Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgf

BIUST NUMER D85 ...czy to sredni rozmiar czy duży już?

Polecane posty

Gość dfgf

jak wg was?

Gość polaksasa
wg mnie średni i przecietny rozmiar Polek.

Gość polaksasa
biust który podala panna wyżej to nie jest duży biust raczej bo wiekszosc panien ma chyba taki rozmiar w POlsce..

Gość anita wernmeee
duzy to jest raczej DD kretynki!czyli taki jak ma doda

Gość anita wernmeee
ale przecież biust D to normalny rozmiar duzy biust to rozmiar DD z tego co wiem czyli 2 razy jedno D

Gość gfdgdgf
też uważam ze D to większy troche niż sredni więc nie masz sie czym chwalićautorko wątku:) pozatym duże piersi ma doda albo pamela a one mają podwójne D jak ktos wyżej powiedzial..to jest duży rozmiar.

Gość no raczej duzy
bo juz samo 85 cm pod biustem wyglada hmmm...sporawo a do tego jeszcze te kilkanscie cm samych piersi(no bo zeby byla miseczka D to musi byc spora roznica, ale nie pamietam ile) wiec chyba duuuuzy biust...ale nie wiem

Gość gfdgdgf
mały.

Gość gfdgdgf
no janapewno ma jednąpiers jak polowa głowy mojej ..ale nie wiem czy to dużo..

Pomijam miseczkę ale sam obwód pod biustem wynoszący 85 cm to jest bardzo dużo. Takich pleczystyk Polek to ja tak wiele nie spotykam, no ale ale mam tu na myśli młode Polki, a starsze panie mają niestety porzadne plecy, więc może ta średnia stąd? No nie wiem. :O

Gość gfdgdgf
miseczka D to maly rozmiar

Gość jesli ktos ma 85 pod biustem
to jest dosyc "przy sobie". wielkosc zalezy tez wlsnie od tego obwodu pod biustem. przeciez jest roznica miedzy 70 D a 85 D. jesli masz rozmiar 85 D, to znaczy, ze masz w boiscie jakies 105 cm, a to dosyc sporo

Pierwszy raz słyszę ,że jest numeracja DD. Po D idzie E A skąd DD i jeszcze pomysł,że to dwa razy D ,nie no paranoja. :O

Gość jak to
powyzej D zaczyna sie juz spory biust,skad wy macie te dane??Sama mam 75C i do skromnych biustów moj nie nalezy. a iles tam razy wiekszy!!!

Gość DO Allanka37
jest jest taki rozmiar DD i właśnie taki rozmiar ma moja mama - 70DD

Gość do gfdgdgf
D to wcale nie jest maly rozmiar ja nosze 75 D i napewno moj biust do malych nie nalezy.... a tym bardziej jesli wezmiesz pod uwage to ze autorka topiku ma 85 cm pod biuset wiec jej biust musi wygladac dosc obficie

chyba duży... ja mam 70 g... g jak gigant... ale pewnie rozmiar odzieży w biuście ten sam? 100 -102???

Gość ae
To jest duży biust, najlepszy dowód, ze naprawdę trudno jest dostać jakiś przyzwoity stanik (znaczy nie stanik babuni). Natomiast co do tego obwodu, to naprawdę zależy od budowy latki piersiowej i nie musi oznaczać otyłości czy czegoś takiego (ja mam 80D i widać mi żebra i każdy mięsień na plecach)

Gość surykatka z Zoo
co wy opowiadacie? to przeciętny rozmiar. ABC to małe rozmiary, D średni, DD i powyżej to duże.

Nie upieram się przy tym DD, bo ja kończę swoje zainteresowanie biustonoszami kończę na duzo niższej numeracji. Niemniej mówienie, że to przeciętny rozmiar- no to chyba ktoś chce wszystkie Polki dowartościować.

Gość Felice
no to moj rozmiar to.... 70 E :( moze nawet 70 F musialby byc czasem a o taki rozmiar nielatwo.. ostatnio duzy biust uwazam za jeden z najwiekszych moich wad fizycznych...meczy mnie to jak nie wiem :( MUsze schudnac po prostu staniki kupuje zazwyczaj z Triumpha i jeden ok. 100zl :/ jeszcze nigdy nia trafilam zwyczajnego za 12-30 zl w dobbym rozmiarze; zazwyczaj dostaje 75D lub 75E i potem zwezam :( Dziewczyny,znacie moze jakies dobre sklepy, w ktorych mozna kupic WYGODNE, ladne i w przystepnej cenie staniczki w takim rozmiarze.. ?? LAtem problem jest wiekszy,bo kupic taki z odpinanymi ramiaczkami to juz w ogole masakra :/ Ale teraz na jesien i zime nie musi byc taki:)

felice! czasem na allegro coś się zdarza!!! w piątek znalazłam coś dla siebie i miesiąc wcześniej też... i szukam gorseciarki...

Gość DO Allanka37
gdyby nie mama to pewnie też nie wiedziałambym, bo sama mam mniejszy rozmiar:) natomiast moja teściowa ma rozmiar F, to jest dopiero porażka:O naprawdę nieciekawie wygląda taki biust (wielki i obwisły) tym bardziej, że ma mało centymetrów "pod" 70-75

Gość Felice
ja mam wyjatkowo jedrna skore (przy tym rozmiarze to az zaskakujace,ale dbam o to strasznie) tylko ile tak mozna.... to czy piersi sa obwisle baaardzo zalezy od dobrej jakosci i fasonu staniika,dlatego poswiecam na nie tyle kasy... :(