Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale sie wqrzyłam

Dostałam mandat 50zł na przeklnięcie!!

Polecane posty

Gość Ale sie wqrzyłam

Szłam po ulicy i powiedizłam do swojego psa (wabiacego się Świr) - ...ale cie Świrze po**bało odlądać się za taką dużą suczką... a strażnik miejski rąbnął mi manda 50zł... Chorera nikogo nie wyzwałam i tylko do psa powiedziałm - UWAŻAJCIE WIĘC CO MÓWICIE NA ULICY!!

Gość taka co nie klnie
mojemu męzowi by się też przydało na opamiętanie.

Gość olekoloksdlf
bo strażnik zoofilem był i źle zrozumiał...

Gość facet ja
żartujesz...

Gość olekoloksdlf
nie żartuje , w niektórych miastach tak robią. Prykaz od rydzyka przyszedł....

Gość Ale się wqrzyłam
Nie żartuje...niestety Odłożyłam 100zł na bluzke i przez głupi wyraz muszę zapłacić 50zł:( Beznadzieja:(

Gość facet ja
co to za miasto jeśli można spytać?

Akurat jesteś taka niewinna - ta duża suczka to pewnie był ten straznik miejski ! Nalezało ci się ...

Gość i słusznie
czasem az uszy więdną, kiedy sie słyszy takich jak ty

Gość Ale się wqrzyłam
Terminator - taak masz racje;) A tak serio to za to co pomyślałam sobie o strażniku więcej bym dostała hehe:) Facet ja - Poznań city- czyli miasto bez przeklinania!!

Gość olekoloksdlf
Bo dzieczynce z pieskiem mogą wwalićmandat, a kolesiom z browarami już nie bo wy w bryło załapał....

Gość Yes można za to dostać mandat
Jedziesz do Poznania - nie używaj przeklinania;)

Gość Poznań serio
???O kur*a muszę i ja uważać:O

Gość facet ja
Wspołczuję, może spróbuj napisac podanie, ja kiedyś stosowałem w komunikacji taie tam bzdury że jestem winien ale nie mam środków bo jestem studentem więc żeby na raty rozłożyli. Raz się udało i pożałowali mnie i anulowali, ale nie ręcze za skuteczność :O

Gość i słusznie
"dziewczynce z pieskiem", dobre sobie... raczej wulgarnej dziewusze!!! bardzo się cieszę, że nareszcie w Poznaniu zaczęto robić porządek z osobami, które nie mają do powiedzenia nic więcej poza chamską pyskówką a za browary tez łapią, i to nie straż miejska, a policja

Gość Większa połowa
I słusznei- ty to chyba masz ponad 60lat:D A jak się walniesz (albo twoj chłop cie walnie) to nie przeklinasz?? :D

Gość olekoloksdlf
1 policjant na jednego obywatela. No bez jaj, jeden wyraz każdemu się czasem "wymśnie." Pierdolona nadgorliwość.

Gość i słusznie
nie, mam 26 lat i niedobrze mi sie robi, gdy słysze przekleństwa na ulicy pewnie, że zdarzy mi sie przekląć w niejednej sytuacji, ale nie kaleczę niczyich uszu i nie życzę sobie, by ktoś kaleczył moje chamstwa niestety dookoła jest sporo, w tramwajach, na ulicy, ale cóż, to kwestia pewnych zasad, których niektórzy nie mają

Gość olekoloksdlf
A mnie wychowanemu w katolickim domu rażą nagie kolana, odsłonięte dekolty, stringi odznaczające się, całowanie na ulicach czy trzymania za ręce przed ślubem. Kurwa nie dajmy sięzwariować. Ja rozumiem że jak idą łapki i co drugi wyraż to na h lub k no ale trochę zrozumienia....

Gość to chyba
prowokacja :(

Gość Ale sie wqrzyłam
I słusznie- wiesz dlaczego jestem zła- bo często nie przeklinam- nie byłam w zatłoczonym tramwaju- tylko w parku koło mojego bloku- mozenie tłumaczy mnie fakt ze przeklnęłam ale 50zł to za dużo!!!!

Gość Ale sie wqrzyłam
To nie jest prowokacja- tylko uprzedam innych aby przez głupote nie stracili 50zł!!!!!!! Dla mnie to dużo kasy- wydanej na nic:(

Gość i słusznie
zrozumienia dla czego? dla nawału wulgaryzmów na ulicy? nie wyjeżdżaj mi tu z katolickim domem, bo to nie ma nic do rzeczy, faktem jest, ze prawa nalezy przestrzegac i finito - a przeklinanie na ulicy jest wykroczeniem, czy tego chcesz, czy nie - zarówno przeciw prawu, jak i normom obyczajowym piszesz - nie dajmy sie zwariować - ok, nie dajmy, odpuśćmy sobie wszyscy kulturalne zachowanie na codzień i wróćmy na drzewa

Gość ejj wiesz co
I słusznie- idz mi z kafeterii aaaa sio hehe I zrób nam przysługe nie pisze więcej swoich przekonań:D

Gość i słusznie
ja doskonale rozumiem złość "ale się wqrzyłam", skoro twierdzi że na codzień nie klnie, ale nie pochwalam takich zachowań na ulicy, bo to jest naprawdę rażące

Gość olekoloksdlf
zaraz, zaraz co do prawa to na upartego jest to obraza moich uczuć religijnych. Idziesz koło kościoła w mini ? MANDAT ! Nie dajmy się zwariować to nie ludzie są dla prawa tylko prawo dla ludzi. Jest też zwrot "ZŁE prawo" oraz wyraz "Nadgorliwość" czy "kaczyzm"...

Gość i słusznie
tak jak ja nie pójdę z kafeterii, tak tacy jak ty niestety nie znikną z naszych ulic

Gość BRAWO dla straży miejskiej
Tak powinno być wszędzie, bo ulica stała sie tak wulgarna, że uszy więdną