Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia Realistka

Jestem z facetem dla kasy!!!

Polecane posty

Gość Gosia Realistka

i jestem z tego dumna bo nie jestem hipokrytka jak reszta kobiet które nie potrafię sie przyznac nawet same przed sobą ze kasa jest najwazniejsza i gołodupiec nawet przystojny moze sie nadawać tylko do romansu,do stałego związku nadaje się tylko facet zaradny i nadziany,tak nas stworzyła natura!!

Gość Gosia Realistka
to dobrze,tylko wyczywam w tym stwierdzeniu nutke ironii,nieprawdaż?? ;)

Gość Gosia Realistka
ale jest mowa o zapewnieniu potrzeba takich jak dach nad głową i jedzenie,dzisiaj zeby to spełnić trzeba mieć pieniądze,dlatego facet musi miec pieniadze,kobieta niekoniecznie :)

Gość łoo matko....
Gosia masz rację tylko co z nim zrobisz jak mu sie kasa skonczy?

Gość Gosia Realistka
on mnie kocha i nie wydzierżawił mnie,a jak mu się skończy kasa??watpie bo ma jej sporo i potrafi ją pomnażać :D

Gosiu , prawdaż.Moze kiedys doznasz napływu rozumku , czego Ci serdecznie życzę. Mruczenie- co dzisija gotujesz;)

a ja jestem facetem, z którym kobieta była dla kasy (odeszła, bo tamten był jeszcze bogatszy). A teraz przez stan posiadania nie mogę znaleźć prawdziwej miłości. Chyba zacznę udawać biedaka, ale to niewiele da ... potem prawda wyjdzie na jaw i dopiero mnie może jakaś Kobieta znienawidzić... Autorko tematu - cholerna materialistka jesteś i tyle. Przez takie jak Ty przestaję wierzyć w miłość

Gość Gosia Realistka
rozumek mam,tylko mam jeszcze tą jedna rzecz której wam brakuje zakłamane dziewczynki a mianowicie odwagę!!!zeby mowic to co naprawde czuję i myśle i kazda z nas w głebi czuje i mysli podobnie,niestety z powodu głupiej presji społecznej musimy mowic ze jest inaczej i liczy się dla nas charakter,uczucia, ble ble ble

Gość a co zrobisz gdy on zachoruje
?

Gość jesteś po prostu
tępa kurwą gosiu,pewnie twoja stara tez była i po niej to odziedziczyłaś :D a ty giovanni jesteś cięzki frajer i pantofel,boisz się kobiet i ich nienawisci???buahahah :D

gosiu - sorry skarbie, nikt Ci nie mowil, ze pustaki maja to do siebie iz szybko kruszeja? :) dlatego pewnie Twoj facet i tak Cie zmieni w koncu na tanszy i lepszy model, ale co mnie to... ;) arava - juz gotowalem, nawpieprzalem sie jak krolik po poludniu :D giovanni - lacze sie z Toba w bolu, masz u mnie bro... ;)

Gość sylka-j.
Jesli będzie cały czas z jednym facetem , to czym będzie się rózniła od innych par . NICZYM. Poza tym, ze będzie to szczery , czysty ukad - w którym wiadomo o co chodzi . A nie jak w innych zakłamanych związkach . Jest o./k. Gosiu . Nicvzym się nie przejmuj. Odezwały się strazniczki moralności - płakać się chce - ze smiechu nad waszą obłudą.

Gosiu , ja sama na siebie zarabiam.Nie musze soba handlować.Widać czegos mam wiecej od Ciebie.

Gość kik*
do "a co zrobisz gdy on zachoruje" poczeka na spadek:P

Gość Gosia Realistka
dzieki sylka,widze ze wiesz jak jest ;) a ty chłopcze kurwy to sobie szukaj u siebie w rodzinie :)

Ale gdybyś wierzyła w samą siebie i swoje możliwości to wiedziałabyś że kobieta też może sama o siebie zadbać i zarobić na własne potrzeby. Czułabym się jak śmieć gdybym za każdym razem musiała prosić o pieniądze na nowy tusz do rzęs....Troszkę szacunku dla samej siebie...on Cię kocha, a Ty?? Ty kochasz jego pieniądze?

Gość miś koala
a co wy tak na nią napadacie? wasz chlop czy jej?

Gość Gosia Realistka
jak zachoruje to mu będe pomagać,jest dobrze ubezpieczony na wypadek choroby,ja też :) a jak mu się kaska całkiem skończy to cóz,life is brutal,nie bede sie poświęcać dla faceta

foch , jak nic mu powiedziała. Leśne ,kupiałm penne i pesto;) Giovanni , szukaj majetnej,proste.

Gość Gosia Realistka
on sam mi daje na to co chce miesiecznie 1000-2000tyś. i nie musze o nic prosić,jest 20 lat starszy ode mnie i ma klase,wie ze o kobiete trzeba dbać,w przeciwieństwie do młokosów gołodupców ktorzy nawet drinka w knajpie ci nie kupią :D

Gość 2000 tys
czyli 2000000 miesięcznie ha, ha ucz się pisać dziecko :D

a nie , dwa tysiace tysiecy to sporo.To Kulczyk?Nie martw sie , juz sie skończy , wraca do zony:P:P

foch nie powiedizałabym że taki czysty...można sobie ręce pobrudzić :)