Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaraczek niemarkowy

czy liczy się tylko Nike, Adidas, Reebok, Puma?

Polecane posty

Znajomi chodzą tylko tak ubrani. Jak ktoś ma ciuchy niemarkowe to jest od razu niemodny i traktowany z pogardą.

Gość trumtururum
oprócz tego tesco i biedronka :P

Gość a więcej
nike, adida,puma i takie tam to wiocha jest... widac masz znajomych dresow :O najlepiej ich zmienic :)

Gość fochaj
ja mam buty Rebook i tez zyje :classic_cool:

Nigdy nie miałam na sobie nic z tych firm i żyje :D Nikt mnie przez to nigdy nie traktował z pogardą :P 🖐️

a mówia ze nie szata zdobi człowieka .....wiec co jej firma? bleee ........................:-0.....................

Gość wiesz... mnie stać na te
"firemki" ale chyba bym się spaliła ze wstydu, gdybym się w to musiała ubrać:o Toż to szajs, syf, w Polsce kurna tyle atletów i sportowców, brzuchy od piwska, krzywe nóżki, łapki jak patyczki, tępa morda a skarpety do kolan i Nike na dupie:o Porażka.... Ja zakłądam takie ciuchy jak idę do fitness klubu podłogę tyłkiem wycierać na jakichś matach, bo normalnych ubrań szkoda- porozciągają się, poniszczą... Po to wymyślili takie ciuchy- tylko do przepocenia i wytargania po glebie się to nadaje...

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja mam jedne buty pumy ;] w zyciu nie ubralabym sie w same nike , adidasy, itp, bo to po prostu dresiarstwo. duzo rzeczy kupuje na "szmatach"

Gość mmmmmmmnmn
Naprawde jeszcze jacys ludzie chodza w tych ubraniach po miescie?

Nie tylko znajomi, wszyscy wokół się tak ubierają: niektórzy dorośli, cała młodzież i nawet dzieci. Aż strach wyjść w czymś innym z domu, bo obśmieją.

Gość to gdzie ty mieszkasz
??? Na pradze????:o

Nie wyobrażam sobie, żeby chodzić ubranym w Nike czy Adidasie. Zresztą nie widziałem, żeby mieli np marynarki.

Nie wierzycie? Po sąsiedzku rodzinka: rodzice plus 5 dzieci (pięcioro, jakby kto nie wierzył). I co? chłopaki mają buty marki Puma, spodenki marki Adidas, nawet jednego w kurtce widziałam z Nike. Pracuje tylko ojciec. Kokosów nie mają, jeździ zgnitym maluchem.Ale chyba presja otoczenia jest i dzieci się tak ubierają.

Ja lubie miec buty sportowych firm. ale spodni, bluzy czy kurtki juz bym nie zalozyla.

Gość nie bój się mieć
własnego stylu a wyśmiewaczy olewaj, niech sobie śmigają w dresikach

Gość ale jestescie ograniczeni
sa ludzie ktorzy prowadza aktywny tryb zycia i chodza na zajecia sportowe i musza sie odpowiednio ubrac. Nie widzialam zeby ktos, nawet rekreacyjnie biegal w szpilkach albo japonkach. Z reszta nie ma sie co dziwic, jak jestescie zaobsorbowani tylko tym czy uda mi sie kogos poderwac albo co to znaczy jak powiedzial to, czy tamto i tylko zakladacie durne topiki :O

Gość wkurzasz mnie
młode laseczki i panny na wydaniu robią wszystko by znaleźć chłopaka a jak znaleźć? trzeba wabika.mini kozaczek dekoldzik, przeciez adidasy nie przejdą:)

Gość nie nie tylko
takie marki. Liczy się przedewszystkim Venezia, Mexx, Ecco, Deni Cler, Max Mara, Diesel

Gość Echhhhhhhhhhhhhh
Szaraczek niemarkowy - nie liczy sie marka , tylko umiejetnosc zestawienia ze soba roznych czesci garderoby. Znam wiele Amerykanek, ktore wlozywszy na siebie 1000$ wygladaja jakby sie ubieraly w najtanszym sklepie, jak tez osoby, ktore potrafia z tanich ciuchow wyczarowac elegacki stroj... Nike, Adidas, Reebok, Puma - hmmm to wcale nie sa firmy swiadczace o bogactwie. Ostatnie addidasy kupilam za 15$ (oryginalne oczywiscie) w oryginalnym sklepie.. hmmm produkowane w CHINA Ludzie nie dajcie sie zwariowac metkom..Metki nie widac -widac caloksztalt!!!!!!!

Gość Echhhhhhhhhhhhhh
nie nie tylko - marki, ktore wymienilas to srednia polka - moze pora przestac szpanowac ??? Jak juz ma byc markowo to polecam Dior, Chanel, Chloe, Prada, Gucci, Dolce& Gabanna. - SZPANOWAC TEZ TRZEBA UMIEC!!!

ja uwielbiam buty Nike, ale zeby zalozyc spodnie albo bluzke jakiejs sportowej firmy z wyzej wymienionych to wiocha :o zostawiam to dresom...

Gość do ehhhhhhhhhhh
:D Z tym, że ty wymieniasz, a inni się ubierają:o

u nas jak ktos ma spodnie D&G albo Prady to ludzie mysla ze to podroba :D ehh taki mamy ten nasz nędzny kraj...

Gość pralinka pierzynka
No a kto tutaj szpanuje? Raczej właśnie ktoś, kto mosi kurtkę z napisem adidas, jakby jeszcze było czym:) A co do średniej półki- w zeszłym roku kupiłam sobie piękny płaszcz na jesień z Deni Cler i kosztował mnie 5 200zł, także nie wiem, czy to taka średnia pólka. Oczywiście, mam też skórzany płaszcz z wielkim , furtrzastym kołnierzem, za który zapłaci8łam dużo więcej, ale tamten nie jest ze skóry. Także jak na polskie warunki, myślę że to i tak dość wysoka pólka;) No i jeśli chodzi o ścisłość- kto sie ubiera w Diorze?:o Jeszcze Prada czy Lacoste- no, czasami. I uwielbiam Miss Sixty;)