Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko__

ten temat pewnie już był..... OBJAWY CIĄŻY

Polecane posty

Gość Pytanko__

zawsze,gdy czytałam podobne topiki,myślałam o ich autorkach "dziewczyny,jest tyle tematów pokrewnych lub wręcz identycznych ,poszukajcie!!"....... ale teraz wiem,ze każda lubi w takich okolicznościach założyć własny temat. z moim narzeczonym kochaliśmy się bez prezerwatywy 11 dnia cyklu,cykle mam 27-28 dniowe.owulacja była 14 dnia,bardzo bolesna,dotąd nie pamiętam,bym taką miała.Więc na pewno to było wtedy,3 dni po tym seksie bez.kochaliśmy się tak nie z żadnej głupoty (mam już trochę lat) czy na żywioł,po prostu uznaliśmy,że to chyba jeszcze bezpiecznyczas no i jakby co,to wpadka tragedią nie będzie :-D od kilku dni mam zupełnie inne piersi w dotyku,niż dotąd.sa jakby większe - nie optycznie,ale jak się je weźmie do ręki - i bardzo bardzo miękkie.jak nie moje. poza tym wczoraj bolało mnie serce,takie kłucie od serca w lewy bok (ale to raczej od stresu w pracy). i od wczoraj mam wielką ochotę na czekoladę,zazwyczaj nie jem jej dużo,a ostatnio w ogóle rzadko. proszę o wasze opinie, na razie nie mam możliwości skonsultowania isę z lekarzem ginekologiem,zresztą i tak byłoby za wcześnie na ustalenie czy ciąża czy nie,na test też za wcześnie.proszę tylko o opinie tych,które miały podobne objawy i jak isę to skończyło. pewnie neijedni mnie wysmieją,ehhh........ z góry dzięki tym uprzejmym :-)

Gość Pytanko__
?????????? :-(

Gość jestem uprzejma
przede wszystkim - takich topików było tu na pęczki i to, że o tym wiesz nie zwalnia Cię z obowiązku NIE zakladania tysięcznego topiku na ten temat. wystarczy sie dopisać do tego najbardziej uczęszczanego - wchodzi tam tyle osób, że na pewno ktoś dałby ci odpowiedź na twoje pytanie. po drugie - kochać się 3 dni przed owulacją bez prezerwatywy to nienajlepszy pomysł, jesli nie chce sie miec dziecka. najlepszym dowodem na to jestem ja (10 tydzien ciazy TERAZ). jak wiesz, plemniki mogą trochę w pochwie pożyć, poza tym największa płodność wcale nie jest w dniu jajeczkowania, ale wlaśnie 2-3 dni wcześniej, tak więc bardzo prawdopodobne, że to ciąża. mowisz, ze dla ciebie to nie tragedia, wiec pozostaje tylko pogratulowac przyszlej mamie... no i zrób test - z krwi albo domowy...będziesz wiedziała czy to nie falszywy alarm

Gość Pytanko__
jestem uprzejma - dzięki :-) poważnie jesteś w ciąży po takim przypadku? jeśli się cieszysz,to gratuluje :-D wiem,że mogłam wejść na inny topik......... cóz,założyłam ten,trudno. może ktoś się wpisze........ pozdrawiam!

Gość marychaaa
a ile dni mineło od stosunku?

Gość plamieniaechhhhhh
podziwiam wasz spokoj jak biore tab anty i sie boje ciazy a Wy robicie bez zadnych zabezpieczen i nawet nie spodziewacie sie ze mozecie byc w ciazy

Gość Pytanko__
tamten stosunek odbyliśmy 9 dni temu,objawy z piersiami i inne mam od 2 dni.aha,a owulacja była 15-tego dnia,nie 14-tego.przepraszam za pomyłke,tak istotną.

Gość Pytanko__
ja też brałam anty, 2 lat,odstaweiłam w maju by się oczyścić,bo źle znosiłam te ostatnie tabletki i teraz już nie chcce wracać.po dziecku,owszem.jeśli teraz nie jestem w ciązy,to i tak planuję zajść w drugiej połowie 2007 roku.więc wtedy organizm będzie od roku czyściutki jak łza :-D

Gość plamieniaechhhhhh
aha rozumiem . mi chyba cos taqb tez juz nie sluza bo dostalam nagle plamien w polowie opakowania-tez tak mialas????

Gość Pytanko__
nie,ale miałam nietolerancję soczewek i straszną suchość pochwy to je rzuciłam i jest ok.

Gość marychaaa
jak 9 dni temu, to jeszcze chyba na objawy za wcześnie. wydaje mi się, że szanse na ciąże masz średnią, choć bliżej chyba dużej szansy niz małej. 11 dzień u Ciebie to już okres płodny, ale po odstawieniu tabletek, to możesz mieć trochę inaczej z tym

Gość plamieniaechhhhhh
dziewczyny a jak sie pojdzie na usg 2,5 tyg po stosunku to bedzie juz mozna zobaczyc ewentualna ciaze????tzn jakies zmiany macicy juz beda widoczne czy cos?????? bo ide do gin z tymi plamieniami co to i usg bede miala robione.

Gość Pytanko__
też tak myślę,że to raczej nie ciąża. ale nie sądzę,by to wpływ braku tabletek,nie biorę ich 4 miesiące i pewnie wszelkie objawy odstawienia już miałam.tylko włosy wypadają nadal :-( natomiast te objawy z piersiami, dotąd nigdy takich nie miałam,są takie milusie miękkie jak jakiś puch czy co! :-) a mój kochany to ma teraz radochę,jak są takie fajne i nieco większe (w ogóle to i tak są spore) :-D

Gość jestem uprzejma
usg wykryje dopiero 4-5 tygodniowa ciaze, wiec nie ma sensu robic go wczesniej

Ja zaszlam kochalam sie z mezem 10 dnia cyklu no i teraz jestem w 5 tyg. ciazy zalezy jaki masz organizm i jak silne sa plemniki twego narzyczonego a co ma byc to bedzie wiec sie nie przejmuj i czekaj do @ jesli sie nie pojawi to zrob tescik!!! Zycze powodzenia!!!

Gość Alaww
Ja tez biore tablety i sie strzasznie boje ciazy,z tym ze zdecydowalam jes rzucic teraz i sie nboje jak na to moj oranizm zareaguje.biore je 6mcy,,,

Gość Pytanko__
Angie24 a jakie objawy miałaś? i ile trwa u ciebie okres? tak z ciekawości pytam.

Gość sos pomidorowy
bllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość ciekawska milenka
mnie też nurtuje, czy można zajść w ciążę w taki sposób. zwłaszza,że mam podobne objawy,do okresu 4 dni i zero objawów nadchodzenia @

Gość Sara 23
Mnie męczy złe samopoczucie z samego rana,zbiera mi się na wymioty ale nie dohodzą do skutku,okresu nie mam 11 dni i za każdym razem "jechaliśmy" do końca.Ale sama już nie wiem,co o tym myśleć,bo dopiero od jakiegoś 1,5 roku mam regularny okres i już kiedyś chciałam zajść.Brałam Luteinę.Co mam myśleć??Nie chce mi siezadawać tych samych pytań lekarzowi,skoro on kiedyś stwierdził,że wszystko jest w porządku...

Gość Monikaa_255
Sara wyglada na ciażę a jak z twoją temp.?

Gość Pytanko__
ja,załozycielka topiku,dzisiaj w nocy dostałam okres. i nie wiem,czy :-) czy :-(

Gość aaneta
a ja w miałam okres a potem się okazało że byłam w ciąży:)no i lekarz mi powiedział w 7 tygodniu że nie jestem i sobie wymyślam.zmieniłam lekarza:)no i cóż...na usg pokazało się takie maleństwo:)oj ciąża to fajna jest:)ale u mnie wszystkie objawy były takie same jak przed okresem.no raz czy dwa zasłabłam,ale to wszystko:)i to w 3-4 tygodniu a nie po 5 czy 10 dniach.powodzenia!

Gość bellarossa
a ja miałam tak ze był okres normalny potem 2 dni krwawienia potem okres w 16 dniu cyklu. i po jakis 10 dniach znowu krwawienie takie male no i teraz jest 23 dzien cyklu a okresu nie ma.. zle sie czuje w sumie troche jak przed okresem. mam straszna ocgote na czekolade i słodycze..co chwila biegam do łazienki a ostatnio jak wypiłam pół litra wody to nie mogłam wytrzymac bez łazienki pół godziny.. dosłownie zwijałam sie z bolu.. czy to moze byc ciaza?

Naprawdę można miec okres a potem i tak się okazuje,że można być w ciąży, nawet jak się dostanie miesiączkę drugi i trzeci raz? Bo jak to czytam to mi się słabo zrobiło.....