Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia Realistka

Jestem z facetem dla kasy!!!

Polecane posty

Gość miś koala
Gosia, ze wszystkim się zgadzam ;) tylko najpierw kup sobie slownik ortograficzny leśny>>na jakiej podst.opierasz swoje domniemamie, ze nie bylam w Wawie? ...ja się wogóle we wszytskim Gosia z Tobą zgadzam, naprawde :o

facet bez kasy według Ciebie jest facetem starconym ...za to Ty jesteś rozpieszczonym pustym bachorem, którego towarzysta nie mogłabym znieść porzez 15 minut, że o całym życiu nie wspomnę....że ten Twój 20 lat starszy facet tego nie widzi, może z nim tez coś nie tak??? może żyjecie z jego ubezpieczenia...bo mu coś na mózg padło...???

Gość Zgorzkniała
Zawsze wierzyłam w miłość, szczerość, uczciwość, wierność... A mój mąż, zapewne w ramach kryzysu wieku średniego, po 20 latach wspólnego udanego małżeństwa odszedł do 20-latki. I jej finansuje wszystko, bo jej się należy, a ja zostałam z dziećmi, bo on uważa mnie za starą i zużytą , coś w rodzaju wołu pociągowego... Na studiach nasze rówieśniczki zadające się z 40-latkami nazywałyśmy kur*.*, a to jednak chyba mądre babki były. Co mnie po moich ideałach, jeśli efekt jest jak opisałam??? Czy to było warte tego cierpienia, poświęcenia? W sumie jednak to taka nieco wyrachowana 20-latka jest o niebo mądrzejsza, ustawi się na całe życie a ja co? Będę teraz samotnie dzieci wychowywać.... Nie warto było. Gosia ma rację. Trzeba wycisnąć jak cytrynkę, bo jak się da coś z siebie, to i tak nie doceni. Ja pracowałam, żeby mój maż mógł studiować, ale nie ja korzystam w efektu, który przecież wypracowaliśmy wspólnie. Ot do czego prowadzi wiara w spraiedliwość boską i męskie uczucia. Korzystaj Gosiu z życia i swojego faceta i nie daj się zmielić przez maszynkę jak ja.Pozdrawiam.

Gość a ja mam chłopaka który
poza tym 2000zł to nie jest dużo... Ot, przeciętna biedo-pensyjka... Jezeli za tyle można cię kupić, to cenisz się gorzej niż uliczna kurwa, bo one biorą pewnie ze 200zł za godzinę, więc przez 10 godzin zarobią tyle co ty przez miesiąc:p A przynajmniej nie muszą udawać, że bawi je obciąganie starym dziadom:)

Gość 2000 tys
gosiu - Ty nie wiesz co to klasa!!! :D Kasa z klasą myli Ci się-wiem to tylko jedna litera, ale różnica w znaczeniu ogromna. Może jakiś ogólniak wieczorowy opłaci Tobie?

Gość Gosia Realistka
jestem ładna,a wy pewnie jestescie po prostu brzydkie i żaden facet wam pewnie nie zaproponuje zakupów za przysłowiową 10 tygodniowo :P zazdrośc was żzera fałszywe brzydule :D

Poczekaj kochana az zacznie Toba pomiatac bo wie ze i tak nie odejdziesz przyzwyczajona do jego gotowki :D takze bedzie miec inne laski i inne przyjemnosci bez obawy ze od niego odejdziesz bo jestes od niego zalezna fonansowo :D a on pozniej bedzie z kobieta rowna sobie,czyli taka ktora umie sie sama utrzymac,a jak nie to po prostu wymieni Cie na lepszy model ( czyt. mlodszy,ladniejszy etc )

Gość do Gośki...
byłabys z oblesnym grubaskiem po 50stce gdyby pokazał sie najbogatyszym facetem na swiecie? musisałabym z nim uprawiać seks...i kazał podpisac warunek.. Jak mnie zdradzisz to koniec z kasa. co wtedy? zmuszałabys sie do seksu z nim dla pieniedzy???????

Gość sylka-j.
Według mnie nie różnią się niczym. Bo uczucia tam nie ma. Wiem co mówie. Znam też takie małżeństwo, gdzie babka trzyma się kurczowo faceta ( a ma też kochanka) bo utrzymuje ją na wysokim poziomie zycia . Daje mu d... od czasu do czasu. Jej mąż zresztą też ma kochankę . I co taki układ jest bardziej moralny bo zalegalizowany . Ona jest z nim wyłacznie dla pieniędzy , bo sama nigdy nie pracowała. Takich przykładów znam wiele. Jeśli układ nikogo nie krzywdzi to jest całkiem o.k.podd warunkiem w/g mojej oceny - jesli to odbywa się z jednym facetem.

arava - usmazylem i pozarlem, a co niby mialem zrobic? :) pobre - dzieki zlotko, ale przy tamtym kolesiu gadajacym pietnastoma narzeczami, dwoma dialektami, piecioma jezykami i szescioma gwarami nie mam szans...;) koala - ja to wiem, meska intuicja mnie nigdy jeszcze nie zawiodla, mow co chcesz ;)

Gość miś koala
oj, tam Gośka, pryznaj się, chcialas podniesc nam ciśnienie przed snem, bo ci się nudzi.....:D

Gość 2000 tys
Tak, jestem brzydka i mam zakupy tylko za przysłowiowe 2. :D A w ogóle to tanio się sprzedajesz, ale pewnie dlatego, że zakup hurtowy.

Gość miś koala
..a wy to lykacie jka mlode pelikany :o

no to juz dobrze gosiu,masz racje,jestesmy brzydule :O O mam pomysl!!! jestes oczywiscie z elity inteligencJkiej :o to co uwazasz na temat mojej stopki?

ja bym tam dla kasy z nikim nie była.No ale ja mam prace i jeztem niezalezna , czego życzę każdej kobiecie. leśne- proponuje danie omdlały imam , wyguglaj sobie , bo zeszyt z przepisami mam na strychu.

Gość 2000 tys
ale dlaczego skąpi Ci na szkołę????:( sknerus.

Gość Gosia Realistka
nie,nie zmuszała bym się,nie musze się zmuszać bo moj facet jest sexi :P prawie kazda z nas leci na kase tylko żadna nie potrafi się przyznać tak samo jak każdy facet potrzebuje miłości i akceptacji ze strony kobiety tylko tez się zaden nie przyznaje,bo kultura nakazuje mu być twardym i bezuczuciowym,i tu jest własnie nasza przewaga nad facetami,to oni potrzebują miłości,nie my!!!!! tylko wy nie potraficie się przyznać do tego,rozumiem to,sama tak byłam :( ale przełamcie swój strach,będzie wam znacznie lżej życ z taką swiadomościa,powodzenia :)

temat edukacji powraca jak zły sen...gosiu , jak tam maturka? jest mozliwośc amnestii:P foch , napisze z pracy do Ciebie jutro , moja koleżanka sie z Toba mijała na lotnisku.

Gość 2000 tys
gosiu i ty dajesz facetowi miłość i akceptację :D

Gość 2000 tys
poza tym...sexy ..a nie sexi :D:D:D

ostatnie zdanie gosi jak z topicu o analu:P tak mi sie skojarzyło:o

arava - jak u licha mam zmiescic do mojego jedynego garnka na parowki 4 baklazany, skoro jeden ma prawie 30 cm dlugosci??? chyba od kumpla z wojskowej kuchi musze garnek pozyczyc :O

Gość 111111111111111
zastanawiam się co lepsze? mieć ładna buźkę i wielkie cyce czy był i ładną i wykształcona osobą i sama siebie utrzymać. wole drugą opcję:-) Gośka oferowujesz swojemu facetowi ładną buźkę ok ale co będzie jak on znajdzie kobiętę z ładniejszą buźka i dod tego bardziej inteligentną ni ży?.... Wtedy pakuj manatki zero kasy i nie pokazuuj mi sie na oczy hehehehe zastanów się co piszesz... bo Twoje wypowiedzi sugerurą ze za duzo nie masz do zaoferowania jak ciało... a jemu kiedys to ciało moze się znudzic...a Ty zostaniesz bez kasy....