Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No kto ...

KTO Z FORUMOWICZÓW / FORUMOWICZEK WAS NAJBARDZIEJ KRĘCI ???

Polecane posty

Gość No kto ...

Moje typy: 1) Ana Laura 2) pozdro600 3) gorrrąca 25 Wpisujcie Wasze!

Gość odpowiednik
gorraca jest :O, męska uroda, pozdr600 - widziałeś jej zęby:O a tej pierwszej nie kojarze, to może być ona:D

glosujecie na mnie a nawet nie wiecie jak wygladam ... :D choc przyznam ze kilku osobom z tego forum wyslalam zdjecie i krotko mowiac bardzo im sie podobalo ... :p

bo zasada jest taka... gorące są laski na południu a faceci z okolic Warszawy :) :P:P:P

Anno Lauro--> czy mogla bys zamiescic swoja fotke, tak aby wszyscy zainteresowani mogli ja zobaczyc?

chetnie, bo nie mam sie czego wstydzic, ale nie zrobie tego z jednego powodu .... przyznalam sie tu na kafe do posiadania kochanka a nie jetem jeszcze formalnie rozwiedziona, wiec niestety nie moge :o

rozumiem, ale jak juz bedzie po wszystkim to umiesc swoje zdjecie w profilu. Pozdrawiam

Gość pili
nie przesadzaj, a w czym ci moze zaszkodzic umieszczenie tutaj zdjecia?

jesli sad udowodni zdrade malzonka to rozwod jest z orzekaniem jego winy a ja nie zamierzam brac tego na siebie, bo nie czuje sie winna rozpadu tego malzenstwa, wole byc ostrozna :)

Gość 999999999999
ech, a juz mialem nadzieje na jakis powiew swierzosci na kafe a tu zero i dalej pozdro600 gora

Gość pozdro600 ma plus za ...
... świetną figurkę i ogólnie urodę (nawet te jej zęby są w sumie sympatyczne, jak się uśmiecha ;) ), za sympatyczny charakter, dość odważne podejście do seksu. gorrrąca 25 - za bardzo odważne podejście do seksu, urodę, brak zahamowań w seksie (to mnie bardzo kręci!) Ana Laura - przede wszystkim za pomysłowość, dziołcha wie, jak rozpalić faceta. Nie widziałem jej fotki, ale jak czytałem ten topik o chodzeniu bez majteczek i wpisy Any... Dawno się tak nie nakręciłem ;) Nie tylko uroda się liczy!

Gość 999999999999
daj linka o tym jak ana laura chodzila w majteczkach

Gość 999999999999
a co to za roznica kto pisal, wazne ze ktos im odpisuje, i ma przy tym zabawe szefu nie ekscytuj sie

Gość 999999999999
acha, nie cierpie gorrracej dla mnie to lafirynda, pozdro ma klase

Gość 999999999999
szefu, ale powiedz kogo to obchodzi kto zaklada topiki i na nie sobie odpisuje, przeciez to jedna wielka sciema wiec naprawde nie ma sie czym tak ekscytowac i niepotrzebnie popadac w gniew

Gość 999999999999
dzieki serdeczne za linka, poczytam i pozniej moze sie wypowiem, czy faktycznie Ana Laura jest taka swietna

Gość 999999999999
przeczytalam wypowiedzi Any Laury i jak dla mnie to marna kopia gorrracej25. Jakos nie przepadam za pannami w tak wybitny sposob emanujacych swoja seksualnoscia.