Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to molzliwe ..

krwawienie z odstawienia w ciazy

Polecane posty

Gość czy to molzliwe ..

mam pytanie, jak to jest w z krwawieniem z ods.w ciazy? czy jesli mialam 3 takie krwawienia to jest mozliwe, ze jestem w ciazy? a co jesli zaszlam przed rozpoczeciem brania tabletek (wzielma pierwsza po 2 miesiecznej przerwie i okres trwal jeden dzien) potem juz normalnie 3 krwawienia? I czy lekarz w trzecim miesiacu na 100 % zobaczy ciaze (usg dopochwowe)

Gość 19tkaaa
raczej juz powinien wykryc przez usg. ale u kazdej kobiety jest inaczej.. zrob test

Gość czy to molzliwe ..
raczej czy na pewno? :) a czy ktoras z Was miala tak, ze okres po przyjeciu pierwszej tabletki trwal jeden dzien i bylo ta raczej plamienie? a moze za wczesnie wzielam tabletke i stad to zatrzymanie? teraz od 3 miesiecy okres normalnie co 28 dni, al to po tabletkach

Gość czy to molzliwe ..
link nie dziala:(

Gość 19tkaaa
jak za wczesnie tabletke?? jesli o anty chodzi to w dzien okresu..no Lekarz powinien wykryc

Gość czy to molzliwe ..
bo moze to bylo plamienie, a nie okres, ktory mial przyjsc za np. 2 dni i tabletka anty wstrzymala to i stad tylko jedniodniowy okres w czerwcu. Teraz od 3 miesiecy wszytsko jest ok, okres co 28 dni i raczej normalny, u lekarza bylam 2 tygodnie temu i powidzial, ze ciazy nie ma, a mimo to sie martwie :( testy negatywne, usg tez nie wykazalo, wiec chyba moge byc spokojna. tylko dlaczego nie bylo okresu w czerwcu?

Gość 19tkaaa
to wszystko przez hormony.. co 28 dni?? a nie 21 ? bierzesz nadal tabletki chyba nie skoro masz co 28 dni

Gość czy to molzliwe ..
dzieki 19aaa :) no okres co 28 dni, a tabletki biore 21, a okres zawsze w niedziele co 28. czy znacie kogos, komu lekarz by nie wykryl ciazy w usg w 3/4 miesiącu? pozdrawiam

Gość xcvxgbdxg
tabletki 2 ciąża prawie potwierdzona przez gin??? (ost.)

Gość czy to molzliwe ..
ok,juz mam linka, ale mi chodzilo o inna sytuacje - ewentualna ciaza przed tabletkami, lekarz nie stwierdzil (bylam 3 razy) i krwawenie z odst. wystepuje. martwie sie tylko o to jednodniowe krwawienie w czerwcu, ktore skonczylo sie po przyjeciu pierweszej tabletki po 2 miesiecznej przerwie.