Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

Cwiczenia na smukle nogi, oraz kilka innych porad. Sprawdzone przeze mnie!

Polecane posty

Gość malgoska.
no tak:-) zauważylam to juz po wpisaniu prosby...

Gość Zeberka_k
Nawet nie wiecie jak się cieszę że trafiłam na ten temacik. Mam straaaszne nogi a szczególnie łydy. Nie moge ich nigdzie pokazać. Nie mam zdjęć ale wymiary podam to kazdy się zoriętuje o czym mówie. Jestem strasznie niska. Mam zaledwie 158 :( góre mam XS (zero cycków) a dół M. W pasie 63cm udo 53 łyda 37 kostka 23 Dziś pierwsze ćwiczenia :) Za jakiś czas opiszę rezulataty. A i co za idiotka napisała że masz salcesony :/ Pewnie jakaś marna z mordki i ci pozazdrościła bo sama ma kaflatą twarz :D

:) dzieki! ja zaczelam znowu cwiczyc intensywnie pamietam ze zawsze mialam dobre samopoczucie po tych cwiczeniach no i samoocena tez szla do gory:P pisz jak ci idzie. i jak mozesz daj jakies zdjecia. Bedziemy sie wzajemnie podtrzymywac na duchu i mobilizowac

Gość ***Anka***
Hej Dziewczynki! Pozwolicie, że przyłączę się do Was? Moja historia jest taka: miałam szczupłe nogi- udo 50 cm więc wszystko było ok... Ale niestety zaczęłam jeździć sobie na rowerze na zbyt dużym obciążeniu :( :( i efekt jest taki, że nie spaliłam nawet za bardzo tłuszczu, tylko rozbudowałam uda- w najszerszym miejscu maja teraz 53 cm- może to nie jest aż tak dużo, ale jestem wkurzona- bo mam przyrost 3 cm za same "dobre chęci" :(:( a dobre chęci były takie, że chciałam ujędrnić pupę i pozbyć się cellulitu- i tu efektu żadnego!!! Cellulit jak był, tak po tym rowerze nadal jest, pupa...no może trochę zmalała, ale nie jest jakaś super jędrna:( no i stwierdzam, że ten rowerek w sumie to poszedł mi właśnie tylko w przednie mięsnie nóg- głw. uda!! Bardzo chciałabym z Wami ćwiczyć, ale nie wszystko rozumiem z początkowego opisu:( Xashax007 prześlesz mi również te rysunki? mój e-mail: tankgirl21@wp.pl Pozdrawiam Was wszystkie!

Gość eger
wlasnie dzis odnalazlam te porade nie moge sie doczekac zebysprobowac bo wierzcie mi od kilku lat ksztalt mich lydek i grube kostki spedza mi sen z powiek, co gorsza nie pamietam kiedy wlozylam spodnicze i buty na szpilkach (bo to jeszcze bardziej uwidacznia niezgrabne nogi!)musialabym byc ciagle na diecie zeby troche je odchudzic, ale nawet gdy osiagam prawie rozmiar 34 to mam te cholernie niezgrabne lydki i grube kochy! juz w koncu myslalam ze jestem jedyna z tym problemem; wstyd mi nawet rozebrac sie przed moim chlopakiem, a on zawsze chce mi kupic jakies sexy buciki, ktorych ja oczywiscie nie wloze; niezla moja buzka, fajny biuscik , nogi - koszmar, dzis dolaczam do waszego grona i opisze co bedzie sie dzialo gdy pocwicze kilka tygodni!!! pozdrawiam, moze to dla nas w koncu nadzieja...

Gość **gwiazdeczka**
A ja mam wręcz odwrotny problem- mam bardzo chude nogi, zarówno łydki jak i uda. W sumie fajnie sie z tym czuje, bo są bardzo długie i zgrabne;) ;) ale- dobranie butów to po prostu koszmar! Wszystkie kozaki są dla mnie za luźne w łydkach ;) muszę kupować te "szczuplutkie" modele. buziaki dla Was i życzę powodzenia!

Oczywiscie ze jest nadzieja. wszyscy mamy takie same kosci tylko inne kasztalty miesni. naszczescie miesnie da sie wymodelowac:) pozdro! PISZCIE JAKIE REZULTATY!!!

Gość eger
droga autorko, moim zdaniem masz fantastyczne nogi po tych cwiczeniach, ja marze o takich , niestety nie mialam jeszcze czasu rozpoczac moich cwiczen, jak na razie ciagle czytam komentarze i wieszto bardzo smutne, ze za twoja smialosc pokazania nog ktos odwazy sie na ostry krytycyzm w stosunku do twojegon wygladu; cieszy mnie jednak to ze nie dasz sie nikomu, bo sama wiesz ze twoje nogi wygladaja swietnie, moje to niestety filary, proste i grube w kostce na dodatek z cellulitem, czy towje droga auturko tez tak wygladaly przedtem , prawie bez zarysu miesni, prosze odpisz, bo moze to ja jestem takim jedynym przypadkiem ? teraz nie przesle moich zdjec, bo nie chce sie narazac na komentarze ktore bardziej bymnie zdolowaly, ale jak tylko osiagne rezultat to obiecuje wrzucic cos na serwer! cz moglabys mimo wszystko pokazac twoje nogi z profilu? pozdrawiam wszystkich i zycze samych sukcesow, radosci z osiagnietych rezultatow a nie placzu po nocach, bo sama cos o tym niestety wiem...

Gość eger
dzis rozpoczelam z wielkim zapalem cwiczenia, po serii 20 z kazdego padlam zlana potem i nawet zrobilo mi sie slabo, ale wiem ze wynika to z tego ze nie jestem typem sportowca i nie uprawialam zadnych cwiczen od kilku lat, dlatego tez ciesze sie bo cwiczeniom towrzyszyl bol miesni, ale nie bede sie za bardzo forsowac poczatkowo tylko stopniowo zwieksze liczbe powtorzen, za tydzien opisze czy cos sie wydarzylo, po2 tygodniach dorzuce extra spalacz tluszczu Super Fat Burner, ktory juz kiedys uzywalam i swietnie pozwolil mi spalic nadmiar tluszczu w ciele bez limitow jedzenia (oczywiscie staralam sie troche ograniczac, przede wszystkim slodycze!) i nie doprowadzil mnie do anorexii, ale pozwolil mi sie czuc lekko i zdrowo, bez cellulitu na nogach; bardzo wazne - nie powoduje efektu jojo wtedy, kilka lat temu z 63 kg zeszlam na 51kg w 6mcy! prawie wcale nie cwiczylam, a przy stosowaniu tego preparatu wskazane sa cwiczenia, wiec przewiduje duzo lepszy efekt w polaczeniu z tymi teraz pozro!

Czesc Eger! Postaram sie przeslac tobie wiecej zdjec. Wiesz, ja sie wcale nie martwie tym co inni tu pisza. Tak w ogole to mi to wisi. Ciesze sie ze moge paru osobom pomoc :) Jesli komos sie nie podoba to co tu publikuje, to po co yu w ogole wchodzi... Napisze do ciebie teraz na emaila. Jak chcesz to przeslij mim kilka fotek. Pozdrowienia, Xashax007

Gość kasiulek34
hej witam wszystkich, moge sie dolaczyc ? bardzo chcialabym dostac te rysunki z cwiczeniami jesli to mozliwe, nie chce wykonywac ich zle byla by to tylko strata czasu z gory dziekuje kasiulek34@vp.pl

Gość kasiulek34
hej ja mam jeszcze jedno pytanko co do tego peelingu tzn chodzi o proporcje , ile tych fusow i jaki olejek stosowac ? mam nadzieje ze znajdziesz chwile na odpowiedz

Gość kasiulek34
to raz jeszcze ja tak czytam i czytam te wasze wypowiedzi i nie wiem juz sama, czy dzieki tym cwiczenia uda mi sie zmniejszyc obwod moich lydek , jak tylko przechodze na diete szybko schudne ale moje lydki sa zawsze tek samo ogromne, nie chce zeby bardziej mi sie powiekszyly prosze napiszcie cos nie wiem czy mam zaczynac

Gość jolaa85
droga autorko a napisz mi tylko jedną ważną rzecz jeśli możesz...bo zastanawiam się nad jednym: piszesz ze trzeba 100 razy wykonywac kazde cwiczenie albo i nawet 300 ale od razu czy w ciągu dnia? Jak to jest? Bo na początku pisalas zeby nie robi przerw bo inaczej to strata czasu ale kto da rade tyle razy zrobic powtorzenia? Ja myslalam ze moze wystarczy po 30-50 razy kilka razy dziennie..mylę się?

Hej. Ja tez robilam te cwiczenia ale nie po 100 razy tylko 50- poniewaz mam wielkie nogi i ciezko nimi od razu az ytle wymachiwac :-) W kazdym badz razie cwiczylam 2 meisiace to i kurcze ani cm nie stracilam!!! Jestem zalamana bo wychodzi na to ze nigdy sie nie pozbede tych jul na nogach. Poniewaz ja oprocz tluszczu mam tez duze miesnie na lydkach wiec jest mi ciezko. Ale jestem zawzieta i znow cwicze ten zestaw plus stretchingu duzo zeby wysmuklic ten miesnie ahh jeszcze mumifikacje robie z fusami kawy i olejkami i wczoraj mnie to troche pocieszylo bo stracilam 1 cm z lydki i uda po dwoch zabiegach. Dam znac jak cm zleca.... kiedys moze zleca.....

Aby cwiczenia dzialaly musicie wyczuc gdzie klasc nacisk , na jakie miesnie. nie wystarczy odbebnic cwiczen. Trzeba sie rowniez koncentrowsc

Potrafie wyczuc kiedy miesnie zaczynaja pracowac i tak tez bylo podczas tych cwiczen, jednak nie stracilam cm. POmimo tego ze rowniez korzystalam ze stretchingu. Napewno sa osoby na ktore dzialaly te cwiczenia, mysle jednak ze to sa osobe ktore dotad nie mialy zbyt duzych miesni, ja mam dosc rozbudowane lydki i uda ale glownie sa to nabite (niestety) miesnie.

Gość andzia345
przeczytałam cały wątek i jestem taaaaaaaaak napalona na te cwiczenia ze zaczynam od ZARAZ! :D Napisze o efektach za tydzien, mam nadzieje że zmniejszą mi sie choć troche te moje dwa kszmary :P

Gość andzia345
koszmary*

podaje wam telefon do tej babki ktora tym wszytskim rządzi: 667 312 559 polecam i nie tylko ja, super cwiczenia i efekty;)

XashaX :) czy ja mogę prosić o rysunki Twoich cwiczeń na maila??? przeczytałam wszystkie strony topiku i aż tupię nuziami z niecierpliwosci, kiedy skończę pracę i dotrę do domu zacząć się ruszać:) sen z powiek od lat spędzają mi te nieszczęsne kostki i łydki, z którymi moje nogi wygladają jak słupy podpierające stodołę a nie ludzkie kończyny:( mail w moim profilu z góry wielkie dzieki:) 🌼

link do rysunków jednak działa:D pozdrawiam wszystkie ćwiczące - od dziś i ja do Was dołączam :D Idalka🌼

Gość dgfghkfjdvc
Wiecie co? Cwicze juz 3 miesiace I 1 wszy raz zauwazylam ze robi mi sie przerwa pomiedzy lydkami kiedy stoje I mam zlaczone nogi!!!!!!!!!!!!!