Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie cos o tym...

POMOZCIE !! TE CO MIALY CIAZE PO TERMINIE I WYWOLYWANY POROD ..

Polecane posty

Gość wiecie cos o tym...

MAM PROBLEM.. A RACZEJ SIOSTRA.. LEZY BIEDNA W SZPITALU I SIE ZAMARTWIA... POROD MIALA NA 18.08. KIEDY TEN TERMIN MINAL LEKARZ PROWADZACY WROCIL DO WCZESNIEJSZYCH USTALEN ZE 23.08. ALE I TEN CZAS MINAL. TERAZ LEZY NA PATOLOGII CIAZY I NADAL NIC... W CIAGU DNIA MIALA DWA RAZY WYWOLYWANY POROD I NADAL NIC.. LOZYSKO SIE STARZEJE,., DZIECKO MA CORAZ MNIEJ SKLADNIKOW ODZYWCZYCH I TLENU A LEKARZE MOWIA ZE MUSZA BYC TRZY WYWOLYWANAI I DOPIERO CESARKA... CZY TAK FAKTYCZNIE JEST? WYCHODZI ZE CESARKE ZROBIA DOPIERO W PONIEDZIALEK 4.09.!!

Gość OJOJOJ...
:(

Gość nie pomoge bo nie wiem

Niestety ale tak to jest. Leżała za mna na patologii dziewczyna z podobnym problemem. Była juz 16dni po terminie!!!! Wywoływali jej 3 razy poród i nic:(:(:(:( Skończyła biedna obok mnie na pooperacyjnym...miała cesarkę:(

Ja też tak miałam. nie wiem czy to samo ale to się nazywało test oksytocynowy. dopiero za trzecim razem pomogło, urodziłam13 dni po terminie. planowali już cesarkę. ważny jest teraz termin z najwcześniejszego usg. jeśli było to 23 to nie ma czym się tak przejmować. z dzidzią było wszystko ok. żadnych oznak przenoszenia. Rozumiem siostrę bo też się tak zamarteiałam, ale oni na prawdę wiedzą co robią. Pozddrowienia

Gość tyle sie w tv naoglada..
czasem ma sie wrazenie ze chca kase...

Gość wiecie cos o tym...
dziekuje za odpowiedzi

Gość w moim przypadku pełny
stosunek przyniósł efekty jednak w szpitalu może być problem

no to nie ona pierwsza ma taki problem Miałam termin na 22sierpnia a urodziłam 15września,były zastrzyki i kroplówki-skończyło się cesarką. strasznia się bałam o dziecko i tak się zastanawiam czy lekarze czekali na kasę czy co?! Synek jest zdrowy i rpzwija się prawidłowo. Powodzenia dla siostry i szczęśliwego rozwiązania.:)

Gość oj jojoj
a to prawda z tym starzejacym sie lozyskiem?>