Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

AUTOSTRADY DO NIEBA

Polecane posty

Gość Laurrrrra
dobra dobre Minnie opowiedz nam co robisz z tymi wrzodami wszyscy chcemy posluchac!!!

ależ Mnnie! jesteś tylko wrzodem na ciele topiku tego pierdoły pućka :D

Jak obsmarowac kogos szyderczo na topiku : Instrukcja: 1. Zalogowac sie na pomaranczowo..pod dziwnym nickiem 2. Zbluzgac kogos... 3. Puscic bąka 4. Zniknac Przykład wyzej !!!!

Gość Laurrrrra
:P

Gość Laurrrrrrra
:P

Gość ghkjdhgkjd
:~

e tam dziecinnie od razu...:) Dea czasem ludzie niezrównoważeni psychicznie piszą takie rzeczy, a ludzie zamiast podziwiać za radosną twórczość od razu mówią: dziecinnie :D:D:D

Lauro mineło tyle lat;) A Ty jeszcze mojego Puciusia hmmm czarujesz;) - mały zarcik, na miły początek weekendu;) Ja też mam fajne bluzki:) Moze nie takie jak ta Pani, ale równie fascynujące:) hmmm literka a b c d e Tak u mnie tez ta prawdziwa wypowiedz to ta pod e:) 👄

A co do twórczości tu juz mowie powaznie (bluzka, to zart) hmm te limeryki co dzis słyszałam i to od takich ludzi, a mowia o tym glosno. A Puciek ma lepsze, limeryki i rymy czestochowskie:) o cała autostradę do nieba niż ci z programu Madzi;)

Nie wierzysz, ze mozesz się podobać:P cos ty:) Możesz i to cały:) słowem, ciałem, gestem:):P

Iryssa:) maluje odpowiedz cisza, a to mówi za siebie;) Wybieram pocałunek pod a potem moze byc ten pod b c d e :)

Na powitanie:)👄 reszta całunku on real:P miłego weekendu - będzie miły, bo 2:) to symbol września:P i nie tylko:)