Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mężczyzna napalony

mam ochotę się przespać z kilkoma z was

Polecane posty

bujdo, nie lubisz gdy inni \"patrza\"? moe cie doprowadzic do takiej roskoszy ze nie bedziesz widziala nic poza gwiazdami...

Elantra, lubisz pikantny sex? lubisz jak cie sie szarpie za wlosy, zdziera ubranie i brutalnie wchodzi sie w ciebie ??? do tej rozkoszy poprowadze cie ścieżką upojenia i ekscytacji...

zanim wejde, chwila słodkiego oczekiwania na spełnienie... liże twoja szpareczkę, jezykiem draznie twą łechtaczke, lekko przygryzam sutki... chcesz wiecej..?

nie przestawaj lizac,uwielbiam to....o tak mi rob....aaachh,uuula ssssaaach

ssam twoje sutki, palcem męczę łechtaczke, czuje jak robisz sie coraz bardziej mokra...

Gość prrrrrut
:O

swoim penisen lekko dotykam twoich drżących ud... czuje gorącą skóre pod palcami...

bujda, przylapalas mnie na zdradzie... :( ale ja lubie miec kilka kobiet...jak mnie pieszcza...a ja pieszcze je...

wejdz we mnie ,blagam,poczekaj przewroce sie na brzuch i wypne pupe,wsac paluszka do mojego tyłeczka,zaczekaj polisz troche kakaowe oczko...aaach,ale dobrze,mniam,,,,

ufff :P jestes jedyna w swoim rodzaju...bujda...mam nadzieje ze dokonczymy kiedys to co nie skonczylismy...a wlasciwie skonczylem sam...:(

Elantra, jestes bardzo napalona,,,lubie lizac zgrabne i chetne tyłeczki

mój jezyk krąży między twoją cipką a pupą...penisem pocieram o łechtaczkę...zaraz wejde...powiedz tylko kiedy...

ale bujda...ja tez lubie dluuugie gry wstepne :)) na pewno nie raz cie jeszcze rozpale, mam nadzieje... a teraz wracam do swojej kochanki Elantry...czy twoja szparka jest gotowa? wystarczająco wilgotna bym w nią wszedł??

skup sie na mnie kotku,no dalej pchaj ,pchaj! mocniej ,błagam,czujesz jaka jestem mokra,wsac jezyk w moje usta,oooch,a teraz wejdz w kutasem w moj zgrabny tyleczek,no juz,powoli,natlusc go olejkiem,powoli,o tak...

ohhhh.... jaka jestes ciasniutka!!!! rozkosz mnie rozpala... uwielbiam takie pupcie...dalej pieszcze twoja łechtaczeke...kilka mocniejszych pchniec w pupę...oooo taaak....

szybciej,o tak ,czuje twoje jadra na moich posladkach,oooo,jak dobrze.....

uwielbiam jak jęczysz....jęknij teraz! pcham mocno od tyłu, mocno, mocno!!! sciskam twoje biodra, uda przyciskając je do siebie raz po raz... pcham pcham...jestem brutalny...pcham cie mocno...!!!

twoje sutki pocierają o satynową posciel za kazdym moim pchnieciem, , teraz wychodze...kłade sie obok, czas na ciebie rybeczko, pokaz jaka jestes zwinna...

zaczekaj,zmienimy pozycje,chce cie ujezdzac... chwyc moje biodra,i wejdz,oooch,ale goracy kutas,ale pulsuje,wow...powoli,ssij moje sutki,zobacz jak stoja...liz mnie.wsun jezyk w moje usta,o tak ,dobrze...

oooohhh...alez mnie posuwasz, maleńka! trzymam twoje biodra mocno, ale to ty dyktujesz tempo...czuje jak sie ocierasz o mnie swoją łechtaczką...jestes taka wilgotna...uuuhhhmmmmmmm , ohhhhhhh.....

Gość prrrrruuuuut
:O

ściskam twoje pośladki, ręce krążą miedzy piersiami, a pupą...szarpię twoją talie w tym salonym pędzie! ujeżdżaj mnie malenka, cudownie sie wyginasz, jestes taaaka giętka! uhhh!!!