Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do konca sprawny........

dlaczego dziewczyny boja sie facetow ktorzy.......

Polecane posty

Gość nie do konca sprawny........

jezdza na wozkach inwalidzkich badz maja problemy z chodzeniem? co boicie sie ze sie od nas zarazicie skad ten dystans? no i oczywiscie zero szans na zwiazek

dlaczego mowisz -boicie...to ze spotkales kilka takich...to niezobowiazuje cie to do oceniania calej restzy! wstydz sie

bardzo mi przykro że jesteś chory :-( Chodzi o to, że nie każda dziewczyna jest gotowa na taki związek to duża odpowiedzialność , trzeba być pewnym swoich uczuć , bo nikt zapewne nie chce Cię zranić .

Gość a moja
kumpela zwiazala sie z niepelnosprawnym, co prawda chlopak nie jezdzi na wozku, no ale fizycznie jest zdeformowany, i tworza fajny zwiazek

Gość tuuusia
Jestem na portalu randkowym i czasami piszą do mnie niepełnosprawni (np. na wózku). Prawdę mówiąc - od razu jak widzę zdjęcie (na wózku) to wiem że nie odpiszę. Mam odpisywać z litości? Logiczne jest że ja - zdrowa, młoda, chcę kogoś zdrowego i sprawnego. Nie chcę brać na siebie takiej odpowiedzialności. Jest mi takich ludzi b. żal, ale to nie zmienia faktu że nie chciałabym mieć za męża kogoś takiego

Gość Iza moja Iza
A ja nie zwracam na to uwagi- bo jeśli jest wartościowym facetem to dlaczego nie być z takim?? Więc autorze zapewniam Cie ze są kobety które patrza na wózek inaczej niż niektóre laski:) Poza tym w czym zabrania wózek inwalidzki w korzystaniu z zycia??

no widzisz i masz odpowiedz co i jak wiec nie produkuj sie juz i nie pisz do sprawnych dziewczyn {cool]

dobra dobra juz mu tak nie slodzcie i nie bierzcie go na litosc..autor topiku po wypowiedzi tusii wie ze nie ma szans i musi sie z tym pogodzic.

Gość Iza moja Iza
ja jestem sprawna i co w 100% wolałabym kogoś kto ma prblemy z poruszaniem niż takiego pana jacka bo ma problemy z samym sobą:o

Gość Iza moja Iza
Pan Jacek - żałosny jestes w sposób jaki dowartościowujesz się na tym forum:o Zrób przyslugę nam tu wszystkim i zamilcz:classic_cool:

Gość jaaaaaaaa
jestem kobietą niepełnosprawną i jestem w trzyletnim związku ze zdrowym mężczyzną

tuuusia > myślisz bardzo stereotypowo i widać, że nie znasz nikogo kto jest niepełnosprawny ruchowo.

Tuuusia- nie znasz mnie i może dlatego nie wierzysz:( Wg Ciebie Tuuusia np jeśli kobieta jest bezpłodna - to żaden facet nie bedzie z taką bo będzie skazywał się na brak potomstwa?? albo jakiś facet nie ma samochodu- to żadna dziewczyna nie będzie skazywała się na chodzenie pieszo;) albo jakaś laska ma mały biust to żaden facet nie pokocha jej bo będzie skazywał się na kobiete bez biustu?? zastanow się Tuusia nad tymi brakami, które większość z nas ma a inni aby być z nami muszą coś poświęcic...

Gość mimia
Widocznie nie wszystkim kobietom to przeszkadza, bo mi jakoś nie. Widocznie tylko na takie trafiasz, może rzeczywiscie jest ich większość, ale to nie regula i nie wszystkie taki są

Gość swego czasu
w rozmowach w toku byl chlopak na wozku ( zachorowal w dziecinsktwie na nie pamietam jaka chorobe ) i byl tak przystojny i madry ( z tego co w programie pokazali) ze pomyslslam, ze czemu by sie nie zwiazac z takim facete, przeciez to normalny koles ktory mial mniej szczescia. Wiec nie generalizuj :)

Gość mimia
Pan_Jacek czytaj to co Ci teraz napiszę:Wifopcznie to ty jesteś niepelnosprawny, coś masz z glową czy jak?Czemu taki bezczelny jesteś? Masz komplekst i chcesz kogoś poniżyć czy jak?

Gość mimia
Wolałabym niepełnosprawnego niż jakiegoś gogusia co ma pstro w głowie. Przecież chodzi o to co ma się w środku

Tuuusia- ja Cie nie osądzam, nie potępiam nie wyzywam!! ale zrozum też że są kobiety którym nie przeszkadza to czy ktoś jeżdzi na wóżku!! Poza tym podane przykłady miały być tylko zdaniami, które pomogą zrozumieć, że kazdy ma jakieś braki, które osoby kochające akceptują:)

Gość mimia
Tusia ale autor topiku jest na wózku i pyta czemu kobiety boją się facetow na wozkach a nie z porażeniem. To trocę co innego nie sądzisz?

Tuusia- ale dlaczego Ty się tłumaczysz- Ja napisałam abyś zrozumiał, ze są tacy którzy mogą związać się z inwalidami a nie że każdy musi -bo inaczej będzie mówieć się o nim ze jest nieludzki:o

Gość vale tudo
Nie mógłbym być z kobietą na wózku...a jakbym był na wózku to bym nie szukał sprawnej kobiety....autorowi też tego radze...

hm....dziwne pytanie, ja myslalam, że tacy faceci maja wlaśnie wziecie :o Ja w ogole jestem inna. Wieksza uwagę zwracam na faceta na wozku niz na sprawnego, bo wiem, ze taki bedzie mnie kochał i docenial bardziej, że jestem w stanie tak mocno kochać, mimo jego kalectwa. Mi zależy tylko na miłości, nie na nogach...hm...szkoda, że nie trafiłeś na taka jak ja wcześniej :)

no coz wciskacie chlopakowi scieme i go pocieszacie zupelnie nie potrzebnie, powinien wiedziec jakie sa dzis realnia w swiecie na co leca laski ( te ladne bo te brzydkie nikogo nie interesuja)..a tak gadacie mu jakies glupoty a on glupek robi se nadzieje niepotrzebna to co powiedziala tusia jednak jest dobre i jest prawda i nie robi zludzen kalece.

Gość ja bym sie nigdy nie zwiazala
z "takim modelem"

Gość Mieczykowa
Witajcie. Ja uważam, ze osoba na wózku powinna prowadzić normalne życie, bo wokó świat staje sie byc przystosowany do nich. Juz jest więcej podjazdów, więc mozna iśc razem do sklepu, kina, restauracji, na dyskoteke i w ogóle wszędzie, więc nie mów Tusia, ze z Taka osoba trzeba siedziec w domu. Rozumie, jesli chodzi o osby chore psychocznie, ale jesli niepelnosprawnośc ruchowa ma przekreślicz czyjes życie, to uwazam, iz jest to chore@ Ja jestem chora na epilepsję, to chyba mnie tez to dyskwalifikuje do normalego życia? wyobrazcie sobie, ze jestem w szczesliwym związku. W pprzyszłym roku slub :)

Gość Psycholog pana jacka
informuje; Pan jacek miał trudne dziecinstwo, jest brzydki, i jest dlupim cwelikiem, ktory bity przez rowiesnikow za beznadziejny wyglad- ma teraz obsesje na punkcie wyglądu- stad jego poglady wyglaszane na forum:o Przepraszamy za takich niedorajdów życiowych godnych politowania:o -