Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poltem

Czemu faceci nie prawią komplementów?

Polecane posty

Gość poltem

Jak w temacie. Mam faceta i on niczego nie zauwaza. Nowej fryzury, bluzki czy spódnicy.Nie mówie ze ma sie zachqycac oh jaka bluzeczka tylko niech mi przynajmniej powie o nowa bluzka. Aż mi przykro. Ja zawsze zauwazam. Trafiłam na takiego czy wszyscy tacy są? Mile widziane wypowiedzi własnie faceów i kobiet naturalnie:) Pozdrawiam

Bo faceci są trochę inaczej ukształtowani niż kobieta. Oni nie widzą szczegółów tylko \"całokształt\" Tak naprawde jak spytasz bardzo zakochanego faceta w czym była na randce dziewczyna, to on najczęściej nie wie. :) Tak już mają trzeba się z tym pogodzić.

Gość poltem
No tak ale czemu nawet jak powiem byłam u fryzjera to nawet nie powie te głupie o faktycznie nowa feyzura. Ja sama mu podpowiadam wiec mogłby powiedziec a nie ...:(

Gość rozweselaczka
:(:(:(:(:(:( Naprawde tego jeszcze nie wiem nikt:P)

bo po kilku latach kobiecie sie odmienia i zaczyna miec pretensje, ze facet tylko widzi jej bluzeczke, fryzure, tylek, piersi czy spodnice a nie jej glebokie wnetrze.tyle w temacie.

Gość zlosliwiec
to sliski temat jest kiedys chcialem strasznie udowodnic jednej dziewczynie ze pamietam w co byla ubrana no i mowie ze pamietam ze zielona sukienka, ze super itd na to ona prawie krzyczac, ze zielona sukienke to miala ta i ta, a ona miala czerwona nigdy wiecej :o

Gość prawią prawią
ale widocznie jesteś wstrętnym pasztetem, więc twój facet nie ma za co cie komplementować.

Gość poltem
My nie jestesmy w małzentswie. Jestesmy ze soba kilka miesięcy takze dopiero się rozkeca i powinnien mówic. Do prawią prawią - gdybym była takim pasztetem pajacu to by ze mna nie był.Proste

Gość prawią prawią
Czemu się tak oburzyłaś? Czyżby zabolała prawda? PS Co to znaczy "Ząłóz"?

Gość nie przejmuj się frustratem
mój ma róznie, raz zauważa, raz nie. czasami sam mówi w co chciałby, żebym się ubrała. kiedyś przefarbowałam włosy z brązowych na jasny blond. na pytanie jak wyglądam odpowiedział, że super mi w tej nowej bluzce.;) kiedy zapytałam o wygląd włosów to dopiero było odkrycie: "ooo! włosy przefarbowałaś!":D

Gość mój to zawsze zauważy
nową bluzeczkę, sweterek czy spodnie :) Jest wtedy zadowolony, że ładnie wyglądam i jestem zadbana. Zaczyna mnie wtedy głaskać i mruczeć.. Hehe.. Doradza jaką by chciał żebym miała fryzurkę. Potrafi fajnie doradzić na zakupach :) Jak mu się coś nie spodoba, np. makijaż za mocny, czy zły kolor cieni to mi szczerze powie, ze wyglądam w tym niekorzystnie. Jak wyglądam w czymś fatalnie to niestety też mi o tym mówi szczerą prawdę. No ale to tylko takie jego wybrane cechy, poza tym ma mnóstwo innych zalet i niestety mnóstwo też wad. Jak to człowiek.

podejrzewam, że to ma związek z tym, że on interesuje się fotografią i zwraca baczną uwagę na szczegóły.

taa.ale jak kupisz sobie ladna bluzeczke z duzym dekoltem to zauważy:p żarcik, ale fakt faktem faceci nie widza \"takich\" rzeczy

Nie. Wtedy to by mnie zjechał ze mam za duży dekolt i że nie pozwoli mi w tym wyjść :P Już nie róbcie z facetów jakichś półmózgów.

Gość poltem
jaka prawda? wez sie lecz.Oburzyłam sie bo mnie wkurwiasz poprostu wpierdoliłes mi sie na topic. Zegnam

Ooooooooooo. Witamy Myrevina- tu dziewczyny nie mogły się na Ciebie doczekać. :)

Gość do Myrevin
Tą minkę --> :O proponuję dać sobie w stopkę bo jest to stała i nieodłączna część Twoich wypowiedzi :P

Gość vale tudo
Jest pare wyjść: Nie widzą Widzą ale nie chcą za bardzo cię rozpuścić Widzą ale uważają że nie zasługują Czekają aż zasłużysz Więcej mi do głowy nie przychodzi

Gość poltem
ja prawie:)

Gość oooooo mój to zaraz zauwaza
i komplementuje " znowu wydalaskase na bluzke?" lub " i znowu nie mialas w co sie ubrac ze szmat nakupilas?"

Gość poltem
dobre sobie. Tak witamy Myrevina