Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Interpress

Na co liczy mężatka nawiązująca romans przez internet

Polecane posty

Gość Noah..
widze ze wszystkie mezatki jedną miarą traktujesz .. a to conajmniej mało taktowne :P

Gość Noah..
a nawet jesli liczyła na sex to co? tak wiele by Ci ubyło ? a moze własnie dzieki niej przezyłbyś coś fantastycznego ?

Gość liczyła na ....patyczkach

Gość w takim razie na co liczyla
przezylem duzo przyjemniejsze rzeczy z mlodszymi od niej z pewnoscia :) nie trafila na prawiczka ktory koniecznie by chcial sie uczyc od starej dosiwdczonej....

Gość hihiihihih
pzryjemniejsze? a co sam freda marszczyłeś ?

Gość bardzo o o
Jestem męzatką i u mnie netowe znajomosci straciło na wartosci juz dawno temu. Nie szukałam niczego odkrywałam jedynie net. Tez poznałam faceta jestesmy ze soba od 5 lat. Poznałam go realnie chociaz nasze pierwsze rozmowy były przez internet. Po prostu okazało sie ze znajdujemy sie blisko siebie wiec postanowilismy sie spotkac. Ale zaznaczam zanim go poznałam rozmawiałam znim 3 razy prezez net:) Kocham go bardzo :)

a co tylko o takich przyjemnosciach slyszales ? :) wspolczuje :P a moze jestes jedna z tych starych bab ktore szukaja mlodych facetow hehehe

Gość Noah..
nie napisałem nigdzie o nauce tylko o podarowaniu komuś odrbine czegoś czego pragnie ....widze jednak ze nie masz pojecia o czym mówie wiec daje za wygraną ;(

Gość Noah..
jestem facetem palancie Noah.. to imie męske !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mialem to czego pragne !!!! wiec chyba my sie nie zrozumielismy widocznie..... zadna stara baba nie musiala mi dawac seksu ... nie potrzebuje zdesperowanej mezatko do tego....:)

a ja gdzies napisalem pierdolony kretynie ktory nie umie czytac ze jestes kobieta..... mam troche wiecej inteligencji widac niz ty bo ja akurat dobrze zrozumialem.... giertychowa maturka ?? nie dziwie sie ze sie nie zrozumielismy :P

Gość Noah..
to jakaś farsa to ty miałes jej dac a nie brać jessssssu co za człowiek sam nie wie co pisze ani tym bradziej czyta...

Gość Noah..
hihihihi człowiek inteligentny nigdy nie powie o sobie ze nim jest ....nie chce sie znizać do Twojego poziomu bo musiałbym sie nisko schylać sorrki

Gość bardzo o o
Polacy to jednak agresywny naród ;)

Ciężko powiedzieć na co liczy, powodów jest wiele. Ostatnio przeczytałam książkę na ten temat 'Romans internetowy' z wydawnicta "Historie prawdziwe" i tam ciekawie przedstawione jest to zjawisko, opisane z różnych perspektyw. Jak ktoś jest ciekawy tak bardziej z 'naukowego' albo psychologicznego punktu widzenia, a zarazem właśnie prawdziwych historii jak to wygląda to polecam.