile na adres z moim imieniem i nazwiskiem pisanym łącznie@o2.pl - tam zaglądam regularnie ! dzięki, pozdrawiam