Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marteczka55555

****podszywacze sa the best****

Polecane posty

Gość cherrry
cherrry podszywaczu skad to o mnie wiesz?

Gość marteczka55555
ahahh, dusze sie, jacy fajni ludzie, sami podszywacze, nie wiem juz kto jest kto, jeden lepszy od drugiego, poczwarki i kreatury, erotomani i gawedziarze, kocham was ❤️

Gość marteczka55555
zaraz pójdę do zagrody pani Petroneli, by uskubać jej ulubioną kalarepę i ze smakiem spałaszować pozostawione dla kota Leoparda resztki słoniny

ooo te o Biedronce i balei zenobiusza są również podszywami najwyższej jakości :classic_cool: spłoszona gazela :D prawie jak rączy jeleń :D do Naczelny podszywacz tego forum ---- ale takie kontrowersyjne żarty sa najśmieszniejsze ... powiem Ci szczerze że odwalasz tutaj kawał dobrej roboty ... jeśli nie najlepszej :D chyba raczej najlepszej :D :D :D

Gość marteczka55555
Pakuję sobie w zadek dorodnego kabaczka i pędzę pod Palac Namiestnikowski dać obecnie panującej wladzy najszczerszy wyraz swojego poparcia dla jej poczynań :classic_cool:

Gość cherrry
wiem wiem wszystko, to dlatego że codziennie pałaszuję ugotowaną marchewkę zasiadając dumnie na klozecie z IKEA

Jeśli idzie o pracę podszywacza to w niej Naczelny podszywaczu tego forum - osiągasz niedoścignione mistrzostwo !!! :D :D :D

Gość marteczka55555
myslicie ze ten topik przejdzie do histori i ze jutro powiedza o nas w teleexpressie??????????????

Gość marteczka55555
Baaaaardzo mile goscic na swoim forum tak uznane i lubiane osoby, tak wybitnych podszywaczy

Gość marteczka55555
jak pobijemy rekord ginesa w absurdzie to tak!

Gość martucia55555
zaraz zsrobię wszystkim lodzika, mniammm

Gość marteczka55555
oda do robienia loda autor nieznany Wkurza mnie to i to bardzo. Ostatnio na spacerze, chowając się skrycie za rosłą topolą, podczas sikania rozmasowywał swego penisa. Gdy zwróciłam mu uwagę, chwycił mnie stanowczo za głowę, cisnął mym ciałem o ziemię, po czym brutalnie ulokował swoje prącie w mych ustach. Zaczął oddawać mocz, przyciskając oburącz moją głowę do ziemi - o mało się nie udusiłam, dławiąc się połykałam wszystko. Gdy skończył, nie czując zapewne pełnej ekstazy, oddał stolec na moją twarz, następnie płynnym ruchem zaczął rozcierać go po nosie, oczach i ustach. Na koniec kazał oblizać mi swoje palce, co z wielkim oporem uczyniłam. Gdy się podniosłam i stanęłam na nogi, stwierdził stanowczo, że mnie kocha. Wiem, że zawsze mówi prawdę, a ja dla mojego ukochanego zrobiłabym wszystko. Dlatego też gdy po krótkiej chwili poprosił, abym wsadziła sobie w dupsko wiszące nieopodal gniazdo os, zrobiłam to bez wachania i z nutą dekadencji zaczęłam udawać pszczółkę Maję... On jest kochany...

Gość marteczka55555
Naczelny, widzisz jakie fajne posty? Ooooo, to juz jest wyzsza sztuka walki, konkurencja nie spi!

Gość marteczka55555
... aha, zapomniałem dodać, że żona zostawiła mnie 2 lata temu po tym, jak przyłapała mnie w komurce, jak obciągałem Azorowi... Azor ...hau, hau...!!! Cicho Azor, cicho... No, daj łapkę, daj... uops..., uops..., uopsss... hyhyhy AUTOR NIEZNANY

Gość marteczka55555
Namiętnie przeżuwam zwęglone opony z malucha mojej teściowej

Gość marteczka55555
KRETYNIADA

Gość marteczka55555
Wałkuję wydobyte z mojego wlochatego nochala dorodne i oślizgle żaby a nastepnie formuję z nich dlugie pasy po czym sprzedaję na stadionie 1000lecia jako niezawodne i ultranowoczesne lepy na muchy :classic_cool:

Gość marteczka55555
oj tak tak to najwieksza kretyniada w jakiej uczestniczylam kukuryku

Gość marteczka55555
a teraz tak na poważnie, ile jest tu podszywaczy?

Gość marteczka55555
napewno ja nie jestem !!!!!!!!!!!!!!1