Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia Realistka

Jestem z facetem dla kasy!!!

Polecane posty

Gość Kasia Romantyczka
Chyba mylisz pojecia i jestes UTRZYMANKA MATERIALISTKA :O

Arava, dzięki za poradę, ale znam sporo takich dziewczyn i wiem, że są nieźle zmanierowane. Nie chcę generalizować, ale w wiekszości przypadków tak jest. leśne mruczenie ---- to Ty masz u mnie 2 bro ;) no i do kogoś tam... nie boję się kobiet, ale mam dość tego, że część z nich zamiast zapytać o moje pasje pyta np. jakie mam auto czy ile zarabiam. Muszę zmienić środowisko :) Pozdrawiam, zmywam się stąd Over and out

Gość Gosia Realistka
oj zazdrośnice,pewnie jestescie zbyt brzydkie żeby mieć prawdziwego faceta z klasą i kasą :D a sponsoring to nie jest bo w takim razie trzba by było 90% małzeństw i związków w polsce tak nazwać :P

Gość 2000 tys
gosiu-może on jakąś szkołę Ci opłaci?

Gość Gosia Realistka
brawo giovanni,i pewnie własnie one tutaj pouczają na temat moralnosci,totalna hipokryzja :o

Gość 2000 tys
faceta z klasą stać na kobietę z klasą. Twojego nie stać -więc nie może byc facetem z klasą!

Gość miś koala
leśny>> nie bylo Cię w centrumie 🖐️ dobra skonczcie tę dyskusję hipokrytów Gosia>> tera wszystkie będą plakac w poduchę ze zlosci, ze to nie one sa dla kasy :D

sponsoring jak złoto - nawet go nie kochasz. A zresztą dochodzę do wniosku, że ten topik to prowokacja:) Over and out definitywnie

Gość a ja mam chłopaka który
nie ma nawet na porzadne buty i mi to wisi:p Kocham go bardzo. W dodatku jestem wychowana w domu, gdzie zawsze były pieniądze i to niemałe... Wiem, z ebędzie mi ciężko, ale ja nie liczę na jegoi pieniądze, liczę na to, że uda mi się zarobić nie tylko na swoje potrzeby, ale na nasze wspólne. Czułabym się jak szmata gdyby ktoś mnie utrzymywał... Tym bardziej czułabym się tak na miejscu autorki tego marnego topiku:)

Gość 2000 tys
pewnie, że prowokacja albo raczej.... senne marzenie gosi :)

Gość 2000 tys
każdy ma takie marzenia, na jakie go stać

Gość sylka-j.
No własnie jak to jest jest - STRAZNICZKI MORALNOŚCI - związkach w których jedna osoba utrzymuje drugą ( a jest ich całe mnóstwo !!! też jest to sponsoring ?! Sama znam kilka takich par gdzie dziewczyna studiuje a chłopak pracuje albo odworotnie . Jak to nazwać. I jakoś wielkiej miłosci tam nie widac (co najwyżej przyzwyczajenie ) .

Gość 2000 tys
przecież to dziecko nie wie co to klasa. Nie rozmawiajmy ze ślepym o kolorach:)

Gość jeju jeju jeju
Jezdzisz na starym wacku:(

Gość 2000 tys
Na razie marzy o tym.

foch , popowtarzaj za mnie , bo mam lenia;) Giovanni , tak na serio , to skrzywiony chyba jestes i zawsze bedziesz patrzył podejrzliwie. ja bym tam mogła utrzymywac męża , gdybym go kochała , a on mnie.Nie robiłoby mi to różnicy.Ale to on by zmywał i mył okna:P

arava - otoz zachcialo mi dzisiaj strasznie usmazyc jakies warzywa czy cus tam. malo tego, stwierdzilem ze zarzuce na patelnie cos ambitnego. zawsze mialem problemy z odroznieniem cukinii, kabaczka i patisona, mi sie to wszystko myli ;) poszedlem wiec do sklepu i byl tylko kabaczek, wiec wzialem kabaczka. stoje juz przy kasie, wykladam wszystko na tasme, ale okazalo sie ze kabaczek nie byl wprowadzony do systemu i nie mozna go bylo nabic. wiec postanowilem nie robic kasjerce problemow swoimi zachciankami kulinarnymi i mowie do niej: - Wie Pani co, to ja pojde odniose tego kabaczka i moze wezme zamiast tego cukinie. Babka tak krzywo sie na mnie spojrzala i w pewnym momencie mowi: - Ale wie Pan, to wlasciwie nie jest kabaczek a baklazan... :D niezly przypal, hm? dzieki temu przynajmniej wiem co mialem na drugie danie...;) koala - 🌻 ja bylem w centrumie, ale Ciebie to chyba w ogole w wawie nie bylo :P

Gość Gosia Realistka
dziewczyny,przestańmy juztak oszukiwac tych facetów i przyznajmy sie do prawdy o co nam chodzi :P nasz kultura nas krzywdzi,robi z nas purytańskie niewiniątka pełne dobroci i wrażliwosci a przeciez dobrze wiecie ze takie nie jesteśmy :D kultura ta tez wmawia nam ze gdy lecimy na kase to jesteśmy kurwami ale to przeciez nie prawda bo kobiety zawse wybierały sobie samców którzy sporo posiadali i potrafili zatroszczyć się o rodzine!!!tak jestesmy biologicznie zaprogramowane :) przeciez nie mogę pokochac faceta bez kasy,jak moje dzieci beda sie pozniej czuły gdy tatusia nie bedzie stać na to zeby kupić fajne auto dla rodziny,komputer i rózne bajery&zabawki dla maluchów :o jak sie bedą czuły gdy trzeba bedzia wciąz oszczedzac,nawet na jedzeniu po to azeby sobie pojechać na fajne wczasy :o facet bez kasy jest facetem straconym dla kobiet :o przykro mi z tego powodu ale tak jest,moze jedynie sie podobac jakims zdesperowanym grubaską i brzydulą :o nie ważne co robi musi mieć odpowiednią kase,takie czasy

bakłazany lubie , odkad czytam kafe kabaczek zdecydowanie xle mi sie kojarzy:o no to co z nim zrobiłes? aha , zeby nie offtopikowac , co z nim zrobiłeś i za jaka kasę;)

Gość 2000 tys
gosia ty nie jestes realistką-jesteś nieźle szurnięta. I niedouczona. A nie boisz się, że Twoje dzieci będą miały głupią matkę?

gosiu cos Ci sie popieprzylo i to zdrowo. :D to faceci sobie zawsze wybierali kobiety a nie odwrotnie. ale fakt, tylko te z najwiekszymi piersiami...:O

Gość 2000 tys
I nie mów, że jesteś odważna...bo jednak boisz się powiedzieć tego swojemu facetowi. Tchórz!

Gość 2222222222222222
do autorki topiku jestes z facetem dla kasy a czy miałas odwagę mu powiedziec to? przyznac mu "zarabiaj kasę bo jak nie bedziesz kasy do domu przynosic to odchodze do bogatszego"? mój facet zyje na srednim poziomie ma ojca którego firma daje duża kase jednak on woli byc samodzielny... moi rodzice tez mają duzo kasy...na razie jestem na ich utrzymaniu mimo ze stac ch na to by kupili mi buty za 1000zł to to nie prosze ich o to! a po studiach tez chcę zyc na własny rachunek i nie byc na utrzymaniu męża...jestes z nimszczesliwa i jestes w stanie z nim wytrzymac kiedy bedzie was łaczyc tylko kasa a on sam w sobie bedzie napawac ciebie obrzydzeniem? tez przyznasz sie wtedy " jestem z moim facetem dla kasy ale na boku mam kochanka"?

brzyską i brzydulą zdecydowanie:P foch , przynajmniej ma pewnosc , że póki kasy wystarczy , to się nie ulotni.Ale tak na wszelki wypadek poszukaj lepszego sponsora , energia elektryczna drozeje , a ten cos skapawy

Gość Gosia Realistka
on wie jak jest i nawet nie smie mi wypominac tego ze daje mi pieniądze i utrzymuje,w takim kraju żyjemy :( on wie o tym dlatego jako facet z klasą potrafi zadbać o swoją kobiete,zreszta wiem ze pewnie ponad 90% z was gdyby miały do wyboru chłpaka z kasa i bez to wybrały by tego z kasą!!To wyjaśnia wszystko a tym waszym pustym gadaniem tylko się osmieszacie :)