Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia Realistka

Jestem z facetem dla kasy!!!

Polecane posty

Gość odwaga w necie
poprosze o zrodlo Twoich danych :)

Gość i co się porobiło ...
Gosiu Kochana... Mam owego zamożnego partnera, bo kiedyś spojrzałam w te piękne zielone oczy i utonęłam. Bo jak jestem chora to on mnie trzyma za rękę, bo robię mu kanapki z masłem orzechowym i pomykam do jego pracy z radością wypisaną na twarzy, bo w nocy długo patrze jak śpi i czuję, że wypełnia mnie szczęście. ...bo wiem, że gdyby nie był bogaty nie zmieniłabym siebie i tego uczucia , bo to pewna kompilacja cech... dla Ciebie nieosiągalna. On jest zamożny dziś, nic nie jest na zawsze i ja mam tę świadomość.

Gość 2000 tys
przykro mi, że obracasz się w takim środowisku, gosiu.

no ja niestety biorę ponizej 5 miesiecznie , biedota. Ale sex ze mna mój chłopiec ma za friko,dla czystej przyjemnosci to robię , a nie , zeby dostac wypłatę.Uważam , że i tak lepiej niz Ty , Gosiu , na tym wychodze.

Gość miś koala
arava>>dzięki :D tak myślałam, ze on fioletowy :D ...lo matko, alescie polemikę zrobili jak w sejmie...ale mnie to zawsze dziwi, ze sie ludziom tak chce dyskutowac na taki temat

gosia - nie jestes na biezaca nadal :classic_cool: arava - dzieki za ten opis. moze kiedys zrobie tego mdlego imama jak bede mial dwa dni wolnego ;) koala - nie wiem ile kosztuje. ale fundne Ci jak chcesz, taki maly sponsoring :P

Gość Gosia Realistka
i co się porobiło>>>wiem,dzięki takim bajeczkom można owinąć nadzianego frajera,niezła jesteś :P ale ja znam lepsze ściemy :)

Gość 2000 tys
gosiu, a co to jest KLASA?

a ceny- ostatnio w almie w krakowie byl za 2,7 kg , teraz tak poniecałe 5 płaciłam , w zimie 12-14 PLN/kg

Gość Gosia Realistka
lesne>>z czym na biezaco nie jestem??

Gość marysieńka12222222222333
jesli ma się swoją firme produkcyjną? ponad 15 lat istnienia na polskim i niemieckim rynku uważasz ze kłamię szkoda...a co może teraz okazało sie ze zarabiam więcej od Twojego męzczyzny? bardzo dobre:-) zarabiam więcej ale dużą częśc inwestuję w dalszy rozwój firmy... a co z dziecmi? chcesz miec dzieci? bo ja mając ta firme myslę o przyszłości dzieci a nie mojej

Gość odwaga w necie
no podasz zrodlo latawico ? :) czy to wynik Twoich obserwacji poczynionych w czasie zakupow ?

Gość Gosia Realistka
lepiej powiedz marysieńko ile płacisz pracownikom :P

Gość Gosia Realistka
po prostu widze jak to wyglada i jestem kobietą,a my kobiety tak naprawdę w głebi duszy czujemy tak samo,pogódz sie z tym :P

Gość 2000 tys
Co to jest KLASA? Za trudne pytanie, gosiu?

Gosiu , pewnie Marysienka płaci im tyle , co ten Twój Tobie , ale oni nie pracuja całodobowo:P

Gość Kropka***
oj Gosiu! nie dość ze jestes utrzymanką to jeszcze do tego bardzo głupiutką a zastanowiłaś się kidy wymieni cię na lepszą i mniej kosztowną?

Gość miś koala
leśny>> ok za kabaczka mogę się oddac :D a jak go robicie? dusicie w jakimś sosie? ludzie z reguly bardziej są dumni z tego, co mają od losu a nie z tego, co sami musieli sobie wypracoac, więc Gosia jest ok, tak samo jak bylby kazdy z nas na jej miejscu ...tylko temat sformulowany tak, zeby wszystkich nas tu szlag trafil

no juz ustalilismy , za akurat gosia jest taniutka:o 1000 to kosztuja buty w Apii , a ona pewnie w CCC kupuje

Gość 2000 tys
ale my sobie dyskutujemy z nieistniejącą gosią :)

Gość miś koala
...kurna, dalam sie wkręcić a tę durną dyskusję

Gość Gosia Realistka
dzięki ci misiu koalo :) a jesli mnie wymieni na inny model to ja też go wymienie,znajdę sobie innego,przystojnego,bogatszego :P

goska - biore Cie na umowe zlecenie. podloga do zabejcowania u mojej babci jest. dostaniesz 7 zl/h, to wiecej niz placi Ci Twoj sponsor/ co Ty na to? :classic_cool: koala - po prostu wsadzamy kabaczka (baklazana?) miedzy mnie i Ciebie i kabaczek sie dusi... :D

Gość 2000 tys
gosiu, a moje pytanie: co to jest KLASA ?:D

kabaczka nie jadam , bo luska pisała , że sie nim analnie masturbuje i mi zbrzydł:o a lubiałam;) pokrojony w kostke, podduszony , z szynka w paski i czosnkiem poddusic jeszcze momencik i tak zjadac. jak jeszcze jadłam szynke i kabaczki.Luska 😡

Gość marysieńka12222222222333
wszystko zalezy od stanowiska:-) najmniej wypłacam 1500 zł netto dla pracownika szeregowego im osoba dłuzej pracuje i lepiej dostaje podwyzkę nie potrzebuję żadnych informatyków ksiegowych gdyz sama sobie z tym radze skonczyłam odpowiednie studia do pracy którą wykonuje 5 pracowników nie trzeba wkształcenia wyzszego wystarczy zawodowe.nie zatrudniam osób którzy nie są potrzebni w mojej firmie

Gość Gosia Realistka
za 1000pln.to sie musza czasem 3-4 osobowe rodziny na miesiac utrzymać,nie masz szacunku dlA biednych ludzi,jestes rozpieszczonym bahorem :o

Gość i co się porobiło ...
Jesteś taka przerysowana jak jakaś powieściowa bohaterka, aż mnie to zaintrygowało. :) Przynajmniej mam nadzieję, że jestes OKAZEM. Zjawiskiem wyjątkowym. Opis miłości według mojego przepisu, takiej która mnie spotkała, NIEWYRACHOWANEJ nazwałaś "sposobem na zamożnego faceta". ach i dziękuję za słowa, iż jestem niezła ... a jesteś w stanie uwierzyć mi, że także prawdziwa i szczera ? Waham się czy zadawać to pytanie, trąci banałem, ale nie mogę się opanować. Wierzysz w miłość ? [do drugiego człowieka, nie do pieniędzy]