Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marteczka55555

****podszywacze sa the best****

Polecane posty

Gość marteczka55555
poprosze o sexistowskie fotki. admiral2@tlen.pl

Gość marteczka55555PRAWDZIWA
tata w dziecinstwie mnie bił po głowie swoim sztuczym penisem kupionym na straganie u ruskich :(

Gość marteczka55555
pomaranczowi won !! !

Gość marteczka55555
super, super, ale sie ciesze, narysuje WAM cos ❤️ 🌼 ❤️ ❤️ 🌼 ❤️ i jeszcze cos, bo sie wlasnie nauczylam 🖐️ 🖐️ 🖐️ a jak sie robi te buzke z jezyczkiem, bo nie umiem ...

Gość marteczka55555
gdy tata zamykał mnie w piwnicy razem z naszym buldogiem irasiadem bazgrałam na scianie rózne bzdury zeby zabić nude :classic_cool:

Gość marteczka55555
A ja bazgralam kiedys kupa po scianie jak bylam mala ❤️

Gość marteczka55555
nie umiem, albo umiem, moze mi powiecie. Buzka z jezyczkiem, jaaak ...?

Gość marteczka55555
admiral przeslalam ci fotki napisz na forum jak ci sie podobaja??????????

Gość marteczka55555
z jezyczkiem, no jak to sie robi?

Gość marteczka55555
no fajne tylko nie wiem obawiam sie że on mi się do buzi nie zmieści :-(

Gość marteczka55555
ADMIRAL i jak moje fotki??????????????????????????????????????????????

Gość marteczka55555
bardzo seksowna jestes, troche lysa jak na moj gust, ale moze byc, dopompowalbym ci jeszcze jednego cycka, bo zwisa bezwladnie, ale moze byc.

Gość marteczka55555
admiral2@tlen.pl zreszta zglaszajcie jeszcze inne fotki, moge was wylansowac, serio mowie, znam sie na tym!

Gość marteczka55555
to znaczy najpierw zgloszenie pisemne, takie podanie ze skroconym CV, a potem zdjecia, profi jestem, znam sie na tym.

Gość marteczka55555
dziewczynki, co o tym sadzicie ... 🌼

najlepsze podszywy na tym forum jakie czytałam to te z topiku o gotyckich dziewczynach, poprostu popłakałam się ze śmiechu jak je przeczytałam :D Pozwólcie że je przytoczę :) Mam nadzieje że autorzy tychże niezwykle zabawnych wypowiedzi nie będą mi mieli tego za złe :) * popodszyw numer jeden absolutnei bezkonkurencyjny ) \"poczwarki Wygrzebuję odpadki organiczne przeznaczone do utylizacji w palarni szpitala specjalistycznego w Wejherowie po czym pożeram je łapczywie i ze smakiem robiąc z co ciekawszych fragmentów amputowanych kończyn oryginalne kolczyki które sprzedaję następnie na Allegro jak wyroby \"hand made\" \" * podszyw numer dwa :D \" malik Mimo iż jestem chlopakiem lubię przynajmniej raz w tygodniu zwędzić z szafy mojej babci Józefiny jej obszerne barchanowe gacie oraz modną sześćdziesiąt lat temu kreację wieczorową po czym przywdziać ją. Następnie udaję się w tak osobliwym kostiumie do pobliskiego osiedlowego sklepu warzywnego skąd podkradam dorodne rabarbary które następnie wtykam sobie w tylek i stając pod wiatą przystanku autobusowego w Pzimiu Dolnym udaję tancerkę z Moulen Rouge kusząc osiedlowych chojraków pijających tam tanie wina \" Poprostu genialne :) choć naśmiewające się z przykrych rzeczy ( chodzi o pierwszy podszyw :( )

Gość marteczka55555
za duzo tu pomaranczowego niech mulaci sie wpisza!!!!!!1

Gość marteczka55555
🌼 🌼 🌼 piszcie ludki kochane, admiral 😘

Gość marteczka55555
jeżdżę na rowerku bez siodełka i od tego pojebało mi się we łbie :-)

Gość marteczka55555
dobry ten podszyw z poczwarek i z sexu nici admiral nie odpisal chyba moje cv mu sie nie spodobalo szkoda specjalnie nie mylam sie juz od tygodnia zeby uprawiac brudny sex

Gość marteczka55555
jak ma nie byc pomaranczowo jak nie umiem zaczerniac, moze mi kto powie?????????????????????????????????????????????????????????????

do Naczelny podszywacz tego forum .... to naprawde Twoje wypowiedzi ?? Gratuluje pomysłowości, musisz być człowiekiem o naprawdę przeogromnym poczuciu humoru :) Ludzie z pewnością nie nudzą się w Twoim towarzystwie :D

Gość a tak to tak możesz podać
linka do tego topicu? zawsze się zastanawiałam skąd podszywacze mają takie pomysły:p ja w życiu bym takich rzeczy nie wymyśliła:D chociaż kreatywna jestem:p

Gość cherrry
czy jest tu podszywacz co sie za mnie ciagle podszywa?

Gość marteczka55555
nie było mnie przez chwilkę, bo pobiegłam niczym spłoszona gazela do pobliskiej Biedronki, by z nienacka przyczajona jak gepard polujący na zwierzynę, rzucić się na spacerującą obok staruszkę i wyrwać jej nadgryziony batonik

Gość marteczka55555
musisz zaczac smierdziec szmato, a bedzie brudny sex i tani, cielecino jedna, jak ty trafiasz do domu w takim stanie umyslu ?

Gość marteczka55555
Każdego poranka tuż przed świtem, gdy jeszcze mgla stoi na polach, zakradam się cichutko do obejścia mojego sąsiada Zenobiusza, by ukraść mu wielką balię w której na codzień moczy swoje zagrzybiale stopy. Gdy uda mi się już ten niecny wystepek pędzę co sil do lasu, staję pod rozlożystym dębem, nakladam balię na glowę i udaję dorodnego rydza strasząc przypadkowych grzybiarzy okrzykiem "radio maryja - katolicki glos w twoim domu"!

Gość cherrry
wstaję codziennie rano i biegnę nago do sąsiada zamieszkującego piętro niżęj, by z zaskoczenia ukraść mu kiszoną kapustę