Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaraczek niemarkowy

czy liczy się tylko Nike, Adidas, Reebok, Puma?

Polecane posty

Gość esh
kurwa mac :o ale przeciez nike itp to są typowo sportowe marki!!! ja wcale nie kupuje w tych sklepach, to oznacza odrazu ze kupuje ciuchy w ciucholandzie, albo na bazarze!!! kupuje firmowe, duzo lepsze i duzo drozsze ubrania innych marek... które przeciez sa! a wy widac ze wsi wszyscy jestescie i nigdy w galeriach nie byliscie skoro znacie tylko takie marki jak nike i puma.. pff

ja mowei tylko o butach, zadnych innych rzeczy nike nie mam. ogolnie to kupuje w H&M (szmatki maja ale trafia sie czasem cos fajnego), Calliope ostatnio mi sie spodobalo, czasem House, Promod, Reserved, zdarza sie New Yorker ale to tez szajstwo, nie pamietam co jeszcze...Vertus moze :D

Gość Gala
ej Esh, a co ty sie tak niezdrowo podniecasz, a kupuj sobie co chcesz i gdzie chcesz i odwiedzaj sobie galerie, i badz zawsze trendy, a my uwazamy ze nike jest wpozo a ty to uszanuj

ja rowniez i to na wyprzedazach...:O fakt to jest taka presja otoczenia,co szpanuje kij wie czym i patrzy na inncyh z gory..ostatnio chcialam sie zapisac na aerobic e.tc....w najblizszym klubie fitness....karnet na miesiac wynosi 350zl...ale zrezygnowalam bo musze 2 razy tyle wydac na ubior itd....coz zobaczylam te wyniosle panienki,coreczki biznesmenow i znanych lekarzy ,prawnikow.e.tc w extra ciuszkjach w drogich samochodach, i se pomyslalam,jak beda sie na mnie gapic i komentowac to juz w ogole odpuscilam by nie psuc se humoru i czasem zdeczka nie nadwyrezyc mego poczucia wartosci... :O

no tragedia z tym snobstwem :o nie chodzi tu bynajmniej o zazdrosc ze ktos ma a ja nie tylko o to ze sie tak z tym obnosza, probuj z taka pogadac to spojrzy na ciebie jak na dzikusa :o

Gość esh
ej ja nic nie mam do nike. tylko nie rozumiem jak mozna sie ubierac w tych sklepach na codzien!!!!! :o :o :o wejdz sobie na stronke no nike! oni produkują ubrania typowo przeznaczone do sportu!!! nie do chodzenia! wy się osmieszacie wychodzac w takich ubraniach na miasto! np panienka stoi zadowolona ze ma orginalne buciki nike.. a tym czasem nie zdaje sobie sprawy nawet ze ma na sobie buty do piłki nożnej halowej. czysta kompromitacja..

nie no do szkoly id o sklepu są dobre takie buty,wygodne:D robią tez takie klasyczne modele do chodzenia........zresztą taka moda... a no fakt teraz tylko ten Lacoste...oraz tiroweczka(smiem twierdzic,ze czesto okazuje sie podrobką) Von Dutch.......

Gość esh
równie dobrze mozecie iść do GOSPORTU i poubierac takie spodnie co mają w kroku takie pogrubienia (które są przeznaczone dla rowerzystów) :o

tak tak esh, juz sie z toba zgadzam :D moje buty sa akurat do tenisa i co, to znaczyze moze je nosic tylko laska grajaca w tenisa? :o bez sensu, jak mi pasuja to bede w nich dobrze wygladac, trzeba uiec wybrac sposrod butow portowych take ktore nam pasuja. ide do kina 🖐️

Gość dziewczyny mają łatwiej
Wy możecie kupić sobie coś niefirmowego, bo dla was jest dość duży wybór ubrań, a faceci w czym mają chodzić? Z reguły niefirmowe rzeczy dla facetów to szajs :-O

Gość bez pumy
A House, Diverse, Cropp, Reporter, Big Star? To nie jest taka górna półka jeśli chodzi o tzw. firmowe rzeczy, ciuchy są ok, chociaż pojedyncze bluzki określiłabym jako zwyklłe szmaty :o Po przecenach w takich sklepach można zrobić niezłe zakupy za nieduże pieniądze;)

Wróciłam do domku a tu niespodzianka: tyle wpisów. Dzięki wam wszystkim. Podsumowując to co tu napisaliście: 1. nie należy się ubierać w odzież wspomnianych firm na co dzień 2. warto kupić jedynie buty i to te droższe, bo tanie to podróba 3. w ubrania firmowe od stóp do głowy ubierają się tylko małolaty i wieśniaki 4. są lepsze firmy np. Diesel, Dior, Armani itp 5. ci co mają dużo kasy preferują firmy z pkt. 4 6. nie szata zdobi człowieka Proszę sprostować, jeżeli coś nie tak napisałam. A co do tego ostatniego (pkt 6) mam wątpliwości. Pozdrawiam tych za i tych przeciw.

Pkt 6 to podstawa :) Co z tego, że Nike na nogach, skoro słoma z nich wystaje

wtedy pkt 6 musiałby brzmieć: nie tylko szata zdobi człowieka a jest inaczej, prawda?

Gość Trzeba nie mieć mózgu żeby
Za DARMO REKLAMOWAĆ jakąś firme !!! :o:o

Oczywiście zaraz jakiś tęgi mózg się odezwał. A zeszyty już spakowane?

Gość Absolutnie tak
Na czole sobie poprzyklejajcie logo tych firm !

Gość jeszcze ESPRIT sie liczy

Gość qqqqq
pytanie troche nie na temat ale moze wie ktos ile kosztuja buty NIKE COURT TRADITION LEA V

Gość varicella
Niestety, w/w firmy z uwagi na koszty większość swjej produkcji przeniosły do Chin i na litośc boską. to widac!! Uważam ,że polskie firmy takie jak STO PROCENT, PROSTO, ETYLINA mają jakościowo o wiele lepsze ciuchy w stylu miejsko-sportowym. Uważam, że liczy sie przede wszystkim jakość, a nie logo i na takiej zasadzie kupuję ubrania np. mojemu synowi. Koledzy mu zazdroszczą, bo ma rzeczy, w których wygląda i czuje się bardzo dobrze. Jest jedna zasada, która zawsze się sprawdza - dobra jakościowo klasyka na każdą okazję i zawsze jesteś dobrze ubrany

Gość varicella
i jeszcze jedno, niedawno kupiłam buty NIKE w firmowym sklepie do koszykówki mojemu synowi, rozkleiły się po 2 miesiącach, a kosztowały 400 zł. Powiedziałam - nigdy więcej. Zobaczymy, co będzie z reklamacją...