Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Interpress

Na co liczy mężatka nawiązująca romans przez internet

Polecane posty

Gość Interpress

zabicie nudy codziennej, ożywienie swojego życia seksualnego, ciekawą przygodę erotyczną czy też znalezienie wartościowszego partnera niż mąż.

Gość Interpress.
A który motyw wg ciebie jest najważniejszy

Gość Interpress.
uwaga podszywacz który udaje oryginał usiłuje być dowcipny

Gość czasami może brak jej
zwykłego zainteresowania ze strony męża

Gość stawiam na nude

Gość wałeczek
Liczy na perwersyjny sex - mam nadzieję... :). Zgłaszam się na ochotnika...

Gość kasiczka kasiczka
mezatka na co liczy-to jej sprawa, dajcie ludziom pozyc, kazdy ma swoje problemy...

Gość oj ten net..
tak łatwo tu o zdradę...i wogóle wszystko ;)

Gość Józia
liczy na dobry ubaw ,oderwanie od codzienności

Gość kpt Kloss
a może na to coś czego nigdy nie otrzyma od męża trochę adoracji troskliwości o jej potrzeby i uczucia że komuś jest potrzebna

Gość przygoda...przygoda
i jeszcze raz przygoda... ;)

Gość przygoda...przygoda
ensiferum----> tylko zgadł ;)

Osobiście liczę na to, że ktoś inny da mi kopa do skończenia wreszcie mojego związku, albo raczej pseudozwiązku, z mężem. Bo sama nie mam dość siły. Na co liczą inne, nie wiem. :O Tyle, że tego romansu jeszcze nie mam, chyba jestem zbyt wybredna. :P

taka.. - ten kto inny , to nikt inny jak kochanek ...poszukaj sobie - nietrudna sprawa , zalatwisz co masz do zalatwienia ...a potem ??? to juz zalezec bedzie od kochasia - po jakim czasie zechce wrocic do zonki ;-)

Gość Wszystkie jestescie puste
i próżne. "Mój mąż nie chce sie kochac, wiec sobie kogos znajde".Biedactwo i co teraz?Zabrał wszystkie zabaweczki i teraz pozwolisz komus w sobie wiercic? Pamietaj o tym, ze dla kazdego potencjalknego przyszłego kochanka bedziesz tylko zwykla szmata do pobawienia sie przez pwnien czas 🖐️

---> Ensiferum: właśnie dlatego piszę, że jestem wybredna. Nie chcę żonatego. Chcę kochanka i przyjaciela w jednym. I żebym miała z nim o czym rozmawiać i żebyśmy śmiali się z tych samych rzeczy. No wiesz... Taki facet do wszystkiego. #3w jednym albo nawet 5 w jednym. Optymistka ze mnie. Qrna. :O

----> wszystkie jesteście puste: jasne, wiesz to najlepiej, bo nas znasz. Zwłaszcza naszych mężów i to, czego nam w nich brakuje. :O

Gość mnie raz na czacie
zaczepila mezatka... od slowa do slowa i powiedziala o co jej chodzi.... ale uciekla kiedy jej zaczalem dawac rady jak z mezem polepszyc wspolzycie... jakas dziwna :P

Ja szukałam oparcia i pocieszenia, wysłuchania i przyjaźni, bo tkwiłam w strasznym zwiazku od kilku lat (nie potrafiłam tak po prostu zerwać, głupia). I znalazłam męża, z którym jestem bardzo szczęśliwa, a netowe rozmowy od razu straciły na atrakcyjności.

Gość mnie zaczepila raz...
gdyby ta pani potrzebowala rozmowy przyjazni itd to chetnie by ja ode mnie dostala. ale ona zdaje sie co innego chciala zaspokoic a ja nie mialem nastroju do takich zabaw z mezatkami z drugiego konca Polski :P

Gość komentarz nie ma miejscu
Takatamsobie - dokladnie wiem o czym mowisz.. Ja tez bym takiego chciala. Tylko jakos ciagle na gowniarzy albo erotomanow trafiam :-0

Tak mi sie po prostu udało trafić na odpowiedniego faceta - przez gg. Potem troche zabiegów z mojej strony, jakiś szczesliwy przypadek po drodze i teraz jesteśmy już ponad rok po slubie. Zdaje sobie jednak sprawę z ryzyka. Ale zyczę Ci szczęścia, Takatamsobie :)

taka...- zycze ci tego :-) tj. takiego 10 w jednym , i znajdziesz ...tylko na jak dlugo ?? No chyba , ze bedziesz miala szczescie jak "aza..." . Rozumiem was , bo wy juz tak macie ...;-)

Gość Noah..
Na co liczy mężatka nawiązująca romans przez internet? na to samo co zonaty facet. Liczy na to ze znajdzie to czego brakuje mu w związku najbardziej ....... Ja to znalazłem i jestem szczesliwy :) a teraz mozecie porzucac we mnie kamieniami :D

Gość w takim razie na co liczyla
ta o ktorej pisalem... ona liczyla na seks tylko..... rzeczywiscie swieta kobieta brakuje jej uczuc :P kogo oszukujecie robiac z siebie meczennice.