Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Praca w drogerii Natura...

Praca w drogerii Natura...

Polecane posty

Go艣膰 diabe艂ek24
ale macie racje z tym i偶 bardzo wazna jest wspolpraca miedzy pracownikami i stosunki z kierowniczka wtedy pracuje sie zupelnie inacej.. Ja mam zajebi... kierowniczke:) gdyby byl chaos miedzy pracownikami i byly by tzw kab贸lwy pewnnie bym juz tam nie pracowala ..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sprawiedliwa
wida膰 zacz臋艂y si臋 wypowiada膰 najwi臋cej umiej膮ce wynosi膰 z tego zak艂adu sorki ko艂chozu.Osobi艣cie ja mam na oku inna prace prawie zapewnion膮 i nie omieszkam si臋 z waszego ulubionego zak艂adu pracy wynie艣膰 gdzie sama pokazuje sobie szacunek do w艂asnej osoby. Je艣li za szczyt mo偶liwo艣ci w艂asnej macie swoje posady w Naturze 偶ycz臋 powodzenia

Udost臋pnij ten post

Kto wie偶y 偶e w drogerii natura jest kolorowo to osio艂 i tania si艂a robocza.Pracowa艂am tam prawie dwa lata jako starszy konsultant za marne 1000z艂 + premia jak by艂a wyrobiona, a nigdy nie wyrabia艂y艣my bo cwele z g贸ry narzucali wysoki plan.Rzeczywi艣cie trzeba tam zasuwa膰 jak w贸艂 , za marne grosze dodatkowo zaczepianie nachalne klient贸w z prozb膮 czy w czym艣 pom贸c.Nie ufaj膮 pracownikom wysy艂aj膮 do drogerii tzw.cichych klient贸w by szpiegowali i spisywali raporty. W ka偶dej drogerii na inwentaryzacji s膮 straty bo wymagaj膮 od nas pilnowania , uk艂adania towaru ,pomoc klientowi i obs艂uga kasy!!!Je偶eli straty s膮 wielkie zwalniaj膮 personel ale nie ca艂y od razu.!!!!!! Uwierzcie mi tak jest w ka偶dej Drogerii Natura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 2010Laila
Witam! Prosze mi powiedziec- jezeli wysylalam Cv na adres e-mail podany w ogloszeniu o prace to wstarczy?Czy powinnam zaniesc CV do Drogerii jeszcze? A... i ile czasu czeka si臋 na odpowied藕 od momentu wys艂ania CV? I odnosnie zarobk贸w... czy pytaj膮 podczas rozmowy kwalifikacyjnej o zarobki, kt贸rymi jestem zainteresowana? Czy kwota 1800zl netto na Kierownia nie jest za niska? Dzi臋kuje z g贸ry za odpwied藕!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monikaaa1976
Witam ja pracowa艂am w Drogerii Natura bardzo d艂ugo.Od sprzedawcy do kierownika.Praca w tej drogerii by艂a dla mnie koszmarem.Wyko艅czy艂am si臋 tam psychicznie.D艂ugo nie mog艂am doj艣膰 do siebie.Wymagania s膮 straszne,wieczne martwienie si臋 czy "przyjdzie klient"i zrobi zakupy.Wymy艣lanie akcji promocyjnych 偶eby zwi臋kszy膰 sprzeda偶 non stop zycie w ci膮g艂ym stresie czy zrobi sie plan.W kwesti pracownik贸w i kierownika jest to zeby klient przyszed艂 do sklepu i zrobi艂 zakupy.Za brak ruchu w sklepie obwinia sie pracownik贸w ze nic nie robi膮 taka prawda.Je偶eli chce tam kto艣 pracowa膰 to nie polecam szkoda nerw贸w i zdrowia nie wspominaj膮c o atmosferze.Ka偶da na ka偶da gada kabluje zeby sie przypodoba膰.zastanawiam si臋 czy szefostwo wie co sie dzieje w tych drogeriach,pewnie maj膮 to gdzie艣 bo regionalni mydl膮 oczy,偶e wszystko ejst ok licz膮 sie tylko statystyki.A gdzie szacunek dla pracownika nie wspominaj膮c o odpowiednim wynagrodzeniu za tak膮 char贸wk臋.Wiecznie nic nie pasujek.Mo偶na zacharowac sie i dawa膰 z siebie wszystko i tak bedzie nie dobrze.Rosmann ma klient贸 tam nie potrzeba obs艂ugi klienta na sklepie,ludzie sami tam id膮.Klienci nie wyczuwaj膮 napi臋cia a jak sie wchodzi do Natury od razu czuje sie ze dziewczyny sa w ci膮g艂ym stresie od razu atakuj膮 klient贸w czy w czyms nie pom贸c.To jest chore!!!Ciekawa jestem czy kto艣 bedzie mia艂 tyle odwagi by to gdzies zg艂osic!!!dziwi mnie fakt ze tak jest w prawie ka偶dej Drogerii Natura...Ciekawe dlaczego????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxx123
Praca w DN to prawdziwe piek艂o, pracowa艂am tam 9 miesiecy. Wszystko sie zapowiada艂o spoko, poki by艂 jeden staly kierownik. Jak zaczelam prace to wszyscy mna pomiatali bo bylam nowa. Personel potrafi艂 sie zmieniac co 3 miesi膮ce ze wzglegu na atmosfere ktora tam panowa艂a...Po odejsciu naszej kierowniczki, dostawalismy na zastepstwo inne z innych DN. Kiedy znale偶li kolejnego kierownika na "sta艂e" nie zdarzyly min膮膰 2 miesiace po czym ona sie zwolni艂a wysiadaj膮c psychicznie:/ ta firma jest chora. Oni by chcieli zebys wyrabia艂a nadgodziny, za ktore ciezko jest im wyp艂acic. Dowiedzia艂am sie kiedys ze 1/2 etatu dostaje tylko ok 3 zl za godzine przy wyp艂acani nadgodzin:/ . Zasady maja chore, trzeba by艂o wyrabiac taki plan ktory by艂 tak naprawde nierealny!! Co do grafiku w porzadku by艂 elastyczny dopasowali sie do mojej szko艂y. w kazdy dzie艅 sz艂am z taka niechecia do pracy, z mysla ze beda mi b臋bnic do ucha jakie maja byc obroty, jaki plan mamy wyrobic, co robimy zle i tak w k贸艂ko. Oni potrafiali nas tylko gnebi膰 i mowi膰 co jest zle nidgy nie us艂ysza艂am ze cos dobrze robie:/ Po czym zosta艂am zwolniona po 9 miesi膮cach w trakcie trwania mojej dwu letniej umowy...z dnia na dzien zlikwidowali 1/2 etatu i mi podziekowali:/ szkoda mi by艂o odchodzic ze wzgledu na 2 osoby z kt贸rymi sie zzy艂am i by艂y naprawde w porz膮dku:). Chyba odetchn臋艂am z ulga tylko szkoda ze teraz jest trudno o inna prace. Nikomu nie polecam firmy Polbita...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 torun
ja mam pytanie jakis juz czas jest ogloszenie ze potrzebuja do drogerii natura w toruniu, wyslalam aplikacje ale czy ktos moze wie czy jest byla jakas rozmowa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia 84
og贸lnie to niepolecam!pracowa艂am w jednej z drogerii w lublinie totana masakra kierowniczka czytaj w艂a艣膰icielka (gdyz sklep by艂 na umowie agencyjnej czyli kierownik jest w艂a艣膰icielem)kaza艂a nam my膰 okna przychodz膮c na 6rano a nie na 9 jak sklep by艂 otwierany.przysz艂a tylko jedna z nas chc膮c sie podliza膰, wieczne obwinianie o niewykonanie planu i nie艂azenie za klientem, g艂odowe pensje800,900 z艂(to bylo 3 lata temu i nie s膮dze aby cos sie poprawi艂o w tej kwestii)w dodatku kierownik regionalny to jej m膮偶 totalny cham i imbycel, kt贸ry lecia艂 na co 艂adniejsz膮 z personelu. cenki promocyjne do wyk艂adania poza godzianmi czasu pracy tak jak mycie pod艂ogi czyli zamiast o 7wychodzi艂o sie po21bo przeciez kto to wy艂ozy itd itp.niepolecam!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WIADOMO O KOGO CHODZI
100% prawdy ,tego co napisa艂a Monikaaa 1976!! Jakbym czyta艂a o sobie. Jeszcze tam pracuj臋...... ale na szcz臋艣cie, ju偶 nied艂ugo! Na szcz臋艣cie dla mnie!!! DN

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANIKA 2306
DROGIE DZIEWCZYNY CZYTAM CO OPISUJECIE O DN I JESTEM W SZOKU! JESTEM NAIWNA I MY艢LA艁AM 呕E TO SPOKOJNA CZYSTA PRACA ,MI艁A ATMOSFERA DOBRA P艁ACA ITP.A TU ROZCZAROWANIE. CHCIA艁AM Z艁O呕Y膯 DO DN CV I TAM PRACOWA膯 BO MIJA OBECNA PRACA MNIE WYKA艃CZA FIZYCZNIE I PSYCHICZNIE. PO PRACY NIE MAM SI艁Y NA NIC JESTEM W DO艁KU EMOCJONALNYM.SZUKAM PRACY NA R脫呕NYCH PORTALACH GAZECIE I NIC...... A INTERESUJE MNIE PRACA W DROGERII. WI臉KSZO艢膯 OFERT PRACY TO W艁A艢NIE PRACA W DROGERII NATURA. MO呕E KT脫RA艢 Z WAS MI POMO呕E:):) I PODPOWIE GDZIE MOG臉 ZNALE殴膯 PRAC臉. POZDRAWIAM < anika2306>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naiwny6
mie polecam nikomu takiej pracy,szczerze m贸wi臋,bo b臋dziecie 偶a艂owa膰 ju偶 pierwszego dnia,jak o wszystko b臋d膮 pretensje a dobrego s艂owa nigdy nie us艂yszycie! najgorsze nieszanowanie z jakim si臋 spotk艂em w wieloletniej pracy w handlu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kierownik......
Witam wszystkich. Na pocz膮tek chcia艂abym ostrzec wszystkie panie przed prac膮 w Drogerii Natura jednym s艂owem zastraszanie i nic wi臋cej i jestem pewna 偶e ka偶da kierowniczka o tym wie. Pani AM z mazowieckiego przy alokacji towaru z mojego sklepu do innej Drogerii bra艂a towar do swojej torby !!.....Nawet nie zliczy艂a tego towaru kolektorem ilo艣ci nie trafi艂y na dok.MMs,po zapytaniu o co chodzi US艁YSZA艁AM :chyba chcesz jeszcze tu popracowa膰, nie masz nic do roboty -sama zczytam ten towar!!!!!!!!!!! po jej odjezdzie sprawdzi艂am stany-niestety mia艂am straszne braki. Pieprzona Pani AM awansowa艂a z kierowniczki w jednej z warszawskich Drogeri i pokazuje co potrafi,a p贸zniej na inwentaryzacjach udaje g艂upi膮 i krzyczy na ca艂y personel!! Wys艂a艂am podobny list do polbity ale zero reakcji-wida膰 偶e to norma w tej cholernej firmir!! Pracuj臋 tam 2 lata ale naszcz臋艣cie ju偶 nied艂ugo uciekn臋 bo takiego k艂amstwa,oszukiwania,zastraszania,wykorzystywania nie s艂ysza艂am. Kierownik z mazowieckiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownik okolice warszawy
Potwierdzam wypowiedz powy偶ej..... U mnie te偶 tak by艂o tylko 偶e mi ta sama pani AM odpowiedzia艂a : Nie przeszkadzaj mi,idz na sal臋 sprzead偶y!!!!!!!!!!! Jeszcze tam pracuj臋 ale jestem tak znerwicowana 偶e zapominam jak mam na imi臋... i na moje szcz臋艣cie mam juz na oku inn膮 prac臋 :) Z艂odziejka Pani AM z mazowieckiego to jedna g艂upia pinda,ka偶e mi wyzywa膰 dziewczyny od idiotek 偶e nie potrafi膮 upilnowa膰 z艂odzieja !!! A sama kradnie kosmetyki z kolor贸wki!!!! Oko艂o p贸艂 roku temu kaza艂a mi zwolni膰 pracownic臋(najlepsz膮) za to 偶e odm贸wi艂a mycia pod艂ogi pumeksem(przed przyjazdem dyrektora)!!! Mo偶ecie komentowa膰 moj膮 wypowiedz 偶e to k艂amstwa itd.Ja wiem jak jest i 偶ycze tej g艂upiej suce 偶eby wko艅cu kto艣 zaczo艂 obserwowa膰 co wyprawia.. I jeszcze jedno pami臋tajcie dziewczyny: W POLBICIE NIE PRZYJMUJ膭 DO PRACY OS脫B KT脫RE MAJ膭 SWOJE ZDANIE,BO TAKIEJ OSOBY NIE DA SI臉 ZASTRASZY膯 JA NIESTETY POZWOLI艁AM I NADAL POZWALAM KRA艢膯 JEJ TOWAR ALE JUZ NIED艁UGO.POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ASANA 123
okropnie z tymi regionalnymi, dziewczyny a jak jest na 艣l膮sku tez tak strasznie na jakie moge liczy膰 zarobki na cxa艂y etat pom贸偶cie prosze

Udost臋pnij ten post

pracuj臋 w tej drogerii juz d艂ugie lata od sta偶ysty po kierownika i naprawde nie polecam nikomu!!!!jedynym powodem mojej obecno艣ci tam by艂y naprawde fajne dziewczyny i to ze jakos razem szlo...obowi膮zk贸w duzo zapier..iel ostry. ale to mi nie przeszkadza - lubie wymyslac akcje, jestem kreatywna, mam duzo entuzjazmu ja i"moje"dziewczyny. i gdyby nie pewne dodatkowe"atrakcje" pracowa艂oby nam sie zaje...cie. najgorsza jest "g贸ra" to istny horror - stres jest na porzadku dziennym, a najgorsze jest to ze nam nie pozwala sie niczego tlumaczyc kryzysem za to oni kryzysem tlumacza wszystko-brak paczek dla dzieci, brak podwyzek, brak bonow na swieta itp. i gdzie jest ten fundusz socjalny?...a na pasku jak byk potracaja nam na ten fundusz.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIECIEKAWIE sie czyta
w moim urzedzie pracy non stop jest aktualna oferta polbity - sprzedawca w drogerii natura. tak czytam, czytam Was dziewczyny i ju偶 sie nie dziwi臋 dlaczego. w takim razie powinni splajtowa膰 skoro to banda wyzyskiwaczy. nie nadaw艂abym sie do pracy pod tak膮 presj膮, stresem itp :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DONOS
NIE POLECAM NIKOMU PRACOWA膯 W TR脫JMIE艢CIE,ZASTRASZANIE I WYKORZYSTYWANIE,JAK MASZ SWOJE ZDANIE I NIE MY艢LISZ PLOTKAMI-JAK OG脫艁-DO ZWOLNIENIA!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wys艂a艂am cv
hej a kto艣 pracowa艂 w by艂ym radomskim w DN??? wys艂a艂膮m tam cv i juz si臋 boj臋

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 dziewczyny.pracuj臋 w naturze kr贸tko,to najgorsze co mnie w 偶yciu spotka艂o.kierowniczka nie nadaje si臋 do niczego,nie potrafi ustali膰 grafiku.pracujemy nawet po dwana艣cie godzin i mamy przerwe pi臋tnastominutow膮.Ale to nie wszystko.Moje wsp贸艂pracownice s膮 tak bezczelne,chamskie i pyskuj膮 o dziesi臋膰 lat m艂odsze odemnie g艂贸wniary,a ja jestem spokojn膮 naprawd臋 osob膮.Kierowniczka nic z tym nie robi jak jej to zg艂osi艂am,tak jakby ba艂a si臋 zwr贸ci膰 in uwag臋.Nie mog臋 si臋 doczeka膰 kiedy z艂o偶e wypowiedzenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szcz臋艣liwa i zadowolona
Tralalala la,trzeba si臋 zwolnic a nie narzeka膰!jak masz troch臋 oleju w g艂owie,to napisz podanie na urlop i znajd藕 prac臋 kt贸r膮 polubisz- ja tak zrobi艂am,teraz tylko zanios臋 wypowiedzenie i niech szukaj膮 naiwniak贸w na 艣wi臋ta w handlu,che,che.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia..76
Czesc wszystkim-nie wiem czy slyszalysciie o drogerii w nowym olimpie w lublinie-zwolnili wszystkich jednego dnia-a wiecie za co za to ze ten palant kierownik regionalny i pani am nie umieja zorganizowac pracy pracownikom-bez ochrony-bez bramek-dwie na olbrzymiej sali sklepowej dziewczyny-i mialy obslugiwac klientow,kase lapac zlodzieji itd,zreszta wiecie na czym ta tyraczka tam polega-wielokrotnie bylo zglaszane ze kradna ze jest nas za malo,sama am zlodzieji lapala jak w tym czasie byla(na policje nie zglaszala)a potem za wszystko beknelysmy my szarzy pracownicy-z jakiej racji?to mija wina ze jest taka organizacja?Dziewczyny-znajde duzo osob ktore z mila checia zrobia im reklame w tv jeskli jestescie chetne-prosze o kontakt...

Udost臋pnij ten post

dziewczyny,ja jestem na TAK-aby zg艂osi膰 to do inspekcji pracy,bo dosy膰 tych ich tyranich rz膮d贸w.jeste艣my ludzmi a nie robotami do pracy.trzeba ich w ko艅cu uj...膰.Ja ju偶 tam nie pracuje,odesz艂am z tego koszmaru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z pozdrowieniami dla Kolezanek
Dziewczyny 偶al sie czyta te opinie,zw艂aszcza 偶e ka偶dy z nas kiedy艣 tam pracowa艂! Dajcie spok贸j z tym narzekaniem, naprawd臋 tak ma艂o w siebie wierzycie,偶e jedyn膮 ulg膮 jest ponarzeka膰? Znajd藕cie prac臋 kt贸ra was zainspiruje i pozwoli si臋 realizowa膰.Osobi艣cie tak zrobi艂am i chocia偶 przepracowa艂am tam cztery lata(troch臋 Was jednak rozumi臋) dzi艣 jestem naprawd臋 szcz臋艣liwa i mimo obaw czy w niepewnych czasach zmienia膰 prac臋(sp艂acam kredyt) zaryzykowa艂am i wiem 偶e nie warto ba膰 si臋 zmian. CZASEM KONIEC CZEGO艢, JEST POCZ膭TKIEM CZEGO艢 LEPSZEGO! WSZYSTKO ZALE呕Y OD WAS-MY艢LCIE POZYTYWNIE I WIERZCIE W SIEBIE, ZAMIAST ZGADZA膯 SI臉 ABY INNI DECYDOWALI ZA WAS!! Nie r贸bcie tego o co Was prosz膮 ,lecz to z czego b臋dziecie D U M N E.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z pozdrowieniami dla DN
pami臋tajcie:呕YCIE MO呕NA PRZE呕Y膯 TYLKO NA DWA SPOSOBY-ALBO TAK JAKBYNIC NIE BY艁O CUDEM, ALBO TAK -JAKBY CUDEM BY艁O WSZYSTKO. Nie marnujcie czasu. P.S. Taka puenta po mojej wieloletniej pracy w DN

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracuj膮ca w ross.....
Po lekturze Waszego topiku moge powiedzie膰 jedno...........u nas bywa jeszcze gorzej:D A i jedna i druga sie膰 tak pi臋knie wygl膮da z zewn膮trz, panie zawsze u艣miechniete i w czystych uniformach:D tylko co si臋 dzieje za drzwiami zaplecza to wiemy tylko my....i co z tego, 偶e wiemy jak nikt nam nigdy nie uwierzy....pozdrowienia dla kole偶anek z bran偶y;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia..76
To jest horror nie praca..Wiec mozemy cos z tym zrobic...Tylko w pojedynke sie nie da..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia..76
Wiesz..Usmiech to musi byc-bo dla ludzi z zewnatrz-to tam sie stoi i pachnie-nic nie robi wiecej-i tak to ma wygladac a masz racje ze tylko my wiemy jak jest naprawde...

Udost臋pnij ten post