Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalalmanaooooo

dziewczyny od 5 dni mam rozwolnienie a biore tab anty co radzicie?

Polecane posty

Gość zalalmanaooooo

do tego kluje mnie lewy jajnik i az noga cala boli

Gość asiat
nie bierz mnie ak bolal ze musialam zerwac plaster...moze sie okazac ze masz zakrzep...uwazaj.

Gość owocka
A od dawna bierzesz tabletki czy dopiero zaczęłaś? Jedno jest pewne - musisz sie dodatkowo zabezpieczac..

Gość sara08
OJEJKU, JA TEZ TAK MIALAM PO TABLETKACH, TEZ MIALA ROZWOLNIENIE A KOCHALISMY SIE CODZINNIE TYLKO BEZ WYTRYSKU DO SRODKA, WIEC NIE WIEM MARTWICIE MNIE TROCHE JA SIE DODATKOWO NIE ZABEZPIECZALAM NAWET

Gość zalamanaoooooo
teraqz w czasie rozwolnienia ani razu sie nie kochalam. a teraz jak szlam to az mnie noga cala bolala!!!!masakra-jezeli to ten zakrzep to co powinnam zrobic? to jest moje 4 opakowanie tab

--> zalalmanaooooo -- Ty, kobieto, przede wszystkim zrób coś z tym rozwolnieniem, bo grozi Ci odwodnienie. 5 dni???

Gość owocka
Kup "stoperan", po jednej tabletce powinno ci przejść rozwolnienie. A ta biegunka to raczej nie jest spowodowana tabletkami choć nie wiem. Tylko nie mam pojecia co z tą nogą. A dużo ci jeszcze zostalo tabletek w opakowaniu? Jak kilka to dokończ i nie bierz nastepnego. A jak dużo to przerwij branie już teraz.