Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Akasha

co myslicie na ten temat??

Polecane posty

http://www.opoka.org.pl/biblioteka/X/XK/o2_benny.html Ja myślę, że to przesada... Jestem katoliczką i rozumiem, że może to obrażać uczucia religijne, ale żeby od razu bojkotować witrynę? Tylko za to, że opublikowała coś, co może się nie podobać? A już dopisek OD REDAKCJI mnie totalnie dobił. Przecież facet w felietonie tylko zwrócił uwagę na bezsensowność majstrowania tego filtra, skoro można go obejść. Trochę poczucia humoru?

Gość jeeeeeeee
a gdzie można ten filmik obejrzeć?

Gość Big Sister 23
Autorko topicu- puknij sie w łeb młotkiem lub czys innym:o I ty sie nazywasz katoliczką?? mówiąc o poczuciu humoru w sprawach religijnych:o

Gość Buaaaaaaahahaha
wiec moze skoro chcesz troche poczucia humoru to pośmiejmy się z ciebie:D porąbana szmato:classic_cool:

Nie chodziło mi o poczucie humoru co do filmu, tylko co do felietonu. Jak już napisałam, rozumiem, że film obraża. Czytajcie ze zrozumieniem, proszę.

Poza tym, obrażanie kogoś za inne poglądy (jeśli je reprezentuje) nie jest oznaką bycia człowiekiem kulturalnym.

Katolicy ci otodoksyjni znowu przeginają ... jezeli doprowadzają do coraz większego ograniczenia wolnosci słowa coś mi sie wydaje ze trzeba bedzie im ograniczyc wolnosc wyznaniowa :O

Gość mathilda
A ja się zastanawiam, czy wszyscy, którzy tak tu bluzgają jadem, rzeczywiście usuną konta pocztowe na tlenie; może jnawet nigdy już nie pokażą się na Kafeterii?? :P