Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solaarium

ile razy w tygodniu chodzic na solarium zeby..

Polecane posty

Gość solaarium

w pazdzierniku mam wesele i jestem strasznie blada:( dziewczyny doradzcie ile razy i na ile minut powinnam chodzic zeby uzyskac ładną opalenizne?

Hej..najlepiej chodzić na solarium 2 razy w tygodniu i to na 8 minut , najlepiej lampy 120. Tak około miesiąca... potem można chodzić 2 razy ale na 160 na 10 minut.... Taka systematyczność, da ładną i trwałą opaleniznę.... Chociaż jak masz jasną cerę może wystarczyć tylko 1 raz... Ja jak chodziłam przez miesiąc na 160 po 12 minut, 2 razy w tygodniu byłam jak murzynka... ale nie wyglądało to zbyt ładnie i estetycznie.

Gość solaarium
tak wyszlo ze nie mialam czasu sie opalac.jestem biala wprost i tez to nie wygląda dobrze.dzieki Justine🌼

Prosze bardzo... i wazne abyś używała jakiś kosmetyków do i po opalaniu. Skórze opalanej w solarium nalezy się również odpowiednia pielęgnacja. :)

Gość nayumi22
Ładna tzn jaka? Ja tez bylam BARDZO blada...wlasciwie biala!!! :) Kumpela powiedziala zeby isc na 8min na poczatek , ze i tak mnie nic nie zlapie, ale skora sie przyzwyczai. Poszlam na 5 min... i szok!!! Opalilam sie :) :) :) !! W ciagu 2 miesiecy bylam na solarium 7 razy - na 5 min.Moja skora nie byla strasznie opalona ,ale tez nie byla strasznie blada jak kiedys (slonce zawsze opalalo mnie na rozowo , po tych kilku wizytach opala juz normalnie, na 'braz') Moge powiedziec ze po tych 5 min..skora miala modny tego lata kolor "musniecia słoncem" :) :) :) Ja bym radzila uwazac z solarium ..zeby potem nie miec czerwonej buzi.Tak na wszelki wypadek , ostroznie i malymi kroczkami. Do pazdziernika jest jeszcze sporo czasu.

Dziewczynki, wszystko zależy od stanu tam w solarium.... kiedyś byłam na 7 minutach na 120 lampach i sie spaliłam- lampy były świeżo wymienione... Najlepiej zapytać ..... to naprawde bardzo ważne. Lepiej chodzić od czasu do czasu na dłuższe seanse na słabszych lampach , niż być 5 minut i się opalić.. To nigdy nie jest trwałe.

Gość ja chodze po 15
minut i ciezko mi sie opalic...

Gość nayumi22
justine: ja na solarium nie bylam chyba juz z miesiac i nie widze zeby moja skora byla znowu biala.Wraca do normalnego koloru bardzo BARDZO powoli. To zalezy jaka kto ma karnacje i stan skory.Mojej kumpeli opalenizna (chodzi na 10min) schodzi do tygodnia.U mnie jest inaczej.